صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا
افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش تصویری یا ویدئویی
>
گزارش تصویری / برنج ایرانی -1
تولید ملی
گزارش تصویری / برنج ایرانی -1
کشاورزان گیلانی از زمان کاشت تا برداشت تمام اندوخته خود را صرف به ثمر رساندن محصول برنج می کنند، اما چندسالی است واردات برنج خارجی سایه سیاه خود را بر دسترنج این قشر زحمتکش افکنده است.
عکس از ابوذر بذری
نقل از :مهر
کد:
1582
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ سه شنبه ۲۱ شهريور
بازدید:
3271
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
پیشبینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سالجاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد
۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
2
ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید
۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
3
عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات
۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
4
کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم
۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
5
حذف یا اختصاص ارز به واردات برنج؟ / دولت چهاردهم برنامهریزی کند
۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
6
چگونگی کمک واردکنندگان به برنج کاران داخلی
۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
7
برنامه دولت برای تنظیم بازار برنج چیست؟
۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
8
خطر قطع مصرف نان و برنج برای افراد دیابتی
۱۴۰۲ سه شنبه ۳ مرداد
9
جایگاه تولید و صادرات تولیدات کشاورزی ایران در آسیا و جهان
۱۴۰۲ جمعه ۲۶ خرداد
10
گزارشی از میزان تولید و نیاز بازار برنج
۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۴ خرداد
11
باور غلط درباره خراب نشدن برنج پخته/ مسمومیت با پلوی مانده
۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
۴۴ درصد مرگ و میرهای افراد با تغذیه ناسالم مرتبط است
پایگاه خبری لقمه: پایگاه خبری لقمه: مدیر دفتر بهبو...
دیر ناهار خوردن، خطر چاقی را تشدید میکند
متخصصان تغذیه و سلامت در یک آزمایش جدید تاکید کردن...
چه چیزی باعث چاقی می شود؟
چرا بعضی افراد چاق و بعضی دیگر لاغر هستند؟ آیا چاق...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
12 پیشنهاد خوب برای داشتن یک صبحانه مقوی
می دانید چرا متخصصان تغذیه روی خوردن صبحانه تاکید می کنند؟ از مهم ترین دلایل این تاکید، مطالعاتی است که نشان می دهد صبحانه موجب تمرکز ذهنی بیشتر و ایجاد تفکری خلاق در فرد می شود.
اشتباهات رایج در آشپزی و راه حل آنها
احتمالا شما هم ادویه را در دسترستان کنار اجاق گاز نگه میدارید، یا وقتی عجله دارید در ظرف و ماهیتابه با این گمان که کار پخت و پز غذا زودتر تمام شود، مقدار بیشتری مواد غذایی میریزید؛ بعید نیست در این مواقع زیاد هم منتظر خوب داغ شدن روغن نشوید. این گونه کارهای اشتباه را در حین آشپزی بسیاری افراد میتوان دید.
نگهداری طولانی غذا در فریزر، مواد غیر پروتئینی را سرطانی میکند
یک متخصص تغذیه، با تاکید بر خودداری از نگهداری طولانی مدت مواد غذایی در یخچال و فریزر گفت: نگهداری مواد غیرپروتئینی در فریزر برای مدت طولانی، ترکیباتی ایجاد میکند که سرطانزا هستند.
کندوی عظیم عسل در سقف حمام خانه قدیمی
پایگاه خبری لقمه: یک زوج در شهر «لیسترشایر» انگلیس یک کندوی عظیم عسل را در سقف خانهشان پیدا کردند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است