افزایش 7 درصدی تولید مرکبات در راه است/ راهکارهای جدید برای مقابله با سرمازدگی


پایگاه خبری لقمه: یک مقام مسوول گفت: طبق آمار پیش بینی می شود که تولید انواع مرکبات امسال با افزایش 7 درصدی به 5 میلیون تن برسد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، ابوالقاسم حسن پور مدیر کل دفتر میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی در گفتگویی،با اشاره به آخرین وضع تولید مرکبات اظهار کرد: طبق آمار پیش بینی می شود که تولید انواع مرکبات به 5 میلیون تن برسد که 48 درصد از این میزان در استان مازندران و مابقی در استان های جنوبی خواهد بود.

 
به گفته وی  پیش بینی می شود  که امسال 780 هزارتن نارنگی،550 هزارتن لیمو ترش، 110 هزارتن گریپ فروت و 68 هزارتن نارنج تولید شود.
 
حسن پور با بیان اینکه تولید مرکبات 6 برابر متوسط مصرف جهانی است، افزود: بنابراین صادرات و ذخیره سازی به موقع مرکبات امری ضروری است.
 
این مقام مسوول با اشاره به تاثیر سرمازدگی سال گذشته باغات مرکبات بر تولید بیان کرد: براثر سرمازدگی برخی از شاخه های درختان آسیب دیدند که با اقداماتی نظیر به باغی، عملیات اصلاح باغ ها، استفاده از برنامه تغذیه، مبارزه با آفات به روش های نوین تولید نسبت به مدت مشابه سال گذشته  با افزایش7 درصدی روبرو خواهد شود.
 
وی با اشاره به راهکارهای پیش گیری و مقابله با سرمازدگی درختان مرکبات بیان کرد: برگزاری کارگاه های آموزشی و افزایش آگاهی باغداران،به کارگیری روش به باغی هرس، استفاده از ارقام اصلاح شده با عملکرد بالا، تولید نهال مرغوب و سالم، اصلاح عملیات باغداری، توسعه سردخانه ها، بهبود روش صادرات، اصلاح روش نگه داری در سردخانه و انبار های فنی، بهبود روش صادرات و حمل و نقل در کنار ساخت بخاری های مخصوص و متحرک قابل استفاده در باغات از سوی بخش خصوصی می تواند از سرمازدگی درختان جلوگیری کند.
 
مدیرکل دفتر میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری در بخش دیگر سخنان خود تشدید ترکیدگی مرکبات شمال در اثر سرمازدگی باغات را رد کرد.
 
وی افزود: علی رغم زحمات بالای کشاورزان، همه ساله تولید محصولات کشاورزی با مشکلاتی نظیر ترکیدگی ، سرمازدگی  و... روبرو هست اما میزان آن به حدی نیست که در رسانه ها بحث برانگیز شده است و انتظار می رود با بکارگیری تمهیدات اندیشیده شده این مشکلات به حداقل ممکن برسد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 12032 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر بازدید: 2309 ساعت: 1:24 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 عکس های برداشت مرکبات در روستای حاجی کلا مازندران ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
2 عکس های برداشت مرکبات از باغات بابلسر ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۰ آبان
3 تولید ۸.۸ میلیون تن میوه‌های گرمسیری در سال جاری ۱۴۰۱ يکشنبه ۷ اسفند
4 آغاز صادرات پرتقال به چین/ راهکارهای دولت برای تنظیم بازار مرکبات ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي
5 از خواص نارنگی پاییزی غافل نشوید ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۶ مهر
6 عوارض خوردن لیموترش با نمک ۱۴۰۱ چهارشنبه ۸ تير
7 این ده عامل شگفت انگیز می‌توانند باعث سنگ کلیه باشند ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ اسفند
8 اعلام قیمت مرکبات در میادین میوه و تره بار تهران ۱۳۹۹ يکشنبه ۲۱ دي
9 تاثیر دلال ها بر قیمت مرکبات سردخانه ای/دلال ها کیوی را از 7 هزار تومان به 20 هزار تومان رساندند ۱۳۹۹ جمعه ۱۹ ارديبهشت
10 «محمود حجتی» وزیر کشاورزی از مجلس کارت زرد گرفت ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
11 چه افرادی در شب یلدا انار و هندوانه نخورند! ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تلخی زیتون این‌گونه از بین می رود اگر میخواهید زیتون را خود در منزل عمل آورید این مط...

  رژیم غذایی تاثیری در افزایش یا کاهش میل جنسی مردان ندارد در جامعه ما گفته می شود غذاهایی که خاصیت گرمی دارن...

  چربی‌های مفیدبرای قلب یک متخصص قلب و عروق گفت: ایرانی ها به جای روزانه ۴...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پیاده روی ۱۵دقیقه ای بعد از غذا، خطر بروز دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد نتایج بررسی ها نشان می دهد، پیاده روی ۱۵ دقیقه ای مدتی کوتاه پس از صرف غذا بهترین راه برای پیشگیری از بروز دیابت نوع ۲ در بزرگسالان است.در حالی که خوابیدن یا نشستن برای تماشای برنامه های تلویزیونی یکی از عوامل خطر در بروز این بیماری است.
با این 10 قدم، از پوکی استخوان دور شوید پوکی استخوان از بیماری هایی است که بدون علامت پیشرفت می کند، به همین دلیل به آن بیماری خاموش می گویند.
نکاتی برای خرید سرویس قاشق و چنگال برای ما آدم های امروزی، اینکه غذا را در چه ظرفی و با چه وسیله ای صرف کنیم، اهمیتی به اندازه خود غذا دارد.
خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد پایگاه خبری لقمه: انگور، میوه‌ای که به «ابرغذا» معروف است به حذف چربی‌ها و قندهای تصفیه‌شده موجود در غذاهای فرآوری‌شده کمک می‌کند و با مصرف منظم آن می‌توان آثار منفی رژیم غذایی ناسالم را تا حدی جبران کرد.