بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی


پایگاه خبری لقمه: معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی با اعلام بازگشت ارز ترجیحی برای واردات نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی، از لغو موقت ممنوعیت واردات در فصل برداشت خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، اکبر فتحی، معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی از تصمیم دولت مبنی بر بازگشت ارز ترجیحی به واردات نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی خبر داد و گفت: با هدف پشتیبانی از امنیت غذایی کشور و تثبیت قیمت‌ها در بازار داخلی و مطابق با مصوبه مدیریت بحران وزارت جهاد کشاورزی، ارز تخصیصی برای تأمین نهاده‌های دامی و واردات برخی کالاهای اساسی مجدداً به نرخ ترجیحی بازگشته است.

 
وی با اشاره به نقش این تصمیم در کاهش دغدغه‌های فعالان زنجیره تأمین کالاهای اساسی، افزود: دامداران، وارد کنندگان و سایر فعالان حوزه کشاورزی از این پس می‌توانند با اطمینان خاطر نسبت به تأمین کالاهای مورد نیاز خود اقدام کنند.
 
فتحی اضافه کرد: هماهنگی‌های لازم برای تخصیص ارز، از طریق معاونت بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی صورت می‌گیرد و واردات در چارچوب نیازهای واقعی کشور انجام خواهد شد.
 
معاون وزیر جهاد کشاورزی در ادامه با اشاره به سیاست جدید دولت در حوزه تنظیم بازار کالاهای اساسی اظهار کرد: با توجه به شرایط بازار و برای جلوگیری از اختلال در عرضه، دولت به‌طور موقت ممنوعیت واردات برخی کالاهای اساسی در فصل برداشت را لغو کرده است که این تصمیم به منظور مدیریت بهینه بازار و جلوگیری از نوسانات قیمتی اتخاذ شده و فرصت مناسبی برای تداوم واردات در اختیار واردکنندگان قرار داده است.
 
فتحی تاکید کرد: وزارت جهاد کشاورزی با رویکردی واقع‌بینانه و بر پایه داده‌های اقتصادی، در تلاش است تعادلی بین حمایت از تولید داخلی و تأمین به‌موقع بازار برقرار سازد و در این راستا، بازگشت ارز ترجیحی و تسهیل واردات در مقاطع حساس، بخشی از سیاست جامع دولت در حفظ ثبات غذایی و حمایت از بهره‌برداران بخش کشاورزی به شمار می‌رود.
 

معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی در پایان تأکید کرد: امروز بیش از هر زمان دیگر نیازمند سیاست‌هایی هستیم که از یک‌سو تولید را تقویت و از سوی دیگر، پایداری عرضه و آرامش بازار را تضمین کند و تصمیم اخیر دولت، گامی در همین مسیر است. 

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15838 تاریخ نشر: ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير بازدید: 83 ساعت: 1:51 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 لغو ممنوعیت فصلی واردات برنج / میانگین نیاز کشور ۳/۵ میلیون تن ۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير
2 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
3 قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
4 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
5 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
6 اعزام ارزیابان بیمه به بندر رجایی/ محوطه بندری دارای پوشش اتکایی مناسب است ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
7 رشد محدود قیمت طلا در بازار تهران/ دلار کاهشی شد ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
8 دلار وارد کانال ۷۰ هزار تومان شد/کاهش تقاضای سفته‌بازی ۱۴۰۴ دوشنبه ۲ ارديبهشت
9 سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
10 ربات میوه‌چین ساخته شد ۱۴۰۴ شنبه ۳۱ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزا...

  قارچ را قبل از مصرف در آفتاب قرار دهید نتایج بررسی ها نشان می دهد، قارچ های خوراکی معمولی...

  ۶ علامت چرب شدن کبد پایگاه خبری لقمه: کبد چرب محصول زندگی بی‌تحرک و تغ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چه گوشتی بخریم؟ در این مقاله مقایسه 5 گوشت رایج در بازار انجام شده است.
آیا خوردن میوه چربی خون را بالا می برد؟ درباره میوه‌ها پرسش‌های زیادی پرسیده می‌شود این‌که میوه و سبزی را چه زمانی از روز بخوریم که بیشترین نفع را از ویتامین‌ها و املاح معدنی آن ببریم؟ آیا هرچه بیشتر میوه بخوریم مواد مغذی بیشتری جذب بدنمان می‌شود؟ این‌که می‌گویند زیاده‌روی در مصرف میوه‌ها باعث افزایش تری‌گلیسیرید خون می‌شود صحت دارد؟ آیا می‌شود میوه و سبزی را جایگزین وعده شام کرد؟ چرا می‌گویند میوه را زود قاچ نکنید؟
گزارشی از میزان تولید و نیاز بازار برنج پایگاه خبری لقمه: مصرف سرانه هر فرد ۳۷ تا ۴۰ کیلوگرم برنج است که باتوجه به آمار جمعیت سالانه ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تن برنج نیاز بوده که باید یک میلیون تن برنج وارد شود.
مضرات مصرف زیاد قند و شکر/کمتر از ۱۰ درصد انرژی از مواد قندی تأمین شود مصرف زیاد قند و شکر و مواد غذایی حاوی آنها تبعات زیادی از جمله پوسیدگی دندان در کودکان و اضافه وزن، دیابت، بیماری قلبی و آرتریت را در سنین بالاتر به دنبال دارد.