تأثیر شکلات در افزایش قدرت مغز


تحقیقات جدید دانشمندان مصرف شکلات را با تعداد برندگان جایزه نوبل در یک کشور مرتبط دانسته و نشان داده است که مصرف شیرینی می تواند به قدرت مغز بیافزاید.

به گزارش لقمه، بر اساس نتایج تحقیقاتی که در مجله پزشکی نیوانگلند منتشر شده، دکتر فرانز مسرلی از بیمارستان روزولت سنت لوک و دانشگاه کلمبیا در نیویورک، شواهدی وجود دارد که نشان می دهد فلاوانول ها در چای سبز و شکلات می توانند به کاهش و یا حتی وارونه شدن زوال عقل کمک کند، ادعایی که ممکن است برخی کارشناسان پزشکی با آن مخالفت کنند.

با این وجو دکتر مسرلی این مسئله که آیا سرانه مصرف شکلات در یک کشور به تعداد جوایز نوبل آن (نشانه احتمالی از عملکرد شناختی یک کشور) ارتباط دارد یا خیر پرداخته است.

این محقق با استفاده از اطلاعات برخی تولید کنندگان شکلات در 23 کشور جهان به ارتباط قوی و شگفت انگیزی رسیده است.

با درنظرگیری جمعیت، سوئیس در مصرف شکلات و دریافت جایزه نوبل در صدر جدول قرار دارد. آمریکا همراه هلند، ایرلند، فرانسه، بلژیک و آلمان در میانه این جدول قرار دارند و انتهای آن چین، ژاپن و برزیل قرار گرفته است.

این تحقیقات تنها جوایز نوبل را تا سال گذشته درنظر گرفته و در آن از اطلاعات جوایز نوبل که این هفته اعلام شد استفاده نشده است.

نکته عجیب اینجاست که سوئد براساس مصرف شکلات و جمعیت خود باید تنها 14 برنده نوبل داشته باشد اما تعداد برندگان این جایزه در سوئد 32 نفر است. مسرلی این احتمال را مطرح داده است که هیئت داوران کمیته نوبل در سوئد تعصب میهن پرستانه ای نسبت به هموطنان خود دارند و یا حتی سوئدی ها نسبت به تأثرات شکلات بسیار حساس هستند به این معنا که حتی یک میزان بسیار کوچک از شکلات بر قدرت شناختی آنها تأثیرگذار است!

این محقق تصدیق می کند که این امر امکان دارد که شکلات عاملی برای باهوش شدن افراد نباشد اما افراد باهوشی که احتمال برنده شدن نوبل در مورد آنها وجود دارد از مزایای شکلات مطلع هستند و بنابراین احتمال مصرف شکلات در آنها بیشتر است.

اسون لیدین رئیس کمیته نوبل شیمی که این تحقیق را ندیده اما از شنیدن موضوع آن بسیار مسرور شده است گفت که به سختی می تواند در این رابطه اظهار نظر کند.

وی اظهار داشت که هیچ رابطه علی و معلولی در این رابطه وجود ندارد، نخستین چیزی که می خواهم بدانم این است که چگونه مصرف شکلات به تولید ناخالص داخلی مربوط می شود.

مسرلی همچنین دوز مصرف شکلات برای تولید یک برنده نوبل دیگر را تخمین زده و اظهار داشت که این میزان را 396.893 گرم برای هر نفر در یک سال اعلام کرده است.

وی همچنین اظهار داشته که سهم خود را این رابطه انجام می دهد و روزانه شکلات می خورد اما اکثراً شکلات تلخ مصرف می کند.



ن.ا


نقل از :مهر

کد: 1921 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۲۱ مهر بازدید: 5045 ساعت: 12:41 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رفع مشکلات گوارشی در خانم های باردار با توصیه های طب سنتی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۵ آبان
2 ارتباط استرس با مشکلات گوارشی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
3 علت توقف واردات گوشت قرمز اعلام شد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۶ مهر
4 خواص و طرز تهیه بهترین نوشیدنی برای رفع عطش تابستانی ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
5 عدم همکاری بیمه های تکمیلی در نسخه نویسی الکترونیک ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
6 شکلات قالبی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
7 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
8 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
9 حماسه مهار کرونا در ایران قوی ۱۴۰۱ جمعه ۴ شهريور
10 توجه به اشتغال خانواده‌محور و ایجاد صندوق ضمانت تسهیلات زنان سرپرست خانوار ۱۴۰۱ جمعه ۴ شهريور
11 انتقاد جامعه داروسازان جوان کشور از اداره داروخانه ها توسط افراد غیر متخصص ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۲ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  اثرات سوء استرس بر ارگانهای مختلف (2) پایگاه خبری لقمه: در مقاله ی قبل اثر استرس بر سیست...

  موز را بهتر بشناسید این میوه حاوی پتاسیم فراوان است كه در كاهش سطح فشا...

  خوابیدن بلافاصله بعد از غذاخوردن مضر است خوابیدن، بلافاصله پس از صرف غذا، گوارش غذا را مختل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آرامش در خواب با این دمنوش‌ها یک متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه بهترین زمان خواب قبل از نیمه شب است اعلام کرد: مصرف برخی دمنوش‌ها و نوشیدنی‌ها باعث کاهش استرس و فکر و خیال شده و مصرف آنها قبل از خواب،آرامبخش است.
بهترین صبحانه های زمستانی یك متخصص تغذیه با تاكید بر لزوم مصرف صبحانه، گفت: پس از صرف یك صبحانه كامل، میان وعده‌هایی مانند میوه یا شیر، نیاز كودكان را در زنگ‌های تفریح به بهترین نحو برطرف می‌كند.
نقدی بر فیلم مستند « سالسوس » ساخته آریان عطارپور پایگاه خبری لقمه: كیفیتِ ناخوشِ زندگی انسانِ مدرن مستندی طنازانه و انسان محور، درباره لزوم توجه به سلامت جامعه
هنگام آلودگی هوا چه بخوریم و بنوشیم؟ یک متخصص طب سنتی گفت: به شهروندان توصیه می‌شود که برای دفع سموم ناشی از آلودگی هوا، آبمیوه‌های طبیعی مصرف کنند و همچنین با مصرف لبنیات تازه به ویژه شیر می‌توانند دفع سموم را در بدن بهتر کنند تا کمتر دچار عوارض آلودگی هوا همچون تنگی نفس و با نارسایی قلبی شوند.