توضیحات مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران درباره قیمت گوشت


مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران ایران گفت: بر اساس قیمت هایی که ما به طور مرتب از استان ها می گیریم متوسط قیمت لاشه دام سبک در سراسر کشور 16 هزار و 500 تومان است.

به گزارش لقمه، سعید سلطانی سروستانی،مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران ایران پیرامون قیمت دام در بازار گفت: « یک بحث قیمت تولید کننده است و بحثی هم قیمتی است که مصرف کنندگان پرداخت می کنند. بر اساس قیمت هایی که ما به طور مرتب از استان ها می گیریم متوسط قیمت لاشه دام سبک در سراسر کشور 16 هزار و 500 تومان است. لاشه گاو نر هم هر کیلو حدود 16 هزار تومان است.»

او ادامه داد: « دامدار خودش کشتارگاه و سالن بسته بندی ندارد و ناچار است دام را به طور زنده عرضه کند یا نهایتا به صورت لاشه پول خود را از خریداران بگیرد. از جاییکه گوشت از دست دامدار خارج می شود تا به دست مصرف کننده برسد بر اساس عوامل متعدد گاهی 30 تا 40 درصد گران تر می شود و در اختیار مصرف کنندگان قرار می گیرد. »

او در پاسخ به این سوال که دلیل این موضوع چیست، گفت : «یکی از دلایل عمده این قضیه کار تنظیم بازار و خرید گوشت مازاد از دامداران قبلا توسط دولت انجام می گرفت. مراکزی هم از جمله مجتمع گوشت زیاران تشکیل شده بود و دامداران را خریداری می کردند و در نهایت به بازار عرضه می کردند. متاسفانه این سه مرکز واگذار شدند. »




نقل از :خبر آنلاین

کد: 2626 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۵ دي بازدید: 1628 ساعت: 11:28 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار می‌آید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲ ارديبهشت
2 بازار گوشت مرغ ماه مبارک رمضان تامین است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
3 آرامش در بازار گوشت مرغ با قیمت هر کیلو ۷۸ هزار تومان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
4 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
5 علت توقف واردات گوشت قرمز اعلام شد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۶ مهر
6 قیمت امروز گوشت مرغ هر کیلو ۷۸ هزار تومان ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲ شهريور
7 بیش از ۱۰ تن پودر گوشت غیربهداشتی در الیگودرز توقیف شد ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
8 وزیر جهاد کشاورزی با اعزام ناظرین بهداشتی به کشورهای صادرکننده گوشت موافقت کرد ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۳ تير
9 نحوه قیمت گذاری گوشت قرمز/ آخرین وضعیت بازار ۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير
10 کاهش قیمت تخم مرغ در اثر گرما و داغ بودن قیمت گوشت ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
11 یک تن قارچ فاسد در تولیدی سوسیس و کالباس کشف شد ۱۴۰۲ شنبه ۳ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  لبنیات کم چرب‌ تر ‌کلسیم بیشتر همه می‌دانند دریافت کلسیم برای حفظ سلامت بدن ضروری...

  چرا باید توت فرنگی بخوریم یکی از میوه های پرطرفدار بهاری توت فرنگی است که نه...

  چند راهکار ساده تغذیه ای برای کاهش دردهای نقرس پایگاه خبری لقمه: نقرس بیماری است که بر اثر تجمع ز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تنظیم نبض قلب با این خوراکی‌ها قلب یکی از اندام‌های مهم بدن است که اگر اختلالی در فعالیتش ایجاد شود، زندگی مختل یا تمام خواهد شد.
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.
نوشیدنی ویژه کارمندان کارایی حافظه، قدرت استنتاج و تمرکز در کارمندانی که در حین کار کافئین مصرف می کنند بهتر از سایرین است.
انسان‌های موحد در خوراک خویش نیز تسلیم خداوند هستند خدای تعالی به یک دسته از انسان‌ها توفیق می‌دهد، تا به اینجا برسند که بگویند: خدایا! بگو چگونه بخورم، کجا بخورم و چه‌قدر بخورم؟ این اخلاق موحدین است که به آنچه او اجازه خوردنش را داده، تسلیم هستند.