صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دانه ای که برای لاغری معجزه می کند
صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد
پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز!
آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟
چاقی و پرخوری عصبی چرا و چگونه؟
چرا مصرف زیاد دارچین خطرناک است؟
آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار میکنید؟
ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد
جزئیات پویش مردمی چله خدمت/نظر شهید رئیسی در مورد خیرین
جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش تصویری یا ویدئویی
>
عکس های برداشت مرکبات از باغات بابلسر
عکس های برداشت مرکبات از باغات بابلسر
پایگاه خبری لقمه: هر ساله برداشت مرکبات از باغهای مازندران توسط کشاورزان از ابتدای پاییز آغاز می شود و تا اواسط بهمن ادامه دارد.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
، کیفیت میوه مرکبات، قابلیت انبارداری و مسایل نگهداری بعد از برداشت مرکبات بستگی به عوامل مختلفی مانند زمان برداشت، میزان بلوغ یا درجه رسیدگی میوه دارد. برداشت زودهنگام میوه مرکبات، قابلیت ماندگاری میوه را به شدت کاهش میدهد و برداشت دیرهنگام باعث پایین آمدن کیفیت محصول و آسیب رساندن به درخت میشود.
عکاس: یاسر نتاج
بازگشت به صفحه نخست
کد:
15691
تاریخ نشر:
۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۰ آبان
بازدید:
289
ساعت:
10:42 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
برداشت کلزا در فارس آغاز شد
۱۴۰۴ شنبه ۳۱ فروردين
2
اتلاف ٣٣ درصدی مواد غذایی در فرایند کاشت، داشت و برداشت
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
3
عکس های برداشت مرکبات در روستای حاجی کلا مازندران
۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
4
پیشبینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سالجاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد
۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
5
صندوق سبز برای نخستینبار در کشور ایجاد میشود
۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
6
کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم
۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
7
چاههای مجاز دارای کنتور چقدر پول آب میدهند؟
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
8
ثبت سفارش چای سامانه ای شد
۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
9
واردات چای تنظیم بازار منوط به خرید داخل
۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
10
احتمال برداشت ۶ تن چای ترش در خرمشهر
۱۴۰۲ دوشنبه ۳۰ مرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
از این خوشمزه تابستانی غافل نشوید
سرطان در دنیا روز به روز به طور پیوسته در بین انوا...
هورموندرمانی در باشگاههای بدنسازی؛ معجزه یا تقلب؟
دكتر كیمیاگر گفت: این روند میتواند ماهی یک کیلو ب...
مصرف مایعات در زمستان چقدر مهم است؟
در فصل زمستان نیز مصرف مقادیر کافی آب و مایعات را ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چرا باید لاغر شویم؟
غذاهای مناسب کودکان شما
غذاهای سالم بسیاری وجود دارند که کودکان آنها را دوست دارند، اما بیشتر والدین گمان میکنند که کودکان هاتداگ، پیتزا، سیبزمینی سرخکرده و نوشابه را بیشتر دوست دارند.
افزودنیها را بیشتر بشناسیم
افزودنی مادهای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه میشود. افزودنیهایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی میشود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه میشوند، اما افزودنیهایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه میشوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار میرود.
تشخیص علت کمبود وزن، اولین قدم برای درمان لاغری
یک متخصص تغذیه با اشاره به اینکه اولین گام در درمان لاغری تشخیص علت کمبود وزن است، گفت: بررسی تاریخچه پزشکی، میزان مصرف غذایی فرد، کمبودهای تغذیهای و همچنین عادت غذایی اولین کاری است که باید در خصوص تعیین رژیم غذایی برای این افراد انجام شود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است