در زمستان نارنگی درمانی کنید


نارنگی یکی از پرطرفدارترین میوه‌های فصل پاییز و زمستان است که در روزهای این دو فصل در سبد غذایی بسیاری از خانواده‌های ایرانی دیده می‌شود.

به گزارش لقمه، نارنگی یکی از پرطرفدارترین میوه‌های فصل پاییز و زمستان است که در روزهای این دو فصل در سبد غذایی بسیاری از خانواده‌های ایرانی دیده می‌شود.

نارنگی از جمله میوه‌هایی است که تقویت‌کننده قلب و معده بوده و به عنوان یک اشتهاآور طبیعی برای بیماران کم‌اشتها و افرادی که تمایل به افزایش وزن دارند، استفاده می‌شود.

درمانگران طب سنتی چین از این میوه برای درمان بیماری‌های متنوعی استفاده می‌کنند.

 
اکسپکتورانت طبیعی

میوه نارنگی از بهترین داروهای طبیعی ضدسرفه است که به اکسپکتورانت طبیعی در میان درمانگران طب سنتی چین معروف است. مصرف این میوه زمستانی برای افرادی که مبتلا به سرفه‌های خلط‌دار هستند، بسیار مناسب است. این میوه مانند شربت اکسپکتورانت خاصیت خلط‌آور دارد و موجب تخلیه اخلاط موذی از گلو و کاهش سرفه‌های بیمار می‌شود.

 
درمان نفخ شکم با نارنگی

افرادی که به نفخ شکم مبتلا هستند با مصرف میوه نارنگی به تنهایی می‌توانند به درمان این مشکل بپردازند. این گروه می‌توانند میوه نارنگی را به تنهایی میل کنند یا از آب یا میوه خشک‌شده آن مصرف کنند که همگی خاصیت ضدنفخ دارند. حتی افرادی که تمایل دارند می‌توانند میوه خشک‌شده نارنگی را به صورت پودر درآورده و آن را به غذای خود اضافه کنند تا اثر نفاخی غذا را از بین ببرد.

 

اگر دارو می‌خورید...

افرادی که در نسخه آن‌ها داروهایی وجود دارد که به افزایش میزان پتاسیم خون کمک می‌کند، باید مراقب باشند که مصرف همزمان این دارو با نارنگی موجب افزایش بیش از حد پتاسیم در بدن آن‌ها می‌شود و این مسئله خود عوارض جانبی متعددی به دنبال دارد بنابراین افرادی که داروهای حاوی پتاسیم مصرف می‌کنند باید در مصرف نارنگی دقت کنند و حتماً با مشاوره متخصص خود این میوه را مصرف کنند.

 
زیاده‌روی نکنید چون...

* زیاده‌روی در مصرف تمامی مواد غذایی عوارض جانبی متعددی همراه دارد. نارنگی نیز از این امر مستثنا نیست؛ افراط در مصرف نارنگی موجب افزایش گاز روده شده و ناراحتی‌های گوارشی برای مصرف‌کننده به همراه می‌آورد.

* نارنگی به دلیل این که راحت‌ترین میوه برای خوردن است و پوست آن به سادگی جدا می‌شود، بچه‌ها به خوردن آن تمایل بیشتری دارند بنابراین باید مراقب بود زیرا مصرف بیش از اندازه نارنگی بچه‌ها را به اسهال و کندی عملکرد روده ها مبتلا می‌کند.

* یکی دیگر از عوارض مصرف بیش از اندازه نارنگی بروز آفت و التهاب در دهان و زبان است.

* افرادی که به زخم معده مبتلا هستند نیز باید در مصرف نارنگی، آب و میوه خشک‌ شده آن دقت کرده و زیاده‌روی نکنند.

* مراقب باشید که هرگز نارنگی را به صورت مخلوط با شیر گاو میل نکنید. ترکیب این دو موجب بروز دردهای شکمی می‌شود.

 
فشار خونتان را کنترل کنید

شاید تا امروز نارنگی را تنها به عنوان یک میوه خوش آب و رنگ و خوشمزه می‌شناختید اما با مطالعه این نکات خواهید دید که این میوه در برخی شرایط بحرانی می‌تواند مانند دارویی شفابخش به کمک شما بیاید.

