توضیحات مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران درباره قیمت گوشت


مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران ایران گفت: بر اساس قیمت هایی که ما به طور مرتب از استان ها می گیریم متوسط قیمت لاشه دام سبک در سراسر کشور 16 هزار و 500 تومان است.

به گزارش لقمه، سعید سلطانی سروستانی،مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران ایران پیرامون قیمت دام در بازار گفت: « یک بحث قیمت تولید کننده است و بحثی هم قیمتی است که مصرف کنندگان پرداخت می کنند. بر اساس قیمت هایی که ما به طور مرتب از استان ها می گیریم متوسط قیمت لاشه دام سبک در سراسر کشور 16 هزار و 500 تومان است. لاشه گاو نر هم هر کیلو حدود 16 هزار تومان است.»

او ادامه داد: « دامدار خودش کشتارگاه و سالن بسته بندی ندارد و ناچار است دام را به طور زنده عرضه کند یا نهایتا به صورت لاشه پول خود را از خریداران بگیرد. از جاییکه گوشت از دست دامدار خارج می شود تا به دست مصرف کننده برسد بر اساس عوامل متعدد گاهی 30 تا 40 درصد گران تر می شود و در اختیار مصرف کنندگان قرار می گیرد. »

او در پاسخ به این سوال که دلیل این موضوع چیست، گفت : «یکی از دلایل عمده این قضیه کار تنظیم بازار و خرید گوشت مازاد از دامداران قبلا توسط دولت انجام می گرفت. مراکزی هم از جمله مجتمع گوشت زیاران تشکیل شده بود و دامداران را خریداری می کردند و در نهایت به بازار عرضه می کردند. متاسفانه این سه مرکز واگذار شدند. »




نقل از :خبر آنلاین

کد: 2626 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۵ دي بازدید: 1838 ساعت: 11:28 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ مرداد
2 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
3 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
4 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
5 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
6 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
7 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
8 سهم دامداری های کوچک‌مقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۱ بهمن
9 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
10 تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲ بهمن
11 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میکروب‌های مولد مسمومیت غذایی کدامند؟ غذای مسموم همیشه ناشی از خوردن غذای آلوده به سم نی...

  ترفندهایی برای جلوگیری از پرخوری‌های شبانه تصمیم «شب‌ها ریزه خواری نمی‌کنم» از خرید در سوپرما...

  اینفوگرافیک | مصرف مواد غذایی مهم بعد از ۴۰ سالگی پایگاه خبری لقمه: راه‌هایی وجود دارند که می‌توانید...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بروز کم آبی در سفر شایع است/روزانه 8 تا 10 لیوان مایعات مصرف کنید کارشناس مسئول واحد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، توصیه‌های تغذیه‌ای در طول سفر ارائه کرد و گفت: حتما در طول سفر به دریافت مقادیر مناسب لبنیات دقت کنید و روزانه متناسب با نیاز بدنتان حدود 2 تا 3 لیوان شیر یا ماست کم چرب مصرف کنید.
گیلاس درمان‌گر یبوست، گرمازدگی و میگرن یک محقق طب سنتی گفت: خوردن گیلاس و دمنوش آن درمانگر یبوست، گرمازدگی و کاهش دهنده درد ‏میگرن است. ‏
قدیمی ترین نانوایی ایران کجاست؟ پایگاه خبری لقمه: نانوایی «شیخ احمد» در شهرستان کوهبنان کرمان با قدمتی بیشتر از 100 سال در حالی همچنان پابرجاست که برای ثبت در فهرست آثار ملی ملموس و ناملموس آماده می‌شود.
غذاها چطور باعث كاهش استرس می‌شوند؟ همه ما كم و بیش استرس داریم ولی چگونگی مقابله با آن در افراد مختلف، متفاوت است. مدیریت استرس می‌تواند یك ابزار قوی برای حفظ و ارتقای سلامت باشد. راهكار‌های مختلفی برای این كار وجود دارد كه یكی از آنها داشتن رژیم غذایی مناسب است.