روشی بامزه برای غلبه بر خوردن عصبی


پایگاه خبری لقمه: خوردن عصبی مشکل میلیون ها انسان مانند شما است. اگر از نوسانات رژیم غذایی خسته شدید و می خواهید از شر خوردن عصبی خلاص شوید، یک راه به شما معرفی می کنیم که بدون غذا خود را آرام کنید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، اگر پرخوری عصبی دارید، احساس اضطراب وادارتان می کند برای احساس راحتی غذا خورید. وقتی این کار را می کنید ممکن است احساس دلواپسی پیدا کنید که چه تاثیری روی سلامتتان دارد. پایان دادن به این چرخه دشوار است.بر اساس آخرین تحقیقات خنده و شاد بودن باعث کاهش اضطراب و منحرف کردن ذهن از وسواس فکری درباره غذا می شود.در طول تحقیق، داوطلبان به دو گروه درمانی و کنترل تقسیم شدند. گروه درمانی یک فیلم طنز نگاه می کردند در حالی که گروه کنترل به اندازه همان مدت در یک اتاق آرام نگه داشته می شدند.قبل، بعد و در طول آزمایش از داوطلبان تست غدد درون ریز گرفته شد. نتایج نشان داد هورمون استرس، کورتیزول، در گروه درمانی کاهش یافته بود، در حالی که گروه کنترل هیچگونه تغییری را شاهد نبود.

3 راه برای خنده
1- تمرکز و چارچوب بندی مجدد: هربار که حس کردید هوس غذایی در حال شکل گرفتن است، از چیزی که ما به آن روش تمرکز و چارچوب بندی مجدد می گوییم استفاده کنید. به جای اینکه اقدام به مبارزه با هوس غذایی بکنید، و یا سعی کنید که به آن فکر نکنید، تمرکز خود را جلب چیزی خنده دار کنید. می توانید به جوکی فکر کنید که همیشه باعث خندیدنتان می شده و یا برای یکی از دوستانتان خنده دار ترین اتفاقی که برایتان افتاده را تعریف کنید.
2- شبکه های اجتماعی: اگر می خواهید استفاده ای سودمند از شبکه های اجتماعی ببرید حالا وقتش است. مجموعه ای از جوک ها و تصاویر خنده دار همیشه انتظارتان را می کشد کافیست سری به پیج محبوب خود بزنید تا بتوانید برای مدتی فقط بخندید.
3- مدیتیشن Ho-Ho-Ho : چشمان خود را ببندید و سه مرتبه با کمک شکم خود بخندید – این یک تمرین خنده ساده یوگاست. یوگا خنده نشان داده می تواند سطح کورتیزول را پایین بیاورد، هورمون استرسی که می تواند باعث شود هوس غذاهای قندی، چرب یا نمکی کنید.به خاطر داشته باشید خنده باعث عکس العمل شیمیایی در بدن می شود، که بدون نیاز به دارو یا غذا آرامتان می کند، امتحان کردنش هیچ ضرری ندارد!

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :دکترکرمانی

کد: 8642 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ شنبه ۱۲ دي بازدید: 258 ساعت: 9:23 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تعریف و اثرات اختلالات خوردن ۱۳۹۵ جمعه ۶ اسفند
2 شیرینی ناپلئونی با رویه آناناس ۱۳۹۵ جمعه ۶ اسفند
3 ۲۱ خاصیت جادویی لبو ۱۳۹۵ دوشنبه ۲ اسفند
4 سلامت روان با مصرف میوه و سبزیجات ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۵ بهمن
5 اسنک اسفناج، میان وعده خون‌ساز ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۵ بهمن
6 کاهش بیماری دیابت وسرطان با مصرف برنج خیس کرده ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۴ بهمن
7 رهایی از مشکلات و اختلالات خوردن چگونه است؟ ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۷ بهمن
8 تاثیرات غذای تند بر بدن ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۰ بهمن
9 11 قانون طلایی طب سنتی برای غذا خوردن ۱۳۹۵ چهارشنبه ۶ بهمن
10 رژیم غذایی کم کربوهیدرات به متابولیسم بدن زنان کمک می کند ۱۳۹۵ چهارشنبه ۶ بهمن
11 چگونه چربی بسوزانید ؟ ۱۳۹۵ جمعه ۱ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  تضمین سلامت زمستانی با این ۵ سبزی پایگاه خبری لقمه: برای این که با سرد شدن هوا هر وی...

  این مواد غذایی را در فریزر قرار ندهید تقریبا هر چیزی را می توان منجمد کنید اما برخی مواد...

  آبلیمو، مسمومیت را درمان نمی کند! در هنگام مسافرت بهتر است از لبنیات، سبزیجات و میوه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گلاب‌گیری در کوچه‌های قدیمی تهران+ عکس گلاب ناب کاشان و کرمان شنیده‌اید اما کسی تا به حال از گلاب ناب تهران چیزی نگفته است. گلابی که سال هاست در کوچه پس کوچه‌های جنوب تهران از دیگ‌های مسی می‌جوشد و در شیشه‌های نیزه‌ای راهی خانه و مغازه می‌شود.
چاقی در کودکی زمینه ساز بروز همه این بیماری‌ها پایگاه خبری لقمه: رئیس پنجمین کنگره پیشگیری و درمان چاقی ایران گفت: سن ابتلا به عوارض ناشی از چاقی (دیابت و فشارخون) به حدود ۱۰ تا ۱۹ سال رسیده است.
چرا بی دلیل چاق می شویم؟ شاید شما هم از افرادی هستید که احساس می‌کنید جدیدا بدون دلیل چاق شده اید. افرادی زیادی در هنگام مراجعه به کلینیک های کاهش وزن ذکر می‌نمایند که در ماههای اخیر بدون آن که تغییری در غذای خود داده باشند دچار افزایش وزن شده اند. واقعیت آنست که چاقی و افزایش وزن رخ نخواهد داد مگر آن که تعادل بین انرژی دریافتی و انرژی سوخت و ساز شما به هم بخورد.
دو عامل بروز سرطان روده شناخته شد تحقیقات اخیر محققان دانشگاه جورجیا نشان می دهد که عدم مصرف فیبر کافی در رژیم غذایی و مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک، مهمترین عوامل بروز سرطان روده هستند.

حامیان