افرادی که دچار مسمومیت با الکل می‌شوند می‌توانند این مسمومیت را با نوشیدن آب نارنگی یا خوردن نارنگی تازه برطرف کنند. خاصیت سم‌زدایی نارنگی به بیمار کمک می‌کند تا خیلی سریع بر مسمومیت و ضعف خود غلبه کند.
اگر به فشارخون بالا مبتلا هستید نوشیدن آب نارنگی تازه یا افزودن میوه خشک‌شده آن به غذا کمک می‌کند تا فشار خون خود را کاهش داده و آن را کنترل کنید.

افرادی که نیاز به دریافت پتاسیم بیشتری دارند می‌توانند از طریق میوه نارنگی، پودر یا آب این میوه زمستانی میزان پتاسیم مورد نیاز خود را تأمین کنند.

پوست خشک‌شده نارنگی یکی از مفیدترین بخش‌های این میوه زمستانی برای بهبود سرفه‌های روزهای سرد زمستانی است.

 


نقل از :تبیان

کد: 2657 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۸ دي بازدید: 5285 ساعت: 12:42 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
2 از خواص نارنگی پاییزی غافل نشوید ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۶ مهر
3 طبع سرد نارنگی مسکن قوی برای سلسله اعصاب ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ آذر
4 میوه های خوش آب و رنگ گاز زده ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
5 توصیه‌های هواشناسی کشاورزی برای روزهای ابتدایی آبان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان
6 افزایش 7 درصدی تولید مرکبات در راه است/ راهکارهای جدید برای مقابله با سرمازدگی ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
7 قیمت میوه‌های نوبرانه پاییزی در بازار اعلام شد ۱۳۹۴ يکشنبه ۳ آبان
8 پشت‌پرده شایعات سلامت از سَم گوجه‌فرنگی تا کرم نارنگی و خرمای وارداتی ۱۳۹۳ شنبه ۴ بهمن
9 قیمت میوه های شب یلدا کاهش یافت ۱۳۹۳ يکشنبه ۳۰ آذر
10 واکنش رسمی وزارت جهاد به پخش کلیپ نارنگی آلوده در ایران ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۰ آذر
11 صادرات کیوی افت کرد/ افزایش تولید نارنگی و لیموشیرین ۱۳۹۳ يکشنبه ۹ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ارزش غذایی و خواص انواع گوشت اگرچه بیشترمتخصصان تغذیه بر این باورندکه خوردن مقد...

  نکاتی درباره رعایت بهداشت میز غذاخوری میز غذاخوری یکی از پرکاربردترین وسایل خانگی است که...

  معجون قد بلندی داشتن قدبلند و هیکل متناسب آرزوی هر انسانی است. اگ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جایگزین مناسب چیپس و پفک افراط و تفریط کودکان در مصرف غذاهای مضر سلامت یا غذاهایی که برای رشد او مفید هستند، به دغدغه‌ای برای والدین تبدیل شده است. یک متخصص تغذیه می‌گوید: ذائقه کودک را می‌توان با روش‌های مختلف و جایگزین کردن برخی مواد غذایی شکل داد.
نحوه تزئین پیاز به شکل گل داوودی+عکس
توجه به اشتغال خانواده‌محور و ایجاد صندوق ضمانت تسهیلات زنان سرپرست خانوار پایگاه خبری لقمه: یکسال از فعالیت دولت سیزدهم می‌گذرد، روزهایی که این دولت روی کار آمد مشکلات اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی از گذشته به جا مانده بود اما این دولت مردمی برنامه‌های خود را با قدرت به اجرا گذاشت؛ نمونه‌ای از این اقدامات اثرگذار از دولت مردمی در حوزه زنان و خانواده است.
آشنایی با رژیم لاغری بر اساس مشخصات هورمونی/1 هیچ‌وقت هورمون‌ها را دست کم نگیرید چون باعث بروز خیلی از احساسات و واکنش‌های بدن ما از همین هورمون‌ها ناشی می‌شوند. در این مطلب شما را بیشتر با این هورمون‌های تأثیرگذار روی وزن آشنا کرده و رژیمی موثر برای مقابله با هر یک را عنوان می‌کنیم.