افزایش 7 درصدی تولید مرکبات در راه است/ راهکارهای جدید برای مقابله با سرمازدگی


پایگاه خبری لقمه: یک مقام مسوول گفت: طبق آمار پیش بینی می شود که تولید انواع مرکبات امسال با افزایش 7 درصدی به 5 میلیون تن برسد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، ابوالقاسم حسن پور مدیر کل دفتر میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی در گفتگویی،با اشاره به آخرین وضع تولید مرکبات اظهار کرد: طبق آمار پیش بینی می شود که تولید انواع مرکبات به 5 میلیون تن برسد که 48 درصد از این میزان در استان مازندران و مابقی در استان های جنوبی خواهد بود.

 
به گفته وی  پیش بینی می شود  که امسال 780 هزارتن نارنگی،550 هزارتن لیمو ترش، 110 هزارتن گریپ فروت و 68 هزارتن نارنج تولید شود.
 
حسن پور با بیان اینکه تولید مرکبات 6 برابر متوسط مصرف جهانی است، افزود: بنابراین صادرات و ذخیره سازی به موقع مرکبات امری ضروری است.
 
این مقام مسوول با اشاره به تاثیر سرمازدگی سال گذشته باغات مرکبات بر تولید بیان کرد: براثر سرمازدگی برخی از شاخه های درختان آسیب دیدند که با اقداماتی نظیر به باغی، عملیات اصلاح باغ ها، استفاده از برنامه تغذیه، مبارزه با آفات به روش های نوین تولید نسبت به مدت مشابه سال گذشته  با افزایش7 درصدی روبرو خواهد شود.
 
وی با اشاره به راهکارهای پیش گیری و مقابله با سرمازدگی درختان مرکبات بیان کرد: برگزاری کارگاه های آموزشی و افزایش آگاهی باغداران،به کارگیری روش به باغی هرس، استفاده از ارقام اصلاح شده با عملکرد بالا، تولید نهال مرغوب و سالم، اصلاح عملیات باغداری، توسعه سردخانه ها، بهبود روش صادرات، اصلاح روش نگه داری در سردخانه و انبار های فنی، بهبود روش صادرات و حمل و نقل در کنار ساخت بخاری های مخصوص و متحرک قابل استفاده در باغات از سوی بخش خصوصی می تواند از سرمازدگی درختان جلوگیری کند.
 
مدیرکل دفتر میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری در بخش دیگر سخنان خود تشدید ترکیدگی مرکبات شمال در اثر سرمازدگی باغات را رد کرد.
 
وی افزود: علی رغم زحمات بالای کشاورزان، همه ساله تولید محصولات کشاورزی با مشکلاتی نظیر ترکیدگی ، سرمازدگی  و... روبرو هست اما میزان آن به حدی نیست که در رسانه ها بحث برانگیز شده است و انتظار می رود با بکارگیری تمهیدات اندیشیده شده این مشکلات به حداقل ممکن برسد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 12032 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر بازدید: 2263 ساعت: 1:24 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 عکس های برداشت مرکبات در روستای حاجی کلا مازندران ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
2 عکس های برداشت مرکبات از باغات بابلسر ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۰ آبان
3 تولید ۸.۸ میلیون تن میوه‌های گرمسیری در سال جاری ۱۴۰۱ يکشنبه ۷ اسفند
4 آغاز صادرات پرتقال به چین/ راهکارهای دولت برای تنظیم بازار مرکبات ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي
5 از خواص نارنگی پاییزی غافل نشوید ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۶ مهر
6 عوارض خوردن لیموترش با نمک ۱۴۰۱ چهارشنبه ۸ تير
7 این ده عامل شگفت انگیز می‌توانند باعث سنگ کلیه باشند ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ اسفند
8 اعلام قیمت مرکبات در میادین میوه و تره بار تهران ۱۳۹۹ يکشنبه ۲۱ دي
9 تاثیر دلال ها بر قیمت مرکبات سردخانه ای/دلال ها کیوی را از 7 هزار تومان به 20 هزار تومان رساندند ۱۳۹۹ جمعه ۱۹ ارديبهشت
10 «محمود حجتی» وزیر کشاورزی از مجلس کارت زرد گرفت ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
11 چه افرادی در شب یلدا انار و هندوانه نخورند! ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تأثیر عجیب سوپ مرغ در سرماخوردگی آخرین تحقیقات علمی نشان می دهند که سوپ مرغ می توان...

  مصرف غذاهای آماده، توده های متورم دور پلك را تشدید می كند دكتر شاهرخ میلان در گفت و گویی افزود: این توده های...

  آشنایی با غذاهایی که شکم را چاق‌تر می‌کنند برخی از غذا‌ها هستند که به صورت چربی یک راست در شک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه برای کاهش وزن اشتهای خود را کم کنیم؟ اگر شما فردی هستید که تمایل به خوردن به طور مکرر دارید، بدن شک یا دچار اضافه‌وزن هستید و یا دچار اضافه‌وزن خواهید شد.
خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در خصوص صبحانه و تغذیه سالم توضیحاتی داد.
دوپینگ حافظه با این خوراکی‌ها در زمان امتحانات مغزدانه‌ها از بهترین خوراکی‌ها برای تقویت حافظه در روزهای امتحان به شمار می‌روند و برای این روزهای دانش‌آموزان و دانشجویان، خوراکی‌های مطلوبی محسوب می‌شوند.
ماکارونی و برنج کلسترول را بالا میبرند بعضی ازافرادکه ازکلسترول بالا رنج می برند ، روش هایی راجستجـــــومی نمایندکه بتــــــوانند بر اساس آنها میزان کلسترول LDL خودراکاهش دهندواین امرتنها ازطریق تنظیم یک رژیم غذایی مناســـــب تحقق می یابد . در ادامه به بحث درموردبرنامه های غذایی مختلف می پردازیم که میتواننددرکاهش کلسترول LDL نقش داشته باشند .