صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان
دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
درمان پیش دیابت با کلم بروکلی
کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟
بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی
واردات دام پایه پروار در حال انجام است
«نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران
خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض
آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش تصویری یا ویدئویی
>
گزارش تصویری / برنج ایرانی -1
تولید ملی
گزارش تصویری / برنج ایرانی -1
کشاورزان گیلانی از زمان کاشت تا برداشت تمام اندوخته خود را صرف به ثمر رساندن محصول برنج می کنند، اما چندسالی است واردات برنج خارجی سایه سیاه خود را بر دسترنج این قشر زحمتکش افکنده است.
عکس از ابوذر بذری
نقل از :مهر
کد:
1582
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ سه شنبه ۲۱ شهريور
بازدید:
3375
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
کشف بیش از ٧٠٠ تن برنج احتکاری در تهران
۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
2
عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل میشود
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
3
ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده
۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
4
کنترل قیمت با ترخیص برنجهای وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر
۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
5
پیشبینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سالجاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد
۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6
ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید
۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
7
عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات
۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
8
کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم
۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
9
حذف یا اختصاص ارز به واردات برنج؟ / دولت چهاردهم برنامهریزی کند
۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
10
چگونگی کمک واردکنندگان به برنج کاران داخلی
۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
11
برنامه دولت برای تنظیم بازار برنج چیست؟
۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
ناگفتههایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان
پایگاه خبری لقمه: متخصصان معتقدند نوشیدنیهای انرژ...
آبمیوه های مفید برای سلامت قلب کدامند؟
قمه: مصرف آب و عصاره برخی میوه ها و سبزیجات برای س...
کاهش سیستم ایمنی بدن و انرژی با حذف گوشت از برنامه غذایی
یک عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور هشدار ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
درباره طبیعت گرمی و سردی غذاها چه میدانید
یکی از مهمترین بحثها در ارتباط با طب سنتی که میتوان به نوعی آن را در طب چینی و ملل مختلف نیز یافت، سیستم گرمی و سردی غذاهاست.
آشنایی با سلف سرویسهای صبحانه در تهران
هتل ها معمولا سلف سرویسهای صبحانه دارند که در مطلب زیر با این سلف ها در هتل های تهران آشنا می شوید.
رژیم غذایی که تاثیر بدی بر بدن ندارد
پایگاه خبری لقمه: بسیاری از افراد در سراسر جهان از رژیم های سرشار از پروتئین مانند «رژیم آتکینز» برای کمک به تغییر وزن ناخواسته استفاده می کنند.
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
پایگاه خبری لقمه: شکل تغذیه با آغاز ماه رمضان تغییر میکند. تامین کالری مورد نیاز بدن یکی از ضروریات بوده که بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت روزانه هر فرد به ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ کالری نیاز دارد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است