ضرغامی از لغو ویزای چند کشور برای ایرانی‌ها خبر داد


پایگاه خبری لقمه: عزت‌الله ضرغامی گفت:‌ به دنبال لغو یکطرفه روادید ایران برای اتباع ۳۳ کشور، روادید تعدادی از این کشورها نیز به‌زودی برای شهروندان ایرانی لغو خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، هیأت وزیران ۲۲ آذرماه ۱۴۰۲ روادید جهانگردی ایران را یکطرفه برای اتباع ۳۳ کشور لغو کرد. بر این اساس، شهروندان کشورهای عربستان، قطر، امارات، بحرین، کویت، لبنان، روسیه، ازبکستان، قرقیزستان، تاجیکستان، تونس، تانزانیا، موریتانی، زیمبابوه، موریس، سیشل، ژاپن، اندونزی، مالزی، سنگاپور، ویتنام، کامبوج و برونئی، برزیل، مکزیک، پرو، ونزوئلا، کوبا، کرواسی، صربستان، بوسنی و هرزگوین، بلاروس و هندوستان، هر ۶ ماه یک‌بار به مدت ۱۵ روز می‌توانند در ایران سفر کنند. این اقدام، اما این پرسش را به دنبال داشت که آیا این امکان فقط برای اتباع آن کشورها فراهم شده است و آیا شهروندان ایرانی امکان سفر بدون ویزا به این کشورها را نیز خواهند داشت و چه تلاش و اقدامی برای تحقق سفر بدون ویزا به تعداد بیشتری از کشورها، درحالی‌که این شاخص در ارتقاء جایگاه پاسپورت ایران می‌تواند اثرگذار باشد، صورت می‌گیرد؟

 
عزت‌الله ضرغامی ـ وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ـ در این‌باره در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: درحال حاضر که با برخی کشورها لغو دوطرفه روادید هستیم. از میان آن ۳۳ کشوری که اخیرا یکطرفه با آن‌ها لغو روادید کرده‌ایم، قرار است روادید تعدادی از آن‌ها برای شهروندان ایرانی لغو شود. این اتفاق با بعضی از آن کشورها دوسویه بوده، که در فاصله کوتاهی انجام شده است.
 
او افزود: وزارت خارجه در این‌باره اقدامات خوبی انجام داده است و در همین فاصله کوتاه، که ما با ۳۳ کشور یکطرفه لغو روادید کرده‌ایم، چند کشور هم هستند که دوطرفه لغو روادید کرده‌اند. اسامی این چند کشور به‌زودی اعلام خواهد شد؛ باید پروتکل وزارت خارجه در این‌باره نهایی شود.
 
ضرغامی تاکید کرد: ما برای تقویت گردشگری کاری به روابط خاص دیپلماتیک نداریم، ما می‌خواهیم درها را باز کنیم، حساسیت‌ها را برطرف کنیم و بگوییم هر که می‌خواهد وارد ایران شود، آماده‌ایم تا از او پذیرایی کنیم و این خیلی برای ایران‌هراسی و علیه تبلیغات اقدام مهمی است. حرکت ما متعهدانه بر مبنای معرفی ایران با هدف گردشگری است.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15457 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي بازدید: 756 ساعت: 2:15 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هندوانه، فشار خون چاق ها را کم می کند تحقیقات اخیر محققان دانشگاه ایالتی کالیفرنیا نشان ...

  تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت به...

  هشدارهایی در رابطه با رژ لب رژ لب، به عنوان اولین و مهمترین ابزار آرایشی و بهد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه از اضافه وزن جلوگیری کنیم؟ حتی یک جست‌وخیز ساده، دویدن یا طناب زدن هم می‌تواند خوب و مفید باشد. برای داشتن فعالیت بیشتر، به جای آسانسور از پله استفاده کنید یا قسمتی از مسیر خانه تا مدرسه یا محل کار را پیاده طی کنید.
اگر رژیم غذایی بگیرید دیرتر پیر می شوید! تحقیقات نشان می‌دهد که اگر میزان کالری‌های دریافتی تا 40 درصد کاهش یابند روند پیری سلول‌ها آهسته شده و عمر طولانی خواهد شد، از این رو محققان تلاش می‌کنند راهی پیدا کنند تا تأثیرات محدودیت کالری روی مغز را با یک دارو تقلید کنند.
تغذیه‌ی مناسب این 9 بیماری را از شما دور می‌کند برای داشتن عمر طولانی همراه با سلامتی و تندرستی لازم است سبک زندگی‌تان سالم باشد. یعنی اینکه تغذیه‌ی درستی داشته باشید و از کارهایی که به سلامتی آسیب می‌زند دوری کنید.
ریزش مو با رژیم غذایی مناسب تا حد زیادی برطرف می‌شود سید حسین حسینی رئیس اداره غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی نیشابوراظهار داشت: کم‌خونی یکی از علت‌های اصلی ریزش مو است که برای رفع آن، مصرف مواد غذایی غنی از آهن مانند گوشت، غلات کامل، سبزیجات برگی سبز تیره، تخم مرغ، خرما و کشمش توصیه می‌شود.