مواد غذایی تغییر یافته ژنتیکی سرطان زا است


تحقیقات دانشمندان اروپایی نشان داد محصولات غذایی حاصل از تغییرات ژنتیکی باعث ایجاد تومورهای سرطانی در بدن می شوند

به گزارش لقمه نشریه تما اعلام کرد، دانشمندان اروپایی با تحقیق در خصوص مواد غذایی تغییر یافته ژنتیکی (GMO) که از آمریکا به اتحادیه اروپا وارد شده بود دریافتند که این محصولات باعث ایجاد تومورهای سرطانی می شوند.
پیش از این محصولات تغییریافته ژنتیکی توسط دانشمندان به مدت 3 ماه مورد آزمایش قرار گرفته و سلامت آن تایید می شد اما در تحقیقات جدید مشخص شد که موش های آزمایشگاهی 4 ماه پس از مصرف این مواد غذایی دچار تومورهای سرطانی شده اند.
سازمان های حمایت از محصولات اورگانیک از اتحادیه اروپا خواسته اند تا با تشکیل نشست اضطراری در بروکسل، قوانین جدیدی برای منع واردات این محصولات به اروپا وضع کنند.


نقل از :موج

کد: 1868 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۲ مهر بازدید: 3652 ساعت: 12:41 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
2 تنوع گیاهی ایران با کل قاره اروپا برابر است/۸ هزار گونه گیاهی در ایران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
3 حفاظت از ذخایر ژنتیکی داخلی و بومی بخش دام و طیور ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
4 راهکارهای تغذیه ای کنترل چربی خون ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۳ آذر
5 ۵ گیاه برای جلوگیری از ریزش مو ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
6 آیا تغذیه در افزایش میزان هوش جنین موثر است؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
7 مهندسی‌ژنتیک مانعی برای کاهش تنوع زیستی ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
8 تغییرات اقلیمی و مهاجرت به شهرها از چالش های دامپروری کشور است ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
9 غذاهایی که دندان‌هایتان را لکه‌دار می‌کنند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
10 اهمیت نوشیدن آب بعد از بیدار شدن از خواب ۱۳۹۶ شنبه ۲۴ تير
11 چای موجب تغییرات ژنتیکی مرتبط با سرطان در زنان می شود؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه های ضد آلودگی هوا را بشناسید مصرف روزانه یک عدد سیب می تواند عوارض ناشی از آلود...

  چربی موجب کاهش ماده خاکستری مغز می‌شود پایگاه خبری لقمه: نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد...

  شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا پایگاه خبری لقمه: بسیاری از مردم بی تفاوت نسبت به ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سرطانزا بودن پسته تازه چقدر صحت دارد؟ در حالی که اتحادیه خشکبار خبر از سرطانزا بودن پسته تازه می‌دهد که انجمن پسته به‌عنوان تولیدکننده و صادرکننده این محصول این اظهار نظر را حاصل بی‌اطلاعی می‌داند.
رژیم لاغری مناسب حاوی تمام مواد غذایی است یک کارشناس تغذیه اظهار داشت: به طور کلی به افرادی که قصد کاهش وزن را دارند، توصیه می‌شود که مقدار غذای مصرفی خود را به دو سوم تا نصف قبل برسانند.
تلاش دختران ایرانی برای «باربی شدن» «ممنون، میل ندارم. برنج کم می‌خورم. میلی به گوشت قرمز ندارم. شب‌ها شام نمی‌خورم. به جای پروتئین، سالاد می‌خورم و...» شنیدن این جملات از زبان دختران و زنان ایرانی در سال‌های اخیر به رواج بی‌اشتهایی‌های عصبی و دامن زدن به توهم چاقی میان آن‌ها کمک کرده است. موضوعی که بیش از هر چیز، شاید ریشه در باورها و خرده فرهنگ‌های غلط جامعه داشته باشد و جامعه زنان ایرانی را درگیر مشکلاتی اساسی در زندگی کند.
شاگرد زرنگ‌ها چه می‌خورند؟ بعضی پدر و مادرها می‌گویند وقتی مدرسه‌ها دوباره باز می‌شود و سال تحصیلی جدیدی در پیش است، یکی از سخت‌ترین کارها و وظایفی که به عهده دارند، انتخاب میان‌وعده‌های مناسب برای فرزندشان است. آنها یا نمی‌دانند کدام از مواد غذایی می‌تواند بهترین انتخاب برای میان وعده دانش‌آموزان باشد یا نمی‌توانند فرزندشان را متقاعد کنند که در ساعت‌های درس و مدرسه از مواد غذایی مناسب استفاده کند.