وزارت بهداشت اجازه توزیع شیر فله‌ای را در بازار نمی‌دهد


معاون غذای سازمان غذا و دارو با ابراز مخالفت شدید با توزیع شیرخام فله‌ای در سطح شهر گفت: اجازه توزیع شیر فله‌ای را به بازار نمی‌دهیم.

به گزارش لقمه، بهروز جنت در واکنش به انتشار خبری به نقل از مدیر عامل اتحادیه سراسری دامداران مبنی بر توزیع شیر فله‌ای به قیمت پایین در سطح شهر افزود: هیچ گونه توافقی برای توزیع شیر فله‌ای در سطح شهر تهران صورت نپذیرفته و این طرح در حال بررسی است و هنوز تصویب یا تأیید نشده است.

وی گفت: مدیر عامل اتحادیه سراسری دامداران در خواست صدور مجوز توزیع شیر فله‌ای را داشته است که درخواست وی در جلسه‌ای که نمایندگان سازمان دامپزشکی، وزارت جهاد کشاورزی و مدیر کل غذای وزارت بهداشت حضور داشتند، مطرح شد که به شدت با مخالفت وزارت بهداشت رو به شد.

معاون غذای سازمان غذا و دارو با تأکید بر ضرورت تأمین سلامت مواد غذایی خاطرنشان کرد: به هیچوجه وزارت بهداشت موافق توزیع شیر فله ای نیست.

جنت همچنین با تأکید بر اینکه محصولات غذایی باید در بسته بندی‌های استاندارد عرضه شوند، افزود: با توجه به بیماری‌های مشترک انسان و دام ارائه محصولات بدون بسته‌بندی مشخص و دارای پروانه ساخت از سوی وزارت بهداشت قابل قبول نیست.

در همین رابطه محمود نبوی، معاون مرکز مدیریت بیماریهای واگیر بهداشت گفت: استفاده از محصولات لبنی بدون پاستوریزاسیون به تب مالت منجر می‌شود و حذف این بیماری در دام های کشور کار بسیار سختی است،

وی تأکید کرد: در حال حاضر کارخانه‌های متعدد محصولات لبنی پاستوریزه در کشور فعالیت می‌کنند و ملزم به تحویل شیر و محصولات لبنی پاستوریزه به مردم هستند.

نبوی خاطرنشان کرد: محصولات لبنی باید مانند گذشته به کارخانه‌های محصولات لبنی تحویل داده شوند تا فرآیند پاستوریزاسیون روی آن انجام شود با این کار می‌توان از ابتلا به بیماری تب مالت جلوگیری کرد.


نقل از :پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت

کد: 2539 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۶ آذر بازدید: 2930 ساعت: 12:37 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  قارچ را داغ داغ بخورید! مهم نیست کدام نوع آن را انتخاب می‌کنید؛ صدفی یا مع...

  سردرد با این خوراكی‌ها برای خیلی از كسانی كه سردردهای مداوم یا میگرن دارن...

  نکات مهم در زمینه تنظیم رژیم غذایی مبتلایان به فنیل کتونوری پایگاه خبری لقمه: نکات مهم در زمینه تنظیم رژیم غذا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

از نگهداری حلیم و داغ کردن آن به شدت بپرهیزید یک متخصص بهداشت موادغذایی تاکید کرد: «یکی از غذاهای پرطرفدار در ایام ماه مبارک رمضان حلیم است که توصیه می‌شود برای خرید آن حتما به ظاهر مغازه یا رستوران، بهداشت کارکنان و داشتن کارت مجوز بهداشت و... توجه شود.»
پوست خود را شاداب کنیم سلامت پوست تاثیر بسزایی در شادابی چهره شما دارد.با خوردن مواد غذایی زیر چهره خود را شاداب تر کنید.
نکات مهم در ارسال مواد غذایی به مناطق بحرانی زلزله‌زده یک کارشناس تغذیه گفت: با توجه به امکانات کم مناطق بحرانی و شرایط سخت حمل و نقل و نگهداری مواد غذایی، الویت با غذاهای پودری است که حاوی مواد نگهدارنده است و در ان ها احتمال فساد به صفر می رسد.
رستوران داری رابرت دنیرو و مایکل جردن چگونه است؟ ستاره های مشهور دنیا چه در حوزه فیلم و سریال باشند، چه موسیقی یا ورزش یا ... تلاش می کنند تا به شاخه های دیگر کسب و کار نیز روی آورده و با کمک شهرت و اعتبار خود پول بیشتری بدست آورند.