کاهش تولید گرانی برنج را رقم زد


سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس کاهش تولید برنج را از دلایل کمبود و گرانی برنج دانست و گفت: متاسفانه عده ای ازشرایط کاهش تولید سوء استفاده کرده و با احتکار برنج افزایش قیمت آن را رقم زده اند.

به گزارش لقمه، عباس پاپی زاده بالنگان اظهار داشت: متاسفانه در مورد میزان تولید محصولات کشاورزی آمار دقیقی وجود ندارد که این موضوع در مورد برنج نیز صادق است.

نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هنوز وزیر جهاد کشاورزی آمار دقیقی در مورد میزان تولید برنج ارائه نداده است، تصریح کرد: به طور قطع در سال های اخیر به دلیل عدم حمایت وزارت جهاد کشاورزی از برنج کاران، میزان تولید برنج کاهش یافته است.

وی با تاکید بر اینکه در کشورمان پتانسیل و ظرفیت تولید برنج به اندازه مصرف داخلی وجود دارد، افزود: اگر وزارت جهاد کشاورزی حمایت لازم را از برنج کاران انجام می‌داد قطعا به اندازه مصرف داخلی برنج در کشور تولید می‌شد و هم اکنون اصلا کمبودی در بازار وجود نداشت که موجب این گرانی سرسام آور شود و مردم نیز برای تهیه یکی از اقلام اساسی مورد نیاز خود با مشکل مواجه شوند.

پاپی زاده بالنگان با اشاره به اینکه ظاهرا دولت در حال واردات و ذخیره سازی برنج برای روزهای پایانی سال است، گفت: واردات یک راهکار مقطعی برای جبران کمبود و تنظیم بازار برنج است و باید دولت و به ویژه وزارت صنعت، معدن و تجارت در مورد بازار برنج چاره ای اساسی بیندیشد.

این نماینده مردم در مجلس نهم تاکید کرد: قطعا نمی‌توان کمبود و گرانی برنج رابه مساله واردات مرتبط کرد زیرا در ماه های اخیر میزان واردات این محصول نه تنها کاهش نیافته بلکه افزایش نیز یافته است.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس با انتقاد ازعملکرد وزارت صنعت، معدن و تجارت در مورد بازار برنج گفت: متاسفانه بازار برنج نیز مانند بسیاری از مواد غذایی دیگر فاقد نظارت های لازم است.


نقل از :خانه ملت

کد: 2708 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۱ دي بازدید: 2117 ساعت: 10:45 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کشف بیش از ٧٠٠ تن برنج احتکاری در تهران ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
2 عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
3 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
4 کنترل قیمت با ترخیص برنج‌های وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
5 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
7 عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
8 کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
9 حذف یا اختصاص ارز به واردات برنج؟ / دولت چهاردهم برنامه‌ریزی کند ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
10 چگونگی کمک واردکنندگان به برنج کاران داخلی ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
11 برنامه دولت برای تنظیم بازار برنج چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه هایی برای شارژ شدن انسان های خسته ممکن است در طول روز دچار خستگی شوید ولی می دانید ک...

  فواید و مضرات پروتئین برای بدن پایگاه خبری لقمه: پروتئین یکی از مواد مغذی است که ...

  هشدار وزارت بهداشت درباره عرضه خشکبار کهنه توسط دست‌فروشان کارشناس مسوول بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی شهید ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

قرص‌های لاغری واقعا معجزه می‌كنند؟ این روزها بیشترین معضل بسیاری از افراد مسئله چاقی است‌، بعضی از افراد ترجیح می‌دهند به جای تلاش برای بهتر زندگی‌كردن و از راه‌های منطقی به نتیجه رسیدن ره صد ساله را یك شبه طی كنند و هستند كسانی كه از این افراد به راحتی سوءاستفاده می‌كنند اما برای سود بیشتر آن‌ها اجازه ندهید تا از شما سوءاستفاده شود.
چه غذاهایی میگرن را تشدید می‌کند/ میگرن هات‌داگی را بشناسیم یک متخصص مغز و اعصاب گفت: عطرهای تند و برخی مواد غذایی مانند پیاز خام، شکلات، غذاهای تند و پر ادویه، هات‌داگ، شیر، ماست و به ویژه پنیر، گوجه‌فرنگی، پرتقال، توت‌فرنگی، موز و مصرف سیگار می‌تواند موجب تشدید سردردهای میگرنی شود.
این عادت‌ها کلیه شما را از بین می برد کلیه‌ها برای سلامتی بدن اهمیتی فراتر از تصور ما دارند که به‌دلیل این نقش حیاتی و انکارناپذیر در بدن، سزاوار توجه و مهربانی بیشتری هستند.
برای خوردن غذاهای سالم مغزتان را تربیت کنید! متخصصان تغذیه می‌گویند: مغز را می‌توان به گونه‌ای تربیت کرد که موادغذایی سالم و با میزان کالری کمتر را به غذاهای پُرکالری ترجیح دهد.