تاثیر پروبیوتیک ها بر بیماریهای التهابی روده


اکثر پروبیوتیکها متعلق به گروه بزرگی از باکتریهای اصلی فلور میکروبی روده انسان به نام باکتریهای تولید کننده اسید لاکتیک شامل دو جنس لاکتوباسیلوس و بیفیدوباکتریا بوده و در آنجازندگی هم سفرگی بی ضرری دارند.

به گزارش لقمه، فرناز فریفته، کارشناس علوم آزمایشگاهی گفت: فرآورده های پروبیوتیکی حاوی میکروارگانیسم های زنده، مشخص و با تعداد کافی هستند که عموماً از منابع انسانی بوده و در صورت مصرف توسط انسان یا حیوان با تأثیر برروی فلور میکروبی بدن باعث اعمال اثرات مفید برروی سلامتی میزبان می شوند.

وی گفت: در بیماریهای عفونی و شرایط التهابی، تعادل اکولوژی روده به گونه ای تغییر می کند که تعداد باکتری های دارای توانایی بالقوه بیماری زایی، افزایش یافته و واکنش سلامت بین میزبان و باکتری مختل می کند.

این کارشناس علوم آزمایشگاهی تصریح کرد: اکثر پروبیوتیکها متعلق به گروه بزرگی از باکتریهای اصلی فلور میکروبی روده انسان به نام باکتریهای تولید کننده اسید لاکتیک شامل دو جنس لاکتوباسیلوس و بیفیدوباکتریا بوده و در آنجازندگی هم سفرگی بی ضرری دارند. اثر اصلی پروبیوتیک ها با تثبیت فلور میکروبی روده و نقش محافظت کنندگی در برابر بیماریهای مختلف مشخص می شود.

وی خاطر نشان کرد: مصرف فرآورده های پروبیوتیکی که به اشکال قرص،کپسول، پودر، ماست های غنی شده، شیر و پنیر وجود دارد، بی ضرر و ایمن بوده و تأثیر مثبت آنها بر روند بهبود و درمان بیماری های التهابی روده اثبات گردیده است.


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 2536 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۶ آذر بازدید: 3060 ساعت: 12:27 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بهبود سلامت روده ها به کمک نوشیدنی های پروبیوتیک ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۱ تير
2 مقابله با عفونت های تنفسی با لبنیات ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۵ آبان
3 سریع‌ترین راه های درمان برفک دهان را بشناسید ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
4 نوشیدنی"کامبوچا" چه تاثیری بر سلامت بدن دارد؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
5 ماست یونانی چه فوایدی برای سلامتی دارد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان
6 پوکی استخوان را چگونه درمان کنیم ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ شهريور
7 بدنتان هر روز را با این روش ها سم زدایی کنید ۱۳۹۶ شنبه ۱۴ مرداد
8 ماست های پروبیوتیک با شیره خرما به بازار می آید ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
9 تسکین علائم افسردگی با مصرف پروبیوتیک ها ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ خرداد
10 پروبیوتیک ها چه هستند ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۱ ارديبهشت
11 مصرف این ماده غذایی سرطان پستان را دور می کند ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۶ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این مواد غذایی مرگ را به تعویق می اندازد مغزها از بهترین منابع پروتئین، فیبر، مواد معدنی و ...

  بهترین روش درمانی کبد چرب را بشناسید دکتر محسن آخوندی با بیان اینکه بیماری کبد چرب از ۶...

  تند غذاخوردن خطر ابتلا به اضافه وزن و دیابت را افزایش می‌دهد پژوهشگران علوم پزشکی می گویند نتایج مطالعات گوناگو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ویژگی‌های یک رستوران استاندارد دكتر آراسب دباغ‌مقدم/متخصص بهداشت موادغذایی
اختلاف دو وزارت خانه بر سر آمار تولید و عرضه تراکتور وزارت جهاد کشاورزی معتقد است، عطش بازار تراکتور به عرضه پایین برمی‌گردد اما وزارت صنعت، معدن و تجارت در این خصوص می‌گوید، بین آمار نیاز بازار و تقاضا اختلاف وجود دارد.
بخور و نخورهای روزهای آلوده/ تغذیه‌ مناسب هنگام آلودگی هوا را بشناسید پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه با اشاره به بخور و نخورهای روزهای آلوده، گفت: کسانی که فقر آهن، ید و سلنیوم در بدن داشته باشند، بیشتر تحت تأثیر آلودگی هوا قرار می‌گیرند.
تخم‌مرغ محلی بخوریم یا ماشینی؟ اگر بدانید نیمروی تخم‌مرغ محلی با کره و خوردن آن با‌نان روستایی چه لذتی دارد، دیگر هیچ‌وقت هوس خوردن تخم‌مرغ صنعتی به سرتان نمی‌زند.همان تخمی که مرغش درهوای بکر و آزاد روستا رشد می کند و خواب و خوراکش به راه است و به دور از تنش های مرغ ماشینی است.مرغ ماشینی را که می شناسید همان مرغی که در فضای سربسته و به دور از نور آفتاب با بیداری مداوم 45 روزه اسید لاکتیک خونش بالا می رود.