وزیر جهادکشاورزی در دیدار با سفیر ژاپن اعلام کرد
رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی


پایگاه خبری لقمه: وزیر جهادکشاورزی در پاسخ به درخواست سفیر ژاپن در کشورمان مبنی بر تسهیل صادرات پنیر ایرانی به این کشور گفت: موانع موجود به زودی رفع خواهد شد و مردم ژاپن طعم مطلوب پنیر ایرانی را تجربه خواهند کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، غلامرضا نوری در دیدار تسوکادا تاماکی گفت: روابط عمیق ایران و ژاپن در مسایل زیست‌محیطی به ویژه آب، زمینه مناسبی برای گسترش مراودات میان دو کشور است.

 
وی افزود: مقاومت دو ملت ایران و ژاپن در برابر متجاوز از مهم‌ترین اشتراکات فرهنگی دو کشور است و ایستادگی در برابر شداید جنگ و آبادانی میهن به دست مردم در تاریخ معاصر، الگوی خوداتکایی و مقاومت را به نمایش گذاشته است.
 
وزیر جهاد کشاورزی انتقال دانش‌ فنی پیشرفته ژاپن در کشاورزی مبتنی بر استفاده حداکثری از منابع تولید محدود را از نکات بارز در مذاکرات دو کشور برشمرد و تصریح کرد: ایران آماده همکاری در بخش افزایش راندمان با استفاده از فناوری‌های نوین است.
 
وی خوداتکایی ایران در تولید غذا و توسعه کشاورزی در بخش‌های مکانیزاسیون، خدمات فنی مهندسی، دامپزشکی و تولید دارو و واکسن دامی، زنجیره تولید مرغ و تخم‌مرغ، محصولات جالیزی، سبزی و صیفی و تامین امنیت غذایی ۹۰ میلیون نفر با توجه به اقلیم سخت و تحریم‌های ظالمانه در حوزه غذا را قابل توجه دانست.
 
نوری در پاسخ به درخواست سفیر ژاپن در کشورمان مبنی بر تسهیل صادرات پنیر ایرانی به این کشور گفت: موانع موجود به زودی رفع خواهد شد و مردم ژاپن طعم مطلوب پنیر ایرانی را تجربه خواهند کرد.
 
وی آمادگی کشورمان در برپایی دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت کاربردی در فناوری‌های نوین کشاورزی به ویژه در بخش مصارف آب را یادآور شد و خاطرنشان کرد: اقدامات عملی ژاپن در بهره‌وری برنج و آبیاری کشاورزی مورد نظر ما است و آماده تبادل کارشناس در این زمینه هستیم.
 

ژاپنی‌ها مزه پنیر ایرانی را می‌پسندند

 
بنا بر اعلام وزارت جهاد کشاورزی، سفیر ژاپن هم در این دیدار به وزیر جهادکشاورزی گفت: همکاری ژاپن و ایران به دهه‌ها پیش به ویژه در پروژه جایکا برمی‌گردد و کشورم در زمینه آب و خدمات