روشی بامزه برای غلبه بر خوردن عصبی


پایگاه خبری لقمه: خوردن عصبی مشکل میلیون ها انسان مانند شما است. اگر از نوسانات رژیم غذایی خسته شدید و می خواهید از شر خوردن عصبی خلاص شوید، یک راه به شما معرفی می کنیم که بدون غذا خود را آرام کنید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، اگر پرخوری عصبی دارید، احساس اضطراب وادارتان می کند برای احساس راحتی غذا خورید. وقتی این کار را می کنید ممکن است احساس دلواپسی پیدا کنید که چه تاثیری روی سلامتتان دارد. پایان دادن به این چرخه دشوار است.بر اساس آخرین تحقیقات خنده و شاد بودن باعث کاهش اضطراب و منحرف کردن ذهن از وسواس فکری درباره غذا می شود.در طول تحقیق، داوطلبان به دو گروه درمانی و کنترل تقسیم شدند. گروه درمانی یک فیلم طنز نگاه می کردند در حالی که گروه کنترل به اندازه همان مدت در یک اتاق آرام نگه داشته می شدند.قبل، بعد و در طول آزمایش از داوطلبان تست غدد درون ریز گرفته شد. نتایج نشان داد هورمون استرس، کورتیزول، در گروه درمانی کاهش یافته بود، در حالی که گروه کنترل هیچگونه تغییری را شاهد نبود.

3 راه برای خنده
1- تمرکز و چارچوب بندی مجدد: هربار که حس کردید هوس غذایی در حال شکل گرفتن است، از چیزی که ما به آن روش تمرکز و چارچوب بندی مجدد می گوییم استفاده کنید. به جای اینکه اقدام به مبارزه با هوس غذایی بکنید، و یا سعی کنید که به آن فکر نکنید، تمرکز خود را جلب چیزی خنده دار کنید. می توانید به جوکی فکر کنید که همیشه باعث خندیدنتان می شده و یا برای یکی از دوستانتان خنده دار ترین اتفاقی که برایتان افتاده را تعریف کنید.
2- شبکه های اجتماعی: اگر می خواهید استفاده ای سودمند از شبکه های اجتماعی ببرید حالا وقتش است. مجموعه ای از جوک ها و تصاویر خنده دار همیشه انتظارتان را می کشد کافیست سری به پیج محبوب خود بزنید تا بتوانید برای مدتی فقط بخندید.
3- مدیتیشن Ho-Ho-Ho : چشمان خود را ببندید و سه مرتبه با کمک شکم خود بخندید – این یک تمرین خنده ساده یوگاست. یوگا خنده نشان داده می تواند سطح کورتیزول را پایین بیاورد، هورمون استرسی که می تواند باعث شود هوس غذاهای قندی، چرب یا نمکی کنید.به خاطر داشته باشید خنده باعث عکس العمل شیمیایی در بدن می شود، که بدون نیاز به دارو یا غذا آرامتان می کند، امتحان کردنش هیچ ضرری ندارد!

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :دکترکرمانی

کد: 8642 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ شنبه ۱۲ دي بازدید: 2853 ساعت: 9:23 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گرمای هوا و کم‌آبی بدن قاتلان خاموش ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
2 بایدها و نبایدهای خوردن توت های خیابانی ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۶ فروردين
3 خوردن فیبر کلید سلامت روده‌ها ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
4 مسمومیت ده‌ها فیلیپینی با خوردن لاک‌پشت در حال انقراض ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
5 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
6 ماجرای مسمومیت سه کودک با خوردن ماکارونی آلوده/ اطلاعیه سازمان ملی استاندارد درباره ماکارونی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
7 تفاوت‌های روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۵ مهر
8 خلاصی از شر بوی بد دهان با این ترفندها ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
9 جریمه خوردن و آشامیدن در حین رانندگی چقدر است؟ ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
10 چه وزن و شاخص توده بدنی نشانگر سلامتی است! ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
11 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شش توصیه‌ی غذایی برای پیشگیری از دیابت امروزه دیابت افراد زیادی را در سرتاسر جهان گرفتار ...

  فندق، گردو، بادام و پسته باعث حساسیت در کودکان می‌شود متخصص کودکان و نوزادان گفت: 11 درصد از کودکان مبتل...

  مواد غذایی مناسب برای لثه با انتخاب غذاهای سالم و مفید می‌توان از بروز بیمار...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تـغـذیـه قـدیمی‌هـا 4 غـلط دارد گذشت زمان بر نوع خوراک ما هم تأثیر گذاشته و نسل امروز نباید از باورهای بسیار قدیمی درباره غذا خوردن پیروی کنند؛ باورهایی که اشاره‌ای به مهم‌ترین آن‌ها خواهیم داشت.
تیغ ماهی را دور نریزید استخوان یکی از منابع عالی کلسیم است که مصرف آن برای همه انسان‌ها قابل توصیه است؛ ولی مصرف آن بویژه برای افراد مبتلا به نرمی و پوکی استخوان، فوق العاده ارزشمند است. لازم به ذکر است که جوشاندن استخوان و مصرف آب حاصله نمی تواند کلسیم فراوانی را به بدن وارد سازد، بلکه لازم است دقیقا خود استخوان جویده و بلعیده شود.
خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد پایگاه خبری لقمه: انگور، میوه‌ای که به «ابرغذا» معروف است به حذف چربی‌ها و قندهای تصفیه‌شده موجود در غذاهای فرآوری‌شده کمک می‌کند و با مصرف منظم آن می‌توان آثار منفی رژیم غذایی ناسالم را تا حدی جبران کرد.
مزیت خرما به قند و شکر چیست؟ خرما جزو گروه میوه‌ها طبقه‌بندی می‌شود. البته خرما میوه‌ای است که قند فراوانی دارد و هر 3 خرما یک واحد میوه محسوب می‌شود...