آویشن چاشنی معطر و ضدعفونی‌کننده


گیاه آویشن کلکسیونی از خواص مفید برای سلامت بدن و حاوی انواعی از املاح معدنی و ویتامین‌ها است که برای تامین انرژی بدن و تقویت حس سلامتی سودمند هستند.

به گزارش لقمه،  آویشن یک چاشنی معطر و حاوی ترکیب‌هایی است که از ابتلا به بیماری‌ها پیشگیری می‌کند. این گیاه حاوی روغن‌هایی است که خاصیت ضدعفونی کننده و گندزدایی دارد.

این گیاه سرشار از انواع گوناگون آنتی‌اکسیدان‌ها است و جزو گیاهانی است که بیشترین ذخیره آنتی‌اکسیدانی را دارند.

برگ‌های آویشن غنی‌ترین منبع پتاسیم، آهن، کلسیم، منگنز و منیزیم هستند. پتاسیم عنصر اصلی سلول‌هاست که فشارخون و ضربان قلب را کنترل می‌کند.

آویشن همچنین سرشار از انواع ویتامین‌های مهم و ضروری از جمله ویتامین ب کمپلکس، بتاکاروتن، ویتامین‌های A، K، E، C و اسید فولیک است.

مصرف آویشن به صورت خشک شده و تازه فوائد بسیاری دارد اما میزان مواد مغذی در نوع تازه آن بیشتر است. 


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4277 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۲ تير بازدید: 2557 ساعت: 9:37 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
2 گیاهی که تنها داروی حضرت علی (ع) بوده است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ آبان
3 ویروس سرماخوردگی را با این دمنوش ضربه‌فنی کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۳ مهر
4 رمز و راز پختن یک عدسی خوشمزه ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
5 دمنوش هایی که به تصفیه خون کمک می کند ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۷ مرداد
6 عرقیجاتی که هنگام معده درد شما را آرام می کنند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۱ تير
7 درمان عفونت ریه با یک آنتی بیوتیک قوی خانگی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ خرداد
8 6 خواص پونه کوهی را بشناسید ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ خرداد
9 آویشن؛ کاهنده غلظت خون ۱۳۹۴ يکشنبه ۲۳ فروردين
10 خوراکی‌هایی که تقویت‌کننده حافظه از منظر طب سنتی ۱۳۹۳ شنبه ۲۷ دي
11 این گیاه، ضدآکنه و ضدفشارخون است ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۸ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 






 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  آلوده ترین بخش یخچال را بشناسید محمدرضا کمالی، کارشناس مبارزه با بیماریها معاونت ب...

  بعد از صرف غذا "میوه" نخورید! مصرف متعادل میوه‌ها در طول روز بویژه در میان وعده‌...

  غذاهای آلوده به باکتری لیستریا که می‌خوریم! با وجود باکتری لیستریا در طالبی، E. coli در جوانه ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

افرادی که برچسب مواد غذایی را می‌خوانند، لاغرتر هستند تحقیقات نشان می دهند که خواندن برچسب مواد غذایی موجب پیشگیری از چاقی به ویژه در زنان می شود.
گوجه های بنفش به چه کار می‌آیند؟ دانشمندان اظهار داشتند که آنتی اکسیدانهای موجود در گوجه فرنگیهای بنفش اصلاح شده ژنتیکی می تواند زمان مجاز نگهداری آن را دوبرابر کرده و آن را از 21 روز به 48 روز افزایش دهد.
راه های مقابله با کودکان پُرخور و شکمو با شیطنت دستش را به سمت ظرف شیرینی‌ روی میز، دراز کرد. یک نگاهش به در بود که یکدفعه مادر وارد اتاق نشود و نگاه دیگرش به شیرینی‌های داخل ظرف که از عصر تا حالا دلش را برده بود! تا آمد یکی از آن شیرینی‌های بزرگ شکلاتی را که با ترافل‌های رنگی تزئین شده بود، بردارد سر و کله مادر با ابروهای درهم رفته و یک جیغ بنفش پیدا شد که می‌گفت: «آخه من با این شکم سیری‌‌ناپذیر تو باید چکار کنم؟!» حتما شما هم با چنین صحنه‌‌هایی مواجه شده‌اید.
کنترل تغذیه نوجوانان نوجوانی دوره‌ رشد است. برای همین تغذیه در این دوران از اهمیت زیادی برخوردار است. بدن نوجوانان برای رشد کافی نباید با کمبود مواجه شود. اما در این سن تقریباً همه چیز پیچیده می‌شود حتی تغذیه.