مواد غذایی تغییر یافته ژنتیکی سرطان زا است


تحقیقات دانشمندان اروپایی نشان داد محصولات غذایی حاصل از تغییرات ژنتیکی باعث ایجاد تومورهای سرطانی در بدن می شوند

به گزارش لقمه نشریه تما اعلام کرد، دانشمندان اروپایی با تحقیق در خصوص مواد غذایی تغییر یافته ژنتیکی (GMO) که از آمریکا به اتحادیه اروپا وارد شده بود دریافتند که این محصولات باعث ایجاد تومورهای سرطانی می شوند.
پیش از این محصولات تغییریافته ژنتیکی توسط دانشمندان به مدت 3 ماه مورد آزمایش قرار گرفته و سلامت آن تایید می شد اما در تحقیقات جدید مشخص شد که موش های آزمایشگاهی 4 ماه پس از مصرف این مواد غذایی دچار تومورهای سرطانی شده اند.
سازمان های حمایت از محصولات اورگانیک از اتحادیه اروپا خواسته اند تا با تشکیل نشست اضطراری در بروکسل، قوانین جدیدی برای منع واردات این محصولات به اروپا وضع کنند.


نقل از :موج

کد: 1868 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۲ مهر بازدید: 3323 ساعت: 12:41 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
2 تنوع گیاهی ایران با کل قاره اروپا برابر است/۸ هزار گونه گیاهی در ایران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
3 حفاظت از ذخایر ژنتیکی داخلی و بومی بخش دام و طیور ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
4 راهکارهای تغذیه ای کنترل چربی خون ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۳ آذر
5 ۵ گیاه برای جلوگیری از ریزش مو ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
6 آیا تغذیه در افزایش میزان هوش جنین موثر است؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
7 مهندسی‌ژنتیک مانعی برای کاهش تنوع زیستی ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
8 تغییرات اقلیمی و مهاجرت به شهرها از چالش های دامپروری کشور است ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
9 غذاهایی که دندان‌هایتان را لکه‌دار می‌کنند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
10 اهمیت نوشیدن آب بعد از بیدار شدن از خواب ۱۳۹۶ شنبه ۲۴ تير
11 چای موجب تغییرات ژنتیکی مرتبط با سرطان در زنان می شود؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دانش تغذیه ای شما چه قدر است؟(2) پایگاه خبری لقمه: برای اینكه بفهمید اطلاعات تغذیه ...

  خونریزی هنگام مسواک زدن علامت وجود جرم دندانی است یک دندانپزشک گفت: اولین علامت وجود جرم، خونریزی هن...

  مواد غذایی مناسب روزهای گرم وقتی هوا گرم می‌شود، معمولا ما اشتهای چندانی برای ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پشت پرده شرکت صنایع بهشهر چه می‌گذرد؟ پایگاه خبری لقمه: طبق اطلاعات و اسنادی که به دست تابناک رسیده است، بهروز مرادی، مدیرعامل سابق شرکت توسعه صنایع بهشهر که طبق شنیده‌ها از دوستان محمدرضا فرزین، مدیرکل کنونی بانک مرکزی است، سلسله اقداماتی را رقم زده که ورود نهاد‌های نظارتی جهت واکاوی جدی در راستای صیانت از منافع ملی را می‌طلبد.
راه‏های مقابله با خستگی بعد از غذا همه ی ما با خستگی بعد از غذا آشناییم به خصوص بعد از ناهار که معمولا بیشتر از وعده های دیگر غذا می خوریم. اما آیا تا به حال فکر کرده اید که چرا این اتفاق می افتد و یا در برابر آن چه کاری می توان کرد؟
اکسیری برای طول عمر هلیله سیاه، گیاهی است معروف به اکسیر طول عمر که بومی کشور هند است و برای درمان بیماری های متعدد از آن استفاده می شود.
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.