صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان
افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گوناگون
>
برج میلاد هم کم آورد!
برج میلاد هم کم آورد!
افزایش خیره کننده ارز و سکه در هفتههای گذشته باعث شد قیمت مایحتاج ضروری مردم نظیر لبنیات، گوشت، مرغ و میوهجات نیز افزایش چشمگیری داشته باشد و گویا این افزایش قیمت روی برج میلاد را هم کم کرده است.
کاریکاتور: مازیار بیژنی
نقل از :مشرق
کد:
1956
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۶ مهر
بازدید:
2943
ساعت:
8:46 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
2
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان
۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
4
حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد
۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
5
افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد
۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
6
افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع
۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
7
قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت
۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
8
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
9
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
10
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
11
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
وزارت بهداشت اسناد آلودگی میکروبی «دماوند» را منتشر کرد+ عکس
مدیران سازمان غذا و دارو با ارائه مستندات جدید، از...
آغاز غذای کمکی به شیر خواران پایان 4 ماهگی
شیر خوار در پایان ماه 4 و 5 ماه باید در کنار شیر م...
قابل توجه کسانی که ترش می کنند
اگر با این علایم روبرو هستید، هر چه سریع تر برای ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
تاریخچه شکلات؛ از قوم مایا تا کیت کت
شکلات (به صورت خام یا فرآوری شده) ماده غذایی میباشد که از دانههای درخت گرمسیری کاکائو به دست می آورند. اولین استفاده ثبت شده از شکلات به سال 1100 قبل از میلاد باز میگردد.
افزایش قدرت باروری با گیاهان
اگر دچار مشکلات هورمونی و بینظمی قاعدگی هستید میتوانید به گیاهان اعتماد کنید. با ما همراه باشید تا با این گیاهان پرخاصیت آشنایتان کنیم.
چرا غذاهای رژیمی خطرناکند؟
آیا میشود از خوردنیهای رژیمی به جای انواع شیرین، شور و چرب غیررژیمی آنها استفاده کرد بدون آنکه نگران افزایش انرژی، چربی و قند ناشی از آنها بود؟ به بیان دیگر آیا میتوان به خوراکیهای صنعتی که ادعای رژیمی بودن دارند، اعتماد کرد و از آنها بدون ترس از چاقی، اضافه وزن و اختلالات قلبی و عروقی لذت برد؟
سرطانزا بودن پسته تازه چقدر صحت دارد؟
در حالی که اتحادیه خشکبار خبر از سرطانزا بودن پسته تازه میدهد که انجمن پسته بهعنوان تولیدکننده و صادرکننده این محصول این اظهار نظر را حاصل بیاطلاعی میداند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است