خطرات مصرف داروی کتامین برای زنان باردار


پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید هشدار می دهد کتامین در حال تبدیل شدن به یک داروی محبوب افسردگی است، اما پزشکان خطری را که می تواند برای بارداری ایجاد کند، در نظر نمی گیرند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از مدیسن نت، به گفته محققان، کتامین می‌تواند برای جنین در حال رشد بسیار مضر باشد و نباید در دوران بارداری از آن استفاده کرد.
 
اما بر اساس نتایجی که اخیراً در مجله روانپزشکی بالینی منتشر شده است، تنها ۲۰ درصد از کلینیک‌های کتامین، حداقل یک بار قبل یا در طول درمان تاکید بر آزمایش بارداری دارند.
 
به‌علاوه، تنها ۲۶ درصد از کلینیک‌ها در مورد نیاز بالقوه به پیشگیری از بارداری با بیماران کتامین صحبت می‌کنند و کمتر از ۱۵ درصد به‌طور خاص استفاده از پیشگیری از بارداری را در طول درمان با کتامین توصیه می‌کنند.
 
دکتر «راشل پاسیلیو»، سرپرست تیم تحقیق و استادیار روانپزشکی دانشگاه میشیگان، گفت: «این داده‌ها نشان می‌دهد که جمعیت زیادی از بیماران ممکن است باردار بوده یا باردار شوند، در حالی که تحت درمان با کتامین هستند.»
 
پاسیلیو در ادامه افزود: «بسیاری از بیماران نمی‌دانند که در هفته‌های اول باردار هستند و نتایج مطالعات حیوانی روی کتامین برای آسیب احتمالی جنین در این مدت بسیار نگران‌کننده است.»
 
کتامین برای افراد مبتلا به افسردگی به صورت قطره IV یا از طریق اسپری بینی تجویز می‌شود. طبق گفته محققان، این دارو با تقویت ارتباطات بیشتر بین سلول‌های مغزی متفاوت از داروهای ضد افسردگی استاندارد عمل می‌کند.
 
به گفته محققان، اما در مطالعات آزمایشگاهی، کتامین باعث آسیب به مغز در حال رشد موش‌ها و میمون‌ها شد.
 
در این مطالعه، محققان ۱۱۹ مرکز در سراسر ایالات متحده را بررسی کردند که بیش از ۷۰۰۰ نفر را با کتامین درمان می‌کردند. حدود یک سوم این بیماران را زنان در سنین باروری تشکیل می‌دادند.
 
پاسیلیو گفت: «کتامین یک درمان واقعاً مؤثر و بالقوه نجات دهنده برای بیماران مناسب است، اما همه کاندیدای مناسبی برای آن نیستند. ما به عنوان روانپزشک باید اطمینان حاصل کنیم که این درمان به گونه‌ای ارائه می‌شود که به نفع بیماران باشد و در عین حال از آسیب جلوگیری شود.» 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15629 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور بازدید: 418 ساعت: 8:52 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف یخ در زنان یائسه ممنوع! یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی گفت: مصرف یخ موجب افزا...

  رازهایی درباره فست فودها! شواهد بسیاری هست که می گوید همبرگرهای رستوران های ...

  تند غذاخوردن خطر ابتلا به اضافه وزن و دیابت را افزایش می‌دهد پژوهشگران علوم پزشکی می گویند نتایج مطالعات گوناگو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با غذایمان چه چاشنی بخوریم؛ دوغ؟ نوشابه؟ در حقیقت این خوراکی ها در صورت کم چرب و کم نمک بودن، از لحاظ ارزش غذایی تفاوت چندانی با هم ندارند و توصیه کلی این است که در وعده های روزانه، تنوع غذایی را رعایت کرده و از همه این خوراکی ها به اندازه استفاده کنید.
۷ هشدار درباره حلیم این روزها با زیاد شدن مشغله‌‌های کاری و نداشتن فرصت کافی، بسیاری از خانواده‌ها ترجیح می‌دهند حلیم را از بیرون بخرند چون معتقدند برای پخت نوع خانگی این غذا مدت زمان زیادی لازم است و از طرفی بافت حلیم خانگی به خوبی‌ بافت حلیم بیرون به اصطلاح کش نمی‌‌آید.
خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟ پایگاه خبری لقمه: عناب یکی از گیاهانی است که در نیمه شمالی ایران به‌طور طبیعی رشد می‌کند و به‌ دلیل استفاده از میوه‌های آن، در نقاط مختلف نیز کشت می‌شود. عناب درختچه‌ای با برگ‌های سبز براق و فاقد کرک یا با کرک‌های بسیار پراکنده است.
طرز تهیه سوسیس کالباس خانگی طرز تهیه سوسیس کالباس در منزل را به سه روش برای شما آموزش داده ایم.