افزایش 7 درصدی تولید مرکبات در راه است/ راهکارهای جدید برای مقابله با سرمازدگی


پایگاه خبری لقمه: یک مقام مسوول گفت: طبق آمار پیش بینی می شود که تولید انواع مرکبات امسال با افزایش 7 درصدی به 5 میلیون تن برسد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، ابوالقاسم حسن پور مدیر کل دفتر میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی در گفتگویی،با اشاره به آخرین وضع تولید مرکبات اظهار کرد: طبق آمار پیش بینی می شود که تولید انواع مرکبات به 5 میلیون تن برسد که 48 درصد از این میزان در استان مازندران و مابقی در استان های جنوبی خواهد بود.

 
به گفته وی  پیش بینی می شود  که امسال 780 هزارتن نارنگی،550 هزارتن لیمو ترش، 110 هزارتن گریپ فروت و 68 هزارتن نارنج تولید شود.
 
حسن پور با بیان اینکه تولید مرکبات 6 برابر متوسط مصرف جهانی است، افزود: بنابراین صادرات و ذخیره سازی به موقع مرکبات امری ضروری است.
 
این مقام مسوول با اشاره به تاثیر سرمازدگی سال گذشته باغات مرکبات بر تولید بیان کرد: براثر سرمازدگی برخی از شاخه های درختان آسیب دیدند که با اقداماتی نظیر به باغی، عملیات اصلاح باغ ها، استفاده از برنامه تغذیه، مبارزه با آفات به روش های نوین تولید نسبت به مدت مشابه سال گذشته  با افزایش7 درصدی روبرو خواهد شود.
 
وی با اشاره به راهکارهای پیش گیری و مقابله با سرمازدگی درختان مرکبات بیان کرد: برگزاری کارگاه های آموزشی و افزایش آگاهی باغداران،به کارگیری روش به باغی هرس، استفاده از ارقام اصلاح شده با عملکرد بالا، تولید نهال مرغوب و سالم، اصلاح عملیات باغداری، توسعه سردخانه ها، بهبود روش صادرات، اصلاح روش نگه داری در سردخانه و انبار های فنی، بهبود روش صادرات و حمل و نقل در کنار ساخت بخاری های مخصوص و متحرک قابل استفاده در باغات از سوی بخش خصوصی می تواند از سرمازدگی درختان جلوگیری کند.
 
مدیرکل دفتر میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری در بخش دیگر سخنان خود تشدید ترکیدگی مرکبات شمال در اثر سرمازدگی باغات را رد کرد.
 
وی افزود: علی رغم زحمات بالای کشاورزان، همه ساله تولید محصولات کشاورزی با مشکلاتی نظیر ترکیدگی ، سرمازدگی  و... روبرو هست اما میزان آن به حدی نیست که در رسانه ها بحث برانگیز شده است و انتظار می رود با بکارگیری تمهیدات اندیشیده شده این مشکلات به حداقل ممکن برسد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 12032 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر بازدید: 2380 ساعت: 1:24 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 عکس های برداشت مرکبات در روستای حاجی کلا مازندران ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
2 عکس های برداشت مرکبات از باغات بابلسر ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۰ آبان
3 تولید ۸.۸ میلیون تن میوه‌های گرمسیری در سال جاری ۱۴۰۱ يکشنبه ۷ اسفند
4 آغاز صادرات پرتقال به چین/ راهکارهای دولت برای تنظیم بازار مرکبات ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي
5 از خواص نارنگی پاییزی غافل نشوید ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۶ مهر
6 عوارض خوردن لیموترش با نمک ۱۴۰۱ چهارشنبه ۸ تير
7 این ده عامل شگفت انگیز می‌توانند باعث سنگ کلیه باشند ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ اسفند
8 اعلام قیمت مرکبات در میادین میوه و تره بار تهران ۱۳۹۹ يکشنبه ۲۱ دي
9 تاثیر دلال ها بر قیمت مرکبات سردخانه ای/دلال ها کیوی را از 7 هزار تومان به 20 هزار تومان رساندند ۱۳۹۹ جمعه ۱۹ ارديبهشت
10 «محمود حجتی» وزیر کشاورزی از مجلس کارت زرد گرفت ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
11 چه افرادی در شب یلدا انار و هندوانه نخورند! ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهبود سنگ کلیه با مالیدن روغن شوید دکتر کردافشاری متخصص طب سنتی گفت: گرم نگه داشتن نا...

  مصرف گوشت سفید در كاهش فشار خون بالا موثر است گوشت‌های قرمز و سفید تامین كننده پروتئین و آهن مور...

  هشدار وزارت بهداشت : میوه های چسبناك یا براق سمی اند رییس اداره بهداشت كشاورزی وزارت بهداشت از مردم خوا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

درمان میگرن با غذا میگرنش که عود می‌کند، زندگی‌اش فلج می‌شود و سردرد و حالت تهوع امانش را می‌برد...
كاهوی دو و نیم متری هنرمند تهرانی در جشنواره شیراز + تصاویر «محمدصالح حجت الاسلامی» یکی از هنرمندان دعوت شده جشنواره «بهترین ها از دور ریختنی‌ها»، شمایی از یک کاهوی دو متر و نیمی را با استفاده از کاغذ روزنامه، لاستیک ماشین و مواد دور ریختنی دیگر ساخت.
شیوه های نادرست کاهش وزن و پیامدهای ناشی از آنها در طی سالیان اخیر، چاقی به یکی از مشکلات مهم عرصه سلامت و بهداشت تبدیل شده است. تغییرات شیوه زندگی مهمترین عامل بروز این معضل محسوب می شود.
هزار دلیل برای نوشیدن یک استكان چای داغ شاید در حین نوشیدن چای هیچ وقت ذهنتان را درگیر چنین قضیه‌ای نکرده باشید اما واقعیت درباره چای در بسیاری نکته‌ها نهفته بسیاری درباره چای است که بعید نیست خیلی از آدم‌های چای خور هم از اصل ماجرا بی‌خبر باشند. آنچه که معمول است نوشیدن یک فنجان چای داغ برای رفع خستگی و کسالت مفید است یا یک پذیرایی معمول از مهمان‌های خودمانی برای این که عده‌ای دور هم جمع شده و می‌خواهند گپ دوستانه‌ای بزنند و در این میان یک فنجان چای داغ هم جمع را گرم و گیراتر می‌کند.