تاثیر پروبیوتیک ها بر بیماریهای التهابی روده


اکثر پروبیوتیکها متعلق به گروه بزرگی از باکتریهای اصلی فلور میکروبی روده انسان به نام باکتریهای تولید کننده اسید لاکتیک شامل دو جنس لاکتوباسیلوس و بیفیدوباکتریا بوده و در آنجازندگی هم سفرگی بی ضرری دارند.

به گزارش لقمه، فرناز فریفته، کارشناس علوم آزمایشگاهی گفت: فرآورده های پروبیوتیکی حاوی میکروارگانیسم های زنده، مشخص و با تعداد کافی هستند که عموماً از منابع انسانی بوده و در صورت مصرف توسط انسان یا حیوان با تأثیر برروی فلور میکروبی بدن باعث اعمال اثرات مفید برروی سلامتی میزبان می شوند.

وی گفت: در بیماریهای عفونی و شرایط التهابی، تعادل اکولوژی روده به گونه ای تغییر می کند که تعداد باکتری های دارای توانایی بالقوه بیماری زایی، افزایش یافته و واکنش سلامت بین میزبان و باکتری مختل می کند.

این کارشناس علوم آزمایشگاهی تصریح کرد: اکثر پروبیوتیکها متعلق به گروه بزرگی از باکتریهای اصلی فلور میکروبی روده انسان به نام باکتریهای تولید کننده اسید لاکتیک شامل دو جنس لاکتوباسیلوس و بیفیدوباکتریا بوده و در آنجازندگی هم سفرگی بی ضرری دارند. اثر اصلی پروبیوتیک ها با تثبیت فلور میکروبی روده و نقش محافظت کنندگی در برابر بیماریهای مختلف مشخص می شود.

وی خاطر نشان کرد: مصرف فرآورده های پروبیوتیکی که به اشکال قرص،کپسول، پودر، ماست های غنی شده، شیر و پنیر وجود دارد، بی ضرر و ایمن بوده و تأثیر مثبت آنها بر روند بهبود و درمان بیماری های التهابی روده اثبات گردیده است.


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 2536 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۶ آذر بازدید: 2957 ساعت: 12:27 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بهبود سلامت روده ها به کمک نوشیدنی های پروبیوتیک ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۱ تير
2 مقابله با عفونت های تنفسی با لبنیات ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۵ آبان
3 سریع‌ترین راه های درمان برفک دهان را بشناسید ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
4 نوشیدنی"کامبوچا" چه تاثیری بر سلامت بدن دارد؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
5 ماست یونانی چه فوایدی برای سلامتی دارد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان
6 پوکی استخوان را چگونه درمان کنیم ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ شهريور
7 بدنتان هر روز را با این روش ها سم زدایی کنید ۱۳۹۶ شنبه ۱۴ مرداد
8 ماست های پروبیوتیک با شیره خرما به بازار می آید ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
9 تسکین علائم افسردگی با مصرف پروبیوتیک ها ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ خرداد
10 پروبیوتیک ها چه هستند ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۱ ارديبهشت
11 مصرف این ماده غذایی سرطان پستان را دور می کند ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۶ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مسمومیت های غذایی باور نکردنی! همه ساله در جهان افراد زیادی به خاطر بروز مسمومیت ...

  کودکان به نوشیدن چای عادت نکنند کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: ع...

  نوشابه‌ها ژن‌ چاقی را فعال می‌کنند مصرف نوشیدنی‌های گازدار ژن‌های چاقی مفرط را فعال م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کارخانه‌های مواد غذایی هر روز محصولات شیرین‌تری را روانه بازار می‌‌کنند/ شکر سم سفید بدون آنکه متوجه باشیم قند و شکر بر سر سفره ایرانی، از صبحانه گرفته تا میان وعده‌ها جا خوش کرده است؛ غافل از اینکه این ماده غذایی می‌تواند زمینه‌ساز بسیاری از بیماری‌ها از جمله دیابت،‌ چاقی و حتی سرطان باشد.
فواید طبی فلفل دلمه ای فلفل دلمه ای علاوه بر اینكه سرشار از ویتامین ها و تركیبات مفیدی است كه از ابتلا به انواع بیماری های پیشگیری می كند، طعم خوب و دلچسبی هم به غذاها می بخشد .
نمایش مشروبات الکلی جرم است اما قانونی برای منع پخش ندارد! پایگاه خبری لقمه:مدیر سامانه «کدومو» با اشاره به یکی از چالش‌های ساترا بیان کرد که تبلیغ یا تشویق به مصرف مشروبات الکلی و مواد مخدر، در قوانین جرم انگاری شده است اما قانونی برای منع نمایش آنها وجود ندارد.
تولید دانه‌های روغنی و خوداتکایی در آن یک راه رسیدن به امنیت غذایی است پایگاه خبری لقمه: در میزگردی با حضور کارشناسان، نیاز ۹۵ درصدی به واردات کالای استراتژیک دانه‌های روغنی،افزایش مصرف به موازات کاهش تولید، ظرفیت ۴.۶ میلیون تن کارخانه‌های روغن کشی و نیز ضایعات ۲۵ درصدی دانه روغنی کلزا مورد بررسی قرار گرفت.