صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا
افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
پیشغذا، دسر، نوشیدنیها، ترشی و سالاد
>
آشنایی با روش تهیه دمنوش لیموترش
آشنایی با روش تهیه دمنوش لیموترش
لقمه: این دم نوش، علاوه بر طعم معطری که دارد به هضم غذا کمک میکند و معالجه کننده مشکلات کبدی و پاک کننده معده نیز است.
این دم نوش، علاوه بر طعم معطری که دارد به هضم غذا کمک میکند و معالجه کننده مشکلات کبدی و پاک کننده معده نیز است.
مواد لازم:
پوست لیموترش: یک عدد
لیموترش: 4 عدد
آب: یک پیمانه
طرز تهیه:
* پوست لیموترش را در ظرفی شیشهای ریخته و یک لیوان آب جوش روی آن بریزید.
* یک شب بماند روز بعد پوست لیموترش را از آب خارج کرده و آب لیموترش را به آن اضافه کنید.
* این نوشیدنی را میتوان گرم کرده میل کنید و یا سرد بنوشید.
* در صورت تمایل برای شیرین کردن آن میتوانید از عسل یا شکر استفاده کنید.
نقل از :هنر آشپزی
کد:
2259
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ پنج شنبه ۲ آذر
بازدید:
4140
ساعت:
1:44 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
عوارض خوردن لیموترش با نمک
۱۴۰۱ چهارشنبه ۸ تير
2
مضرات مصرف آب و لیموترش صبح ناشتا
۱۳۹۶ جمعه ۵ آبان
3
7 کاربردهای اعجاب انگیز پوست لیموترش
۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
4
پیشگیری از یبوست با ترکیب عسل و آبلیمو
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
5
داشتن دندانهای سالم با مصرف این آبمیوه معجزهآسا
۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
6
خوردن روزانه آب و لیموترش چه فوایدی دارد
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد
7
نابودی درختان لیموترش به دلیل ورود میوههای وارداتی آلوده
۱۳۹۴ دوشنبه ۱ تير
8
کاهش وزن با طعم ترش
۱۳۹۴ شنبه ۲۹ فروردين
9
هویج و این همه خواص شگفت انگیز!
۱۳۹۳ جمعه ۳۱ مرداد
10
معرفی یک رژیم لاغری خانگی برای کاهش وزن
۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۷ ارديبهشت
11
درمان تیرگی زیر بغل با خوراکیها
۱۳۹۳ سه شنبه ۹ ارديبهشت
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
بادام زمینی احتمال ابتلا به دیابت را کاهش می دهد
آیا میدانید که خوردن بادامزمینی به مقدار ۵ ...
نقش غذاهای آماده به مصرف و سبزیجات آلوده در ابتلا به هپاتیت A
یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه هپاتیت A دارای من...
روشهای دور زدن حس «گرسنگی»
برای رژیم و لاغری و کم کردن اشتها، حرف های زیادی و...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
زعفران تقلبی را چطور تشخیص بدهیم؟
تقلب در مواد غذایی این روزها كاسبی پردرآمدی برای سودجویان شده است. متخلفان هم البته برای همین چند لقمه نان حرامی كه بهدست میآورند، زحمت زیادی میكشند و آنقدر روشهای جدید ابداع كردهاند كه رئیس سازمان غذا و دارو میگوید شناسایی این تقلبها نیازمند خلاقیت است.
همه چیز در مورد اولین بامیه پزی تهران
پایگاه خبری لقمه: اولین بامیه پزی تهران نه یک مغازه مجلل و وسیع است و نه در ویترین و تابلویی چشم نواز دارد. بلکه مغازه کوچکی است که در خیابان شترداران واقع در چند قدم بالاتر از ضلع شمال شرقی میدان قیام.
جایگاه ایران در بین برترین مقاصد «سفرِ حلال»
پایگاه خبری لقمه:در حالی مالزی کشوری است که تقریبا از سال ۲۰۱۵ موقعیت خود را درصدر جدول برترین مقاصد حلال برای سفر و گردشگری، حفظ کرده است، سه کشور عربستان، ترکیه و اندونزی در رقابت جدی برای رسیدن به این جایگاه قرار دارند.
وقتی صاحب برند قاتل می شود!
پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس بازاریابی مدرن در مورد اشتباه جدی برندهای موفق غذایی کشور توضیحاتی ارائه داد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است