صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
پیشغذا، دسر، نوشیدنیها، ترشی و سالاد
>
آشنایی با روش تهیه دمنوش لیموترش
آشنایی با روش تهیه دمنوش لیموترش
لقمه: این دم نوش، علاوه بر طعم معطری که دارد به هضم غذا کمک میکند و معالجه کننده مشکلات کبدی و پاک کننده معده نیز است.
این دم نوش، علاوه بر طعم معطری که دارد به هضم غذا کمک میکند و معالجه کننده مشکلات کبدی و پاک کننده معده نیز است.
مواد لازم:
پوست لیموترش: یک عدد
لیموترش: 4 عدد
آب: یک پیمانه
طرز تهیه:
* پوست لیموترش را در ظرفی شیشهای ریخته و یک لیوان آب جوش روی آن بریزید.
* یک شب بماند روز بعد پوست لیموترش را از آب خارج کرده و آب لیموترش را به آن اضافه کنید.
* این نوشیدنی را میتوان گرم کرده میل کنید و یا سرد بنوشید.
* در صورت تمایل برای شیرین کردن آن میتوانید از عسل یا شکر استفاده کنید.
نقل از :هنر آشپزی
کد:
2259
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ پنج شنبه ۲ آذر
بازدید:
4278
ساعت:
1:44 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
عوارض خوردن لیموترش با نمک
۱۴۰۱ چهارشنبه ۸ تير
2
مضرات مصرف آب و لیموترش صبح ناشتا
۱۳۹۶ جمعه ۵ آبان
3
7 کاربردهای اعجاب انگیز پوست لیموترش
۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
4
پیشگیری از یبوست با ترکیب عسل و آبلیمو
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
5
داشتن دندانهای سالم با مصرف این آبمیوه معجزهآسا
۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
6
خوردن روزانه آب و لیموترش چه فوایدی دارد
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد
7
نابودی درختان لیموترش به دلیل ورود میوههای وارداتی آلوده
۱۳۹۴ دوشنبه ۱ تير
8
کاهش وزن با طعم ترش
۱۳۹۴ شنبه ۲۹ فروردين
9
هویج و این همه خواص شگفت انگیز!
۱۳۹۳ جمعه ۳۱ مرداد
10
معرفی یک رژیم لاغری خانگی برای کاهش وزن
۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۷ ارديبهشت
11
درمان تیرگی زیر بغل با خوراکیها
۱۳۹۳ سه شنبه ۹ ارديبهشت
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
تخم مرغ را به صورت کامل مصرف کنید
لقمه: افراد بسیاری از مصرف تخم مرغ به صورت کامل، پ...
آیا می دانید مهمترین وعده غذایی چیست؟
به طور کلی در شبانه روز سه وعده غذا می خوریم (صبحا...
کم اشتهایی عصبی نتیجه رژیم های وسواسی بانوان جوان
پایگاه خبری لقمه: دراین شماره, قصد داریم شما عزیزا...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
آیا «کوکاکولا»یک کالای صهیونیستی است
کمپانی «کوکاکولا» با شعار تامین آسایش مردم متولد شد و اکنون پس از ۱۲۵ سال به بحران آب دامن میزند، در کشتار مردم فلسطین با اسرائیل همکاری میکند، کارگران را در کلمبیا میکشد و در هند به کوکای قاتل معروف شده است.
مُسکن هایی که بلای جان می شوند!
این قرصها قرار است دوست شما باشند، همدمهایی كه درد شما را آرام كنند و نگذارند اذیت شوید، اما گاهی خود آنها باعث میشوند كه مشكلاتی بسیار خطرناك پیش بیایند، شما باید حتما این نكتهها را در مورد مسكنها بدانید.
غذاهای مرگ آور، مهمان سفره ایرانی ها
«شکم سیر باشد، چه گندم چه جو» این اصطلاحی است که ما ایرانیها صدها سال قبل، برای لزوم قناعتورزی تکرار کردهایم، اما این روزها دیگر نه فقط مهم است شما چه میخورید، بلکه این که شما چه چیزی نمیخورید، از اهمیت ویژهای برخوردار است.
بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل
پایگاه خبری لقمه: با توجه به تنوع فرهنگها و مناطق در ایران، هر روستا و منطقه میتواند غذاهای محلی خاصی داشته باشد. غذاهایی که در منوی هیچ رستورانی مشابهش یافت نمی شود و خوردن آن میتواند تجربه بینظیری باشد. نکته ی اصلی اینجاست که برای مزه کردن غذاهای خاطره انگیز بهتر است رستوران های جذاب را رها کرده و مانند محلی ها غذا بخورید. بهترین غذاها در مقصدی که به آن سفر می کنید آنهایی هستند که مردم همان منطقه می خورند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است