مردان گوجه‌فرنگی بخورند
مهمترین عامل خطرزای سرطان پروستات


دبیر علمی نخستین کنگره بین‌المللی نفرولوژی و اورولوژی گفت: اثر حفاظتی مصرف گوجه فرنگی (به‌ویژه به‌صورت پخته و رب گوجه فرنگی) در جلوگیری از سرطان پروستات به اثبات رسیده است.

به گزارش لقمه، دکتر علیرضا قدیانی گفت: مصرف فراوان چربی با ایجاد تغییر در متابولیسم کلسترول و استروئید، شانس بروز سرطان را افزایش می‌دهد. مصرف سبزیجات یا رنگدانه‌های سبز و زرد یک اثر حفاظتی از بروز سرطان پروستات دارد، افزود: شانس بروز سرطان پروستات با گذشت سن افزایش می‌یابد ممکن است به علت تغییرات هورمونی حاصله نظیر کاهش مقدار آندرسترون و یا افزایش مقادیر سرمی استروژن و استرادیول باشد.

وی ادامه داد: تماس با عوامل شغلی و محیطی شانس بروز سرطان را بیشتر می‌کند، شغلهایی که شانس بروز سرطان را بیشتر می‌کنند شامل کارگرانی که با کودها، بافتنی‌ها و لاستیک سر و کار دارند، تماس با باتری‌های حاوی کادمیوم است.

دبیر علمی نخستین کنگره بین‌المللی نفرولوژی و اورولوژی خاطرنشان کرد: هیچ روش اثبات شده قطعی برای جلوگیری از بروز سرطان پروستات وجود ندارد، با این‌حال با توجه به اینکه اندازه پروستات پس از سن ۴۵ تا ۵۰ سالگی آغاز به رشد می‌کند به افراد بالای این سن توصیه می شود روزانه یک گوجه‌ فرنگی خام مصرف کنند.

قدیانی با بیان اینکه در کشورهای پیشرفته سرطان پروستات شایعترین سرطان پس از سرطان پوست و مرگ‌آورترین سرطان در مردان پس از سرطان ریه است، گفت: مهم ترین عامل خطرزای سرطان پروستات سن است. بیش از ۷۰ درصد مردان که سرطان در آنها مشخص شده است، بیش از ۶۵ سال سن دارند.

وی افزود: به‌ نظر می‌رسد عوامل ژنتیکی(سیاه پوستان آمریکا بیشتر مبتلا می‌شوند)، به‌ ویژه در خانواده‌هایی که تشخیص سرطان در آنها، در سن پایین‌تر از ۶۰ سالگی بوده است، در پیشرفت سرطان پروستات نقش داشته باشد. خطر سرطان با افزایش شمار خویشاوندان نزدیک مبتلا به سرطان، افزایش می‌یابد.

دبیر علمی نخستین کنگره بین‌المللی نفرولوژی و اورولوژی تصریح کرد: غربالگری موجب تشخیص سریعتر و در مراحل پائین‌تر بیماری شده و درنتیجه اثربخشی درمان را بیشتر کرده و موجب افزایش طول عمر مبتلایان می‌شود.

نخستین کنگره بین‌المللی نفرولوژی و اورولوژی ۲۰ تا ۲۲ خرداد ۹۴ در سالن همایش‌‌های رازی برگزار می‌شود.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 7969 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ دوشنبه ۲۴ فروردين بازدید: 1100 ساعت: 4:43 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 با خوردن انگور با دانه هایش به جنگ سلول های سرطانی بروید ۱۳۹۶ جمعه ۲ تير
2 درمان زخم معده و تقویت آن با گیاه شنگ ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد
3 پیشگیری از سرطان با رژیم غذایی سالم ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد
4 کمبود ویتامین D خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را افزایش می دهد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۴ خرداد
5 هشدار: مصرف روغن‌ غیر سرخ کردنی در سرخ کردن مواد غذایی ممنوع ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ خرداد
6 از صرف خودسرانه مکمل‌های کلسیم خوداری کنید ! ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ خرداد
7 مقابله با سلول های سرطانی با مصرف پیاز قرمز ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ خرداد
8 بهترین رژیم غذایی ضد سرطان ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ خرداد
9 چای موجب تغییرات ژنتیکی مرتبط با سرطان در زنان می شود؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ خرداد
10 پیشگیری از سرطان کبد با نوشیدن قهوه ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۰ خرداد
11 مصرف قند و شکر می‌تواند در ابتلا به انواع سرطان دامن بزند ۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  علل شایع کم اشتهایی کودکان عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مصرف ش...

  نکاتی درباره رعایت بهداشت میز غذاخوری میز غذاخوری یکی از پرکاربردترین وسایل خانگی است که...

  خوردنی‌های مفید برای کبد چرب از آنجا که بیماری کبد چرب از جمله بیماری‌های خاموش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین راه لاغری چیست؟ چاقی معضلی است که امروز گریبان خیلی ها را گرفته است زندگی ماشینی و نحوه نا درست تغذیه مهمترین عوامل چاقی است اما برای داشتن یک بدن متناسب چه باید کرد ؟ چطور بخوریم که چاق نشویم ؟ بهترین راه های لاغری چیست ؟
5 دلیل خوب برای مصرف بیشتر گردو باید جمله‌ی «هر گردی گردو نمی‌شود» را با آب طلا نوشت و آویزه‌ی هر کوی و برزنی کرد. قدیمی‌ها یک چیزی می‌دانستند که چنین ضرب‌المثلی ساخته‌اند.
انتقاد یک خلبان از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما سرو می شود در پی انتشار گزارشی در ایسنا با عنوان «چرا دیگر در هواپیماها آبگوشت سرو نمی‌شود؟»، خلبان یکی از شرکت‌های هواپیمایی در تماس با این خبرگزاری از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما برای مسافران و گردشگران سرو می‌شود، انتقاد کرد.
برخی مایکروفرها غذا را کامل نمی‌پزند کارشناسان آمریکایی در یک مطالعه جدید هشدار دادند استفاده از مایکروفرهای کم وات باعث می‌شود که مواد غذایی به اندازه کافی طبخ نشوند و همین امر می‌تواند سلامت کاربران را به خطر بیندازد.