آویشن چاشنی معطر و ضدعفونی‌کننده


گیاه آویشن کلکسیونی از خواص مفید برای سلامت بدن و حاوی انواعی از املاح معدنی و ویتامین‌ها است که برای تامین انرژی بدن و تقویت حس سلامتی سودمند هستند.

به گزارش لقمه،  آویشن یک چاشنی معطر و حاوی ترکیب‌هایی است که از ابتلا به بیماری‌ها پیشگیری می‌کند. این گیاه حاوی روغن‌هایی است که خاصیت ضدعفونی کننده و گندزدایی دارد.

این گیاه سرشار از انواع گوناگون آنتی‌اکسیدان‌ها است و جزو گیاهانی است که بیشترین ذخیره آنتی‌اکسیدانی را دارند.

برگ‌های آویشن غنی‌ترین منبع پتاسیم، آهن، کلسیم، منگنز و منیزیم هستند. پتاسیم عنصر اصلی سلول‌هاست که فشارخون و ضربان قلب را کنترل می‌کند.

آویشن همچنین سرشار از انواع ویتامین‌های مهم و ضروری از جمله ویتامین ب کمپلکس، بتاکاروتن، ویتامین‌های A، K، E، C و اسید فولیک است.

مصرف آویشن به صورت خشک شده و تازه فوائد بسیاری دارد اما میزان مواد مغذی در نوع تازه آن بیشتر است. 


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4277 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۲ تير بازدید: 5138 ساعت: 9:37 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
2 گیاهی که تنها داروی حضرت علی (ع) بوده است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ آبان
3 ویروس سرماخوردگی را با این دمنوش ضربه‌فنی کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۳ مهر
4 رمز و راز پختن یک عدسی خوشمزه ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
5 دمنوش هایی که به تصفیه خون کمک می کند ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۷ مرداد
6 عرقیجاتی که هنگام معده درد شما را آرام می کنند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۱ تير
7 درمان عفونت ریه با یک آنتی بیوتیک قوی خانگی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ خرداد
8 6 خواص پونه کوهی را بشناسید ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ خرداد
9 آویشن؛ کاهنده غلظت خون ۱۳۹۴ يکشنبه ۲۳ فروردين
10 خوراکی‌هایی که تقویت‌کننده حافظه از منظر طب سنتی ۱۳۹۳ شنبه ۲۷ دي
11 این گیاه، ضدآکنه و ضدفشارخون است ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۸ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 












 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  غذاهایی که نباید در بهار مصرف کرد/معرفی خوراکی‌های لطیف استاد دانشکده طب سنتی تهران گفت: مصرف خوراکی‌هاى ل...

  زیاد کباب زغالی نخورید پایگاه خبری لقمه: نتایج پژوهش های محققان دانشگاه آ...

  نکات مهم برای کاهش آلودگی‌های میکروبی میوه‌ها و سبزی‌ها پزشکان تاکید دارند: درست است که مصرف یک عدد سیب در...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

همه چیز درباره نورپردازی آشپزخانه پایگاه خبری لقمه: در این مقاله با راهکارها و محصولات مناسب نورپردازی آشپزخانه آشنا می شوید.
رازیانه، تازیانه‌ای بر بیماری‌ها گیاه «رازیانه» با فوائد درمانی متنوع در درمان کم‌خونی، سوء‌هاضمه، یبوست،‌ اختلالات تنفسی و اختلالات قاعدگی مفید است و علاوه بر اینها به عنوان یک خوشبوکننده موثر برای رفع بوی بد دهان استفاده می‌شود.
چگونه سریع و سالم چاق شویم؟ بعضی از افراد مادرزادی لاغر بدنیا می آیند و یا لاغر بوده و نمی دانند، چگونه چاق شوند. هرچند اکثر افراد بدنبال لاغری هستند، اما خیلی ها هم چاق شدن برایشان آرزو است. بعضی ها برای شرکت در تیم های ورزشی و یا ماندن در تیم نیاز به چاق شدن دارند. بعضی دیگر احساس می کنند که با چاق شدن زیباتر و سالم تر بنظر می رسند. بدون توجه به دلیل شما برای چاقی، چگونگی چاق شدن بدون اینکه بسلامتی شما آسیبی برسد، در مقاله امروز راستینه بررسی شده است.
کلم kale مفید برای لاغری و سم زدایی از بدن یکی از اعضای خانواده ی کلم ها، کلم کیل Kale هست که به لاغری، سم زدایی از بدن و مقابله با پوکی استخوان کمک زیادی می‌کند اما جزو کلم‌های ناشناخته محسوب می‌شود.