صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی
افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع
قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت
تولید داروهای زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست
فعلا شارژ کالابرگ دهکهای چهارم تا هفتم در دستور کار نیست
دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی
آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
وزارت جهاد کشاورزی
>
کدام استان رکورد تولید عدس کشور را در اختیار دارد؟
کدام استان رکورد تولید عدس کشور را در اختیار دارد؟
پایگاه خبری لقمه: مدیر امور زراعت سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی گفت: استان ما با تولید ۱۱ هزار تن عدس رتبه نخست تولید این محصول را در کشور به خود اختصاص داده است.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
، جلال رحیم زاده در گفتگو با خبرنگاران با اعلام این مطلب گفت: استان آذربایجان شرقی با بیش از ۱۵ هزار هکتار کشت محصول عدس، ۲۵ درصد از تولید عدس کشور را به خود اختصاص داده است.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان ورزقان نیز با اشاره به زیر کشت رفتن ۱۲ هزار و ۹۲۰ هکتار از اراضی این شهرستان به محصول عدس گفت: پیش بینی میشود تولید امسال عدس این شهرستان بالغ بر ۹ هزار و ۴۴ تن باشد.
امیدعلی جلالی ادامه داد: عدس از محصولات اصلی زراعی شهرستان ورزقان است و رتبه اول در سطح استان را به خود اختصاص داده و در شهرستان بعد از گندم در رتبه دوم قرار دارد که در تناوب با غلات کشت میشود و نقش بسزایی در بهبود حاصلخیزی، ساختار خاک و افزایش عملکرد دارد.
وی افزود: امسال تمام مزارع عدس شهرستان در قالب طرح جهش تولید در دیمزارها کشت شده است و کشاورزان طرف قرارداد از توصیههای آموزشی ترویجی و توزیع رایگان کودهای بذرمال و اسید آمینه بهره بردند.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان ورزقان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه کشت انتظاری این محصول به دلیل استفاده بهینه از بارشها تولید بالایی نسبت به کشت بهاره دارد لذا مدیریت جهاد کشاورزی تلاش دارد با برگزاری مزارع نمایشی و کلاسهای آموزشی ترویجی کشت انتظاری این محصول را افزایش دهد.
جلالی افزود: از جمله مشکلات عدسکاران منطقه نبود ماشینآلات برداشت و واحدهای بسته بندی در شهرستان است.
خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :مهر
کد:
15534
تاریخ نشر:
۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
بازدید:
358
ساعت:
11:42 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
تولید داروهای زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست
۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
2
صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم
۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
3
تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد
۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
4
امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است
۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
5
پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز!
۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
6
توسعه همکاریهای دارویی ایران و چین
۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
7
۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکتهای ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد
۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
8
دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار
۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
9
واردات دام پایه پروار در حال انجام است
۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
10
«نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران
۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
11
ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور
۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
سیب مفید است، برای زنان مفیدتر
دانشمندان دریافتند 240 کالریای که هر روز از طریق ...
تغذیه سالم با ارزانترین خوردنیها
وقت آن رسیده این باور غلط را که خوردن غذای سالم ب...
توصیههای سازمان مدیریت بحران تهران برای پیشگیری از تب دنگی
پایگاه خبری لقمه: سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شه...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چرا غذاخوردن در نیمه شب سبب چاقی میشود؟
پژوهش های جدید نشان می دهد افرادی که در نیمه های شب از خواب بیدار شده و غذا می خورند، اضافه وزن بیشتری داشته و در امر کاهش وزن موفق نخواهند بود.
فرآیند رزرو هتل در سیستمهای رزرواسیون
پایگاه خبری لقمه: پس از انتخاب مقصد سفر، در کنار خرید بلیط، اولین کاری که باید انجام دهید، رزرو هتل است. البته انتخاب هتل نیاز به دقت و زمان کافی دارد؛ چراکه محل اقامت در کیفیت سفر تاثیر زیادی میگذارد.
نوشیدنیهای خطرناک که موجب سرطان پروستات میشوند
یک تحقیق نشان می دهد که مصرف تنها یک نوشیدنی گازدار در روز در افزایش خطر ابتلا به سرطان پروستات در مردان وجود دارد.
افرادی که برچسب مواد غذایی را میخوانند، لاغرتر هستند
تحقیقات نشان می دهند که خواندن برچسب مواد غذایی موجب پیشگیری از چاقی به ویژه در زنان می شود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است