جزییات آتش‌سوزی انبار شکلات در بازار تهران


پایگاه خبری لقمه: یک انبار شکلات امروز در بازار تهران در آتش سوخت.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، در نخستین دقایق بامداد امروز خبر وقوع آتش‌سوزی در یکی از انبارهای واقع در محدوده بازار تهران به سامانه ۱۲۵ اطلاع داده شد که در پی آن ستاد فرماندهی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران، آتش‌نشانان ایستگاه‌های ۱۰۷، ۷، ۱، ۳، ۴ و ۶۷ را به همراه خودروی حامل دستگاه‌های تنفسی، دو دستگاه تانکر آب به محل حادثه اعزام کرد.
 
با حضور آتش‌نشانان در محل حادثه که یک ساختمان قدیمی دو طبقه به مساحت تقریبی ۵۰۰ مترمربع بود، مشاهده شد که این ساختمان به انبار نگهداری از شکلات بدل شده و کاملاً شعله‌ور است، به‌طوری که هر لحظه امکان سرایت زبانه‌های آتش به انبارهای مجاور نیز وجود داشت. این ساختمان دارای سقف شیروانی هم بود که همین موضوع عملیات را با دشواری مواجه کرده بود.
 
در این شرایط نیروهای آتش‌نشانی به سرعت جریان برق و گاز ساختمان را قطع کردند و با استفاده از نردبام‌های دستی، خود را به کانون آتش‌سوزی رساندند و با به‌کارگیری لوله‌های آبرسانی و از چندین سمت، مشغول مهار شعله‌های سرکش آتش شده و مدتی بعد موفق به مهار شعله‌ها و پس از آن اطفا کامل حریق شدند.
 
در جریان این آتش‌سوزی به هیچ‌یک از شهروندان آسیبی وارد نشد، اما شکلات‌های موجود در این انبار ذوب و نابود شد. همچنین خساراتی نیز به ساختمان وارد شد. آتش‌نشانان نیز پس از خاموش کردن آتش و ایمن‌سازی محل به مأموریت خود خاتمه داده و به ایستگاه‌های خود بازگشتند. همچنین کارشناسان آتش نشانی نیز اقدامات خود را برای یافتن علت این حادثه آغاز کرده‌اند.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15625 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور بازدید: 411 ساعت: 6:36 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ادویه‌ای معطر با فواید بی‌پایان/خواص هل و طریقه مصرف آن ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
2 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
3 جلوگیری از قطع عضو مبتلایان به دیابت با یک راه حل جدید ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
4 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان
5 اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6 کشف یک اقیانوس پنهان در مریخ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
7 خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
8 رفع مشکلات گوارشی در خانم های باردار با توصیه های طب سنتی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۵ آبان
9 ارتباط استرس با مشکلات گوارشی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
10 علت توقف واردات گوشت قرمز اعلام شد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۶ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تند غذا خوردن چاقتان می‌كند به سرعت غذا خوردن منجر به چاقی می‌شود.

  غذاهای آماده و کنسروی برای بیماران فشار خونی «سم» است یک متخصص تغذیه گفت: تمام مواد غذایی فرآوری شده مان...

  این ۵ میوه تابستانی ضد سرطان تابستان فصل خوبی برای لذت بردن از میوه‌های خنک کنن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

حقایقی درباره غذاهای رستوران‌ها و سرآشپزها خیلی کیف دارد که رستوران بروید، غذا سفارش بدهید و با خیال راحت بنشینید تا بشقاب غذایتان را روی میز بگذارند. در واقع بدون زحمت و بدون اینکه بوی پیاز داغ بگیرید غذای مورد علاقه‌تان را نوش جان کنید و از آن لذت ببرید. البته این یک روی سکه است!
12 پیشنهاد خوب برای داشتن یک صبحانه مقوی می دانید چرا متخصصان تغذیه روی خوردن صبحانه تاکید می کنند؟ از مهم ترین دلایل این تاکید، مطالعاتی است که نشان می دهد صبحانه موجب تمرکز ذهنی بیشتر و ایجاد تفکری خلاق در فرد می شود.
قند خون پایین، احتمال بروز زوال عقل را افزایش می‌دهد تحقیقات جدید نشان داد پایین بودن قند خون در افراد سالخوردۀ مبتلا به دیابت نوع دوم ممکن است خطر بروز زوال عقل را افزایش دهد.
خواص شگفت انگیز کاکائو به دنبال مطالعاتی كه روی تأثیر كاكائو در پیشگیری از حملات قلبی انجام شد، محققین به این نتیجه رسیدند كه خوردن كاكائو با كاهش خطر بیماری‌های قلبی- عروقی مرتبط است.تمامی‌گیاهان، رنگدانه‌هایی دارند كه می‌توانند از بروز بیماریها جلوگیری كنند. مثلاً ماده سولفورافان (Sulforophane) موجود در كلم براكلی، از وقوع سرطان پیشگیری می‌كند و همچنین ماده آلیكین (allicin) در سیر و رنگدانه كپسایسین (capsaicin)درانواع فلفل از حملات قلبی جلوگیری می‌كنند. گیاه كاكائو نیز، مانند سایرغذاهای گیاهی، املاح و مواد آنتی اكسیدان خاص خود را دارد كه باعث كاهش ابتلاء به بیماریهایی مثل بیماری قلبی می‌شود.آنتی اكسیدان قوی موجود در دانه‌ كاكائو، فلاوونوئید است.