محققان از ارتباط پروتئین خون و افسردگی خبر دادند


تحقیقات جدید از ارتباط سطح یک پروتئین در خون انسان و ابتلا به استرس یا افسردگی خبر می‌دهد.

به گزارش لقمه، تحقیقات جدید حاکی است: افرادی که از استرس یا افسردگی رنج می‌برند، سطح پروتئین (CRP) در خون آنها بالا می‌رود؛ امری که نشان دهنده وجود التهابات است.

محقق بورگ گرون مسئول تحقیقات در دانشگاه کپنهاگ دانمارک گفت: افرادی که سطح بالای پروتئین (CRP) دارند؛ دو برابر بیشتر در معرض افسردگی قرار دارند.

اما محققان اشاره کردند که هنوز روشن نیست آیا بالا بودن میانگین پروتئین (CRP) همان علت افسردگی است یا نشانه‌ای از آن است.

به گفته محققان، همچنین هنوز روشن نیست که آیا کاهش این میانگین می‌تواند به از بین بردن افسردگی کمک کند یا خیر.

محققان دریافتند: سطح بالای این پروتئین با افرادی که شیوه‌های ناسالم در زندگی دارند و افراد چاقی که از بیماریهای مزمن رنج می‌برند؛ ارتباط دارد.

محققان در این تحقیقات خود اطلاعات 73 هزار فرد بالغ را جمع آوری کرده و میزان مصرف داروهای ضد افسردگی از سوی آنها و ورود آنها به بیمارستان به علت این مشکل را مورد بررسی قرار دادند.

این تحقیقات نشان داد: احتمال بالا بودن سطح پروتئین (CRP) در مصرف کنندگان داروهای ضد افسردگی در مقایسه با دیگران ۳ برابر بیشتر بود.


نقل از :پایگاه خبری هلث دی نیوز آمریکا

کد: 2686 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۰ دي بازدید: 2374 ساعت: 10:24 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خطرات مصرف داروی کتامین برای زنان باردار ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
2 عدم مصرف سبزیجات خطر ابتلا به 8 بیماری را افزایش می دهد ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۸ آبان
3 خواص بی نطیر این میوه پاییزی و عوارض جانبی آن ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان
4 خوراکی هایی برای افزایش انرژی در فصل‌های سرد سال ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
5 کاهش رشد سلول های سرطانی به کمک موزهای سیاه ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
6 ۳۰۰میلیون انسان افسرده در جهان/ اهمیت سلامت روان ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر
7 درمان افسردگی با قارچ جادویی ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
8 غده پروانه‌ای شکل بدنمان چه قدر مهم است ۱۳۹۶ يکشنبه ۹ مهر
9 درمان افسردگی با مواد غذایی حاوی منیزیم ۱۳۹۶ پنج شنبه ۶ مهر
10 گیاهخواران دو برابر در معرض ابتلا به افسردگی قرار دارند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
11 پیشگیری از پوسیدگی دندان با این دانه های پر خاصیت ۱۳۹۶ پنج شنبه ۹ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تربچه بخورید تا پوستی صاف و درخشان داشته باشید مصرف منظم سبزیجات علاوه بر سلامتی بدن و نشاط و تند...

  9 راه برای تازه نگه داشتن میوه ها و سبزیجات طرز نگهداری میوه و سبزیجاتدر فصل تابستان آب و هوای...

  خوراکی‌هایی که مانع ابتلا به سرطان می‌شوند یک متخصص تغذیه در امور سرطان با اشاره به انواع آنت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با قارچ سمی که جان 15 نفر را گرفت/ معرفی «فرشته نابودگر» پایگاه خبری لقمه: قارچ سمی که این روزها بسیاری از هموطنان مان را راهی بیمارستان کرده و جان 15 نفر را گرفته است، «فرشته نابودگر» نام دارد که شباهت بسیاری به قارچ خوراکی سفید رنگ دارد.
چرا صبحانه ایرانی یکی از بهترین‌هاست؟ تاکنون مطالب بسیاری درباره اهمیت صبحانه به‌عنوان اولین وعده غذایی روز نوشته‌ایم و با کارشناسان بسیاری در رابطه با مشخصات این وعده گفت‌وگو كرده‌ایم...
۶ ترفند ارزان برای سفید شدن دندان‌ها پایگاه خبری لقمه: سفید کردن دندان با ۶ راهکار خانگی و بدون هر گونه ترفند گران قیمت و پر دردسر امکان پذیر است.
مایکروفر خواص کدام مواد غذایی را از بین می برد مایکروفر یکی از مشهورترین و پر استفاده‌ترین لوازم خانگی در جهان است، نه تنها به دلیل این که به گرم کردن غذا در چند ثانیه کمک می کند، بلکه امکان پخت برخی وعده های غذایی در آب را نیز فراهم می کند. در حقیقت، هنگامی که برخی سبزیجات در این دستگاه پخته می شوند، آنها خواص بیشتری را در مقایسه با روش های پخت دیگر حفظ می‌کنند.