افزایش 7 درصدی تولید مرکبات در راه است/ راهکارهای جدید برای مقابله با سرمازدگی


پایگاه خبری لقمه: یک مقام مسوول گفت: طبق آمار پیش بینی می شود که تولید انواع مرکبات امسال با افزایش 7 درصدی به 5 میلیون تن برسد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، ابوالقاسم حسن پور مدیر کل دفتر میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی در گفتگویی،با اشاره به آخرین وضع تولید مرکبات اظهار کرد: طبق آمار پیش بینی می شود که تولید انواع مرکبات به 5 میلیون تن برسد که 48 درصد از این میزان در استان مازندران و مابقی در استان های جنوبی خواهد بود.

 
به گفته وی  پیش بینی می شود  که امسال 780 هزارتن نارنگی،550 هزارتن لیمو ترش، 110 هزارتن گریپ فروت و 68 هزارتن نارنج تولید شود.
 
حسن پور با بیان اینکه تولید مرکبات 6 برابر متوسط مصرف جهانی است، افزود: بنابراین صادرات و ذخیره سازی به موقع مرکبات امری ضروری است.
 
این مقام مسوول با اشاره به تاثیر سرمازدگی سال گذشته باغات مرکبات بر تولید بیان کرد: براثر سرمازدگی برخی از شاخه های درختان آسیب دیدند که با اقداماتی نظیر به باغی، عملیات اصلاح باغ ها، استفاده از برنامه تغذیه، مبارزه با آفات به روش های نوین تولید نسبت به مدت مشابه سال گذشته  با افزایش7 درصدی روبرو خواهد شود.
 
وی با اشاره به راهکارهای پیش گیری و مقابله با سرمازدگی درختان مرکبات بیان کرد: برگزاری کارگاه های آموزشی و افزایش آگاهی باغداران،به کارگیری روش به باغی هرس، استفاده از ارقام اصلاح شده با عملکرد بالا، تولید نهال مرغوب و سالم، اصلاح عملیات باغداری، توسعه سردخانه ها، بهبود روش صادرات، اصلاح روش نگه داری در سردخانه و انبار های فنی، بهبود روش صادرات و حمل و نقل در کنار ساخت بخاری های مخصوص و متحرک قابل استفاده در باغات از سوی بخش خصوصی می تواند از سرمازدگی درختان جلوگیری کند.
 
مدیرکل دفتر میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری در بخش دیگر سخنان خود تشدید ترکیدگی مرکبات شمال در اثر سرمازدگی باغات را رد کرد.
 
وی افزود: علی رغم زحمات بالای کشاورزان، همه ساله تولید محصولات کشاورزی با مشکلاتی نظیر ترکیدگی ، سرمازدگی  و... روبرو هست اما میزان آن به حدی نیست که در رسانه ها بحث برانگیز شده است و انتظار می رود با بکارگیری تمهیدات اندیشیده شده این مشکلات به حداقل ممکن برسد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 12032 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر بازدید: 2446 ساعت: 1:24 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 عکس های برداشت مرکبات در روستای حاجی کلا مازندران ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
2 عکس های برداشت مرکبات از باغات بابلسر ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۰ آبان
3 تولید ۸.۸ میلیون تن میوه‌های گرمسیری در سال جاری ۱۴۰۱ يکشنبه ۷ اسفند
4 آغاز صادرات پرتقال به چین/ راهکارهای دولت برای تنظیم بازار مرکبات ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي
5 از خواص نارنگی پاییزی غافل نشوید ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۶ مهر
6 عوارض خوردن لیموترش با نمک ۱۴۰۱ چهارشنبه ۸ تير
7 این ده عامل شگفت انگیز می‌توانند باعث سنگ کلیه باشند ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ اسفند
8 اعلام قیمت مرکبات در میادین میوه و تره بار تهران ۱۳۹۹ يکشنبه ۲۱ دي
9 تاثیر دلال ها بر قیمت مرکبات سردخانه ای/دلال ها کیوی را از 7 هزار تومان به 20 هزار تومان رساندند ۱۳۹۹ جمعه ۱۹ ارديبهشت
10 «محمود حجتی» وزیر کشاورزی از مجلس کارت زرد گرفت ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
11 چه افرادی در شب یلدا انار و هندوانه نخورند! ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سنجد و خواص آن؛ درمان‌گر آرتروز گوشتش گوشت می آورد، استخوانش استخوان می رویاند و پ...

  هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! پایگاه خبری لقمه: وزارت بهداشت اعلام کرد: والدین م...

  خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد پایگاه خبری لقمه: انگور، میوه‌ای که به «ابرغذا» مع...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با 5 ماده غذایی با کالری صفر خوشبختانه خداوند مواد غذایی کم یا بی کالری را در طبیعت نهاده است تا بتوانیم استفاده کنیم و از کالری دور باشیم و در عین حال بدن مان ضعیف نشود. با ما باشید تا با 5 نمونه از کم کالری ترین مواد غذایی آشنا شوید.
روایت گرانی ماکارونی و چند توصیه در اصلاح سیاست ارزی/‌ لزوم پرداخت علی‌‌الحساب یارانه‌ پایگاه خبری لقمه: در یکی دو‌ روز اخیر پس از افزایش یکباره قیمت ماکارونی این کالا در فروشگاه‌ها ناپدید و یا با قیمت‌های بالا عرضه شد، تولیدکننده‌های ماکارونی اما می‌گویند ماکارونی که تا پیش از این با آرد یارانه ای تولید کرده‌‌ایم را گرانتر نمی‌فروشیم و کسانی که یک شبه قیمت ماکارونی را تغییر دادند مشمول جریمه تعزیرات می‌شوند.
عجیب‌ترین رژیم‌های لاغری جهان برخی انسان‌ها چنان راه‌های عجیب و غریبی برای رژیم گرفتن انتخاب می‌كنند كه نام‌شان در كتاب‌های مربوط به ركوردهای عجیب و غریب ثبت می‌شود. این شاید عجیب و غریب‌ترین راه‌های رژیم غذایی در تاریخ باشد.
آشنایی با هشت غذای نذری از عراق تا پاکستان یکی از مرسوم‌ترین رسم‌های ماه محرم و صفر، پخش کردن غذای نذری است. پختن نذری هم فقط محدود به ایران و ما ایرانی‌ها نمی‌شود بلکه خیلی از مسلمانان جهان در این ماه‌ها رسم تهیه غذای نذری دارند.