مصرف این ماده غذایی سرطان پستان را دور می کند


پایگاه خبری لقمه: در این مطلب شما را با موادی آشنا می کنیم که به عقیده متخصصان تأثیر زیادی در کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان دارند. لطفاً با ما همراه باشید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به گفته سازمان بهداشت جهانی امروزه سرطان پستان یکی از رایج ترین سرطان ها در بین خانم‌ها است. به طوری که از هر 8 زن یک زن از این بیماری رنج می برد. باید بدانید که سرطان پستان در بین مردان بین 60 تا 70 ساله نیز دیده می شود. با این حال این میزان بسیار اندک و چیزی حدود 1 درصد مردان را درگیر می کند. 

 

خوشبختانه امروزه با پیشرفت علم، سرطان پستان جزو سرطان هایی با میزان مرگ و میر بالا محسوب نمی شود. امروزه امید به زندگی در بین این خانم‌ها افزایش یافته و تعداد افرادی که موفق به شکست بیماری خود هستند نیز رو به افزایش است. با وجود اینکه علم در حال پیشرفت است و هر روز بررسی‌های زیادی در خصوص سرطان پستان انجام می شود و داروهای جدیدی نیز کشف می شود اما با این حال پیشگیری از ابتلا بهترین شیوه درمان آن است. گفته می شود که پروبیوتیک ها تأثیر زیادی در کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان دارند که در ادامه به آن می پردازیم.

 

 

منشأ سرطان پستان کمتر شناخته شده است و این بیماری قابل پیش بینی نیست. عوامل ژنتیکی و خانوادگی و همچنین سبک زندگی و برخورداری و عدم برخورداری از درمان های هورمونی بعد از یائسگی جزو عوامل دخیل در این بیماری هستند.

 

هیچ کس نمی تواند بداند که در آینده سرطان پستان خواهد گرفت یا خیر. پیشگیری و همچنین چکآپ های منظم از بهترین سلاح های مقابله و برخورد مناسب با این بیماری محسوب می شوند.

 

از مدت ها پیش، نتایج جالبی از یک پژوهش به دست آمده است که نشان می دهد می توان با روش های ساده تری از بروز سرطان پستان پیشگیری کرد.

 

 

باکتری های مفید در خدمت مبارزه سرطان پستان

 

انجمن میکروبیولوژی آمریکا یک پژوهش طولانی در خصوص تأثیر باکتری های مفید در سرطان پستان انجام داده و نتایج این بررسی ها در ScienceDaily و Applied and Environmental Microbiology به چاپ رسیده است. محققان روی بافت غده پستانی 58 زن که در پی تشخیص تومور بدخیم ماستکتومی (پستان برداری) انجام داده بودند و 50 زن که از تومور بدخیم رنج می بردند و 23 زن دیگر که بعد از عمل جراحی زیبایی پستان، نمونه ای از بافت پستانی شان را در اختیار محققان قرار داده بودند بررسی هایی انجام دادند.

 

میکروبیولوژیست ها هدف خود را بررسی وجود باکتری ها در هر یک از بافت های پستانی قرار داده بودند تا مشخص شود آیا تفاوتی در بین آنها وجود دارد یا خیر. این بررسی در دانشگاه اونتاریو کانادا انجام گرفت و سرپرست تیم تحقیقاتی آن پیش از این کشف کرده بود خانم‌هایی که دچار سرطان پستان بودند میزان قابل توجهی باکتری اشریشیا کولای (ای کولای باکتری) و استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس در بافت های آنها چشمگیر بود.

 

این دو باکتری مضر باعث انکسارها و مجموعه ای از نقصان ها در برخی زنجیره های DNA شده و مانع از اکسیژن رسانی درست به سلول ها می شوند که این مسئله منجر به بروز تومورهای بدخیم می شود. البته گفتنی است که وجود این باکتری ها به این معنی نیست که یک زن الزاماً به سرطان پستان مبتلا است. اما این باکتری ها می توانند خطرساز باشند. اگر فردی سابقه خانوادگی داشته باشد و یا سیگار بکشد این خطر چندین برابر می شود.

 

پروبیوتیک ها برای مقابله با باکتری های مضر و کاهش خطر سرطان پستان

 

ماده ای که محققان در خصوص تأثیر آن در پیشگیری از سرطان پستان صحبت می کنند پروبیوتیک ها هستند. شاید این خبر باعث تعجب افراد زیادی هستند اما واقعیت این است که پستان ها نیز فلور باکتریایی با طول عمر کوتاه خاص خود را دارند و بنابراین حیات و عملکرد آنها از اهمیت بالایی برخوردار است.

 

پیشنهاد جدید محققان روشن و امیدوارکننده است. به این ترتیب که برای پیشگیری و همچنین مقابله با سرطان باید سیستم ایمنی را قوی و محافظت کرده و به سراغ آنتی بیوتیک های خاص برای باکتری های سرطان پستان رفت. در عین حال نیز لازم است مصرف پروبیوتیک ها را افزایش داد. به عقیده محققان این پژوهش با مصرف مواد غذایی پروبیوتیک می توان به طور مؤثری از فعالیت باکتری های مضر جلوگیری کرد. در این راستا توصیه می شود که با شیوه های سالمی فلور طبیعی پستان را افزایش داده و تقویت کنید:

 

* برای وعده صبحانه تان یک فنجان تا یک لیوان ماست طبیعی با انواع میوه ها میل کنید.

 

توصیه می کنیم میزان چربی مصرفی در رژیم غذایی تان را کاهش دهید

 

* هر روز 30 گرم شکلات تلخ بخورید.

 

* هر روز یک تا دو قاشق کفیر (معادل 25 تا 50 گرم) میل کنید.

 

* کلم تخمیر شده نیز بسیار مؤثر است. فرانسوی ها ترشی به نام شوکروت دارند که همان کلم تخمیر شده و بسیار مفید است.

 

* سوپ میزو خوشمزه بوده و برای رسیدن به هدف مقابله با سرطان پستان مؤثر عمل می کند.

 

* در بین نوشیدنی های طبیعی و مؤثر چای کامبوچا نیز انتخاب خوبی است.

 

* توصیه می کنیم میزان چربی مصرفی در رژیم غذایی تان را کاهش دهید. 

 

* بهداشت را فراموش نکنید. به طور مرتب دست‌ها را شستشو دهید. هر ماده غذایی را قبل از مصرف به خوبی تمیز کرده و بشویید. از تحرک بدنی روزمره و مناسب سن و سالتان غافل نباشید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تبیان

کد: 10898 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۶ اسفند بازدید: 1172 ساعت: 7:53 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توزیع شیر استریل و با کیفیت در مدارس ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
2 ارتقای سرانه مصرف لبنیات با اجرای طرح توزیع شیر در مدارس ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
3 الزام توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
4 چرایی افزایش قیمت محصولات لبنی/ عرضه لبنیات در غرفه‌های میادین میوه و تره بار تهران ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
5 تبعات حذف لبنیات از سبد غذایی/ هزینه درمان ۱۰ برابر یارانه شیر ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
6 دبیر انجمن صنایع لبنی ایران از کوچک شدن بازار فرآورده های لبنی خبر داد ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
7 بستنی دومینو برای دومین بار به فرابورس آمد ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
8 مقابله با عفونت های تنفسی با لبنیات ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۵ آبان
9 قیمت روغن‌ و لبنیات در جهان کاهش یافت ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۵ آبان
10 کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
11 آشنایی با مکمل های غذایی کاهش وزن و لاغری ۱۴۰۱ شنبه ۱۶ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اینفوگرافیک | مصرف مواد غذایی مهم بعد از ۴۰ سالگی پایگاه خبری لقمه: راه‌هایی وجود دارند که می‌توانید...

  پیاز خواص آنتی بیوتیکی و ضد مسمومیت دارد یک متخصص تغذیه در گفت‌وگویی در مورد مزایای مصرف پی...

  تجربه کرونا و لزوم تاکید بر تغذیه سالم پایگاه خبری لقمه: حالا که شاید بیش از هر زمان دیگر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با ضدچروک و لک طبیعی آشنا شوید پودر جوانه گندم سرشار از ویتامین C و E است. از همین‌رو یک ضد‌لک قوی به شمار می‌رود و مصرف آن به صورت خوراکی یا ماسک، از ایجاد لکه‌های ناشی از آفتاب جلوگیری می‌کند.
این 9 عادت را از غذا خوردنتان دور کنید غذا خوردن یک امر حیاتی برای بدن انسان محسوب می شود و البته برای آن باید به نکات خاصی نیز توجه داشته باشیم تا بتوانیم به درستی این عمل را انجام دهیم.
میهمانی‌های یک بار مصرف! سفره های ساده لبه توری جای سفره های طرح دار را گرفت و گل سرخی ها برچیده شد و نوبت به ظروف پیرکس و آرکوپال و سرامیک رسید. تحول و تجدد به همین جا ختم نشد بلکه این تغییرات، سفره ایرانی را در فهرست سنت های در آستانه انقراض قرار داد.
چه چیزی پوست را پیر می‌‌کند؟ برخی همواره به دنبال کلید جادویی برای داشتن پوستی شاداب هستند غافل از اینکه رعایت برخی نکات ساده و کم خرج مانند خوردن میوه و سبزی تازه و رعایت رژیم غذایی بهترین نسخه‌ای است که می‌توان پیچید.