پاکستان 100 هزار تن گندم به ایران صادر می‌کند


یک گروه صادراتی پاکستانی اعلام کرد که در اواخر ژانویه یا اوایل فوریه، 100 هزار تن گندم را با کشتی به ایران ارسال می‌کند.

به گزارش لقمه به نقل از روزنامه پاکستانی نیشن، یک گروه صادراتی پاکستانی اعلام کرد که در اواخر ژانویه یا اوایل فوریه (بهمن ماه)، صادرات 100 هزار تن گندم را به ایران آغاز خواهد کرد.

گروه «سی‌ترید» اعلام کرد: این میزان یک دهم میزان توافق شده در مزایده ماه آگوست (مرداد ماه) است.

این گزارش در ادامه افزود: واردات گندم ایران معمولا توسط بخش خصوصی صورت می‌گیرد اما این‌بار دولت ایران، به علت اختلال های ایجاد شده توسط تحریم‌ها در تامین مالی مبادلات تجاری، باید در خریدهای امسال مداخله کند.

محمد نجیب مدیر «سی‌ترید» گفت: مزایده در ابتدا برای یک میلیون تن برگزار شد، اما این قرارداد تنها برای 100 هزار تن گندم است. مذاکرات در مورد 900 هزار تن دیگر هنوز ادامه دارد و ممکن است در بازار خصوصی صورت گیرد.

این مدیر پاکستانی توضیح داد: کارخانه‌داران پاکستانی نگران افزایش قیمت آرد هستند.

وی افزود: این موضوع از نظر سیاسی برای پاکستان که 90 درصد جمعیت آن آرد مصرف می‌کنند بسیار حساس است.

قیمت آرد در 2 هفته گذشته، 2 بار افزایش داشته است.

نجیب اضافه کرد: کارخانه‌های تولید آرد نگران هستند که صادرات با قیمت پایین، سبب شود که نتوانند گندم کافی را در ماه‌های ژانویه تا مارس تهیه کنند.

بر اساس این گزارش، هر تن گندم به ایران 300 دلار فروخته شده است. این در حالی است که صادرکنندگان بخش خصوصی گندم را به قیمت 330 دلار در هر تن به سریلانکا و دیگر مناطق می‌فروشند.

به گزارش فارس، ایران به علت وجود نوعی بیماری قارچی با نام «سیاهک پنهان» در گندم پاکستان تمایلی به واردات این محصول از این کشور نداشت اما نمایندگان پاکستانی در سفری به تهران، پس از تلاش بسیار موفق به متقاعد کردن تهران برای خرید گندم با قیمت ارزان‌تر شدند.

این تلاش پاکستان به علت مواجه شدن این کشور با مازاد تولید گندم انجام شد.




کد: 2823 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۹ دي بازدید: 1782 ساعت: 1:40 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
2 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
3 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
4 امسال؛ برگزاری جشن خودکفایی با تولید ۱۵ میلیون تن گندم ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
5 گندمکاران بخوانند/ قیمت واقعی گندم اعلام شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
6 امسال نیازی به واردات گندم نخواهیم داشت ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
7 خرید تضمینی بیش از ۲۳۵ هزار تن گندم در آذربایجان شرقی ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
8 یارانه گندم و نان و مسئله محدودیت فروش نان ۱۴۰۲ شنبه ۳۰ دي
9 اجرای طرح هدفمندی یارانه آرد و نان در کشور با دستاورد 27 هزار میلیارد تومانی ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
10 کشت گندم در ۱۵۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی استان قزوین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
11 مطالبات گندم کاران تا پایان مهر تسویه می‌شود ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بد‌ترین ظرف برای نگهداری ادویه‌جات اسانس‌ها به عنوان حلال ظروف پلاستیکی محسوب می‌شوند...

  نوشیدن نوشابه گازدار و ۱۰ بلایی که سرمان می‌آید پایگاه خبری لقمه: تقریبا می‌توان گفت که اغلب افراد...

  ضد عفونی کردن میوه و سبزی برای سیزده بدر لقمه: سبزیجات یکی از فسادپذیرترین محصولات کشاورزی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

10 راهکار برای دوری از کبد چرب با گسترش زندگی صنعتی و کم تحرک، مصرف غذاهای فرآوری شده و پرکالری و به طور کلی تغییر سبک زندگی سنتی به زندگی مدرن، شیوع بیماری‌های مزمن نیز در حال افزایش است. بیماری‌هایی نظیر دیابت، فشار خون، سکته قلبی، سرطان‌ها و سایر بیماری‌های مزمن که در گذشته صدایی از آنها شنیده نمی‌شد این روزها علت اصلی مراجعه به مراکز درمانی هستند.
یا مصرف مارگارین ضرر دارد؟/تفاوت های کره حیوانی و گیاهی پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس صنایع غذایی گفت: مارگارین بسته به کیفیت ماده اولیه و تکنولوژی به کار گرفته شده در فرآیند فرآوری می تواند ارزش غذایی خیلی خوب تا خیلی بد داشته باشد.
گرم کردن دوباره این غذاها سرطان‌زاست پایگاه خبری لقمه: نتایج یک تحقیق پزشکی نشان می‌دهد هفت نوع مواد غذایی اگر مجدد گرم شوند سمی، زیان آور و حتی سرطان‌زا می شوند.
نکته‌هایی برای پختن ماهی ماهی یکی از مفیدترین مواد غذایی است که متاسفانه در ایران میزان مصرف آن پایین تر از بسیاری از کشورهای جهان است.