مرغ صادر می‌شود/ مصرف سرانه تخم مرغ به 12 کیلوگرم رسید


مدیرکل امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم وزارت جهاد کشاورزی گفت: برای تثبیت اشتغال، ارزآوری و کم کردن فشارهای ناشی از تولید، صادرات مرغ را به صورت ویژه در دستور کار قرار داده‌ایم.

به گزارش لقمه، رضا ترکاشوند در گردهمایی مدیران امور طیور کشور در سالن جلسات جهاد کشاورزی استان مازندران اظهار داشت: به دنبال تولیدات طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم از پیشرفت‌های زیادی در سال جاری برخوردار شدیم که برای خیلی‌ها باورنکردنی است.

وی افزود: تولید گوشت مرغ امسال تقریبا یک میلیون و 900 هزار تن بوده که در تولید بخش گوشت مرغ بی‌سابقه بوده و بر اساس اهدافی است که در برنامه توسعه طیور در سال 91 پیش‌بینی شده است.

ترکاشوند با بیان اینکه سرانه مصرف مرغ کشور به 25 کیلوگرم رسیده، تصریح کرد: در اوایل انقلاب میزان تولید مرغ 196 هزار تن بوده که مصرف سرانه آن در کشور پنج کیلو بود و این رقم نشان‌دهنده آن است که مصرف سرانه مصرف مرغ در کشور از رشد بالایی برخوردار بوده است.


مصرف سرانه تخم مرغ به 12 کیلوگرم رسید

مدیرکل امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم وزارت جهاد کشاورزی به تولید تخم مرغ اشاره و افزود: در برنامه 825 هزار تن تولید تخم مرغ بر اساس سند بود که امسال تولید تخم مرغ از مرز 900 هزار تن گذشت و مصرف سرانه تخم مرغ در کشور به 12 کیلوگرم رسیده است.

وی با اشاره به اینکه به دلیل مازاد تولید در منطقه جزء صادرکنندگان تخم مرغ هستیم، تاکید کرد: امسال 25 هزار تن مازاد تولید تخم مرغ کشور صادر شده و در حد ماهانه 8 هزار تن در دستور کار قرار دارد و تولید تخم مرغ در شرایط خوبی قرار دارد.

حمایت از تولید کننده حمایت از کل نظام است

ترکاشوند خاطرنشان کرد: در سالی که مقام معظم رهبری سال تولید و حمایت از کار و سرمایه ایرانی عنوان کرده‌اند بخش طیور با فعالیت خود لبیک‌گوی سیاست نظام بوده است. صنعت طیور رها نشده و مورد توجه است و اگر ما از تولید‌ کنندگان حمایت نکنیم جامعه دچار مشکل می‌شود و حمایت از تولیدکننده حمایت از کل نظام است.

مدیرکل امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم وزارت جهاد کشاورزی با عنوان اینکه باید تولید یکپارچه و زنجیره‌ای خوب برای تطابق با بازار منطقه داشته باشیم، تاکید کرد: برای تثبیت اشتغال و ارزآوری و کم کردن فشارهای ناشی از تولید، صادرات مرغ را به صورت ویژه در دستور کار قرار داده‌ایم.


افزایش 50 هزار تنی عسل در کشور

وی بیان داشت: در حال حاضر علاوه بر تامین نیاز مردم 65 هزار تن توسط شرکت پشتیبانی امور دام کشور برای جلوگیری از فشار تولید و برای اوقات پرمصرف کشور ذخیره شد.

ترکاشوند در بخشی از سخنان خود به پیشرفت صنعت زنبورداری کشور اشاره و متذکر شد: تعداد کلنی به 5 میلیون کلنی افزایش پیدا کرده که نسبت به سال 80 رشد 10 درصدی داشته و تعداد زنبورداران از 27 هزار نفر به 61 هزار نفر و بیش از 50 هزار تن تولید عسل افزایش پیدا کرده است.


تمام استان‌ها اتحادیه زنبورداری دارند

وی با بیان اینکه در ساماندهی زنبور هیچ تشکل فعالی وجود نداشت، متذکر شد: تعاونی و اتحادیه به صورت انگشت‌شمار داشتیم و در حال حاضر تمام استان‌ها اتحادیه زنبورداران دارند و اتحادیه مرکزی زنبورداران نیز شکل گرفت. انجمن علمی زنبورداران نیز در کشور تشکیل شد.

مدیرکل امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم وزارت جهاد کشاورزی اذعان داشت: زنبورداران به لحاظ بیمه دچار مشکل بودند که همه زنبورداران تحت بیمه خدمات اجتماعی قرار گرفتند و 85 درصد سهم بیمه را دولت پرداخت می‌کند.






نقل از :فارس

کد: 2824 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۹ دي بازدید: 2475 ساعت: 1:41 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
2 صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
3 افزایش ۲۸ درصدی صادرات محصولات کشاورزی در ۷ ماهه امسال+ جزئیات ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
4 صادرات کره گیاهی (مارگارین) ممنوع است ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
5 صادرات جو پرک ممنوع شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
6 صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترین‌های جهان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
7 ۵.۶ میلیون دلار درآمد کشور از صادرات عسل ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
8 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
9 تجهیز مراکز دیالیز ۵ کشور به دستگاه همودیالیز ایرانی با تلاش دانش بنیان‌ها ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
10 ۸ میلیارد دلار کالای اساسی از برزیل وارد شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
11 روند نزولی صادرات داروی ایرانی/ عراق بزرگ ترین بازار هدف ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با آب اضافی حاصل از پخت‌وپز چه کنیم زمانی که بدانید مواد آب‌پز هر کدام ماده مغذی‌ای در...

  این خوردنی‌ها را با هم نخورید ترکیب «حلیم فرنگی» با میوه یا دسر «اسموتی» به عنوا...

  برنج کدام کشورها بیشترین آلودگی را دارد؟ نتایج یک تحقیق از 12 کشور در چهار قاره نشان داد که...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

زعفران تقلبی را چطور تشخیص بدهیم؟ تقلب در مواد غذایی این روزها كاسبی پر‌در‌آمدی برای سودجویان شده است. متخلفان هم البته برای همین چند لقمه نان حرامی كه به‌دست می‌آورند، زحمت زیادی می‌كشند و آنقدر روش‌های جدید ابداع ‌كرده‌اند كه رئیس سازمان غذا و دارو می‌گوید شناسایی این تقلب‌ها نیازمند خلاقیت است.
مزایای غذای سنتی در مقابل معایب غذای صنعتی این روزها با صنعتی شدن جوامع و افزایش قشر کارمند همه غذای آماده صنعتی را به دلیل وقت‌گیر نبودن به غذای سنتی ترجیح می‌دهند غافل از اینکه سلامت خود را ارزان می‌فروشند.
این زنان دچار مشکلات جنسی می شوند دیابت اختلالی است که در نتیجه بالا رفتن غیر طبیعی قند خون (گلوکز) ایجاد می شود.
دندان های تان را سمباده نزنید اصولا یک خمیردندان باید تا حدودی حاوی مواد ساینده باشد تا بتواند عملکرد مسواک را در تمیز کردن دندان ها بهبود بخشد. ولی مقدار بیش از حد مواد ساینده در خمیردندان ضدجرم، باعث سایش مینا و عاج دندان شده و فرد را با مشکلات متعددی روبرو می کند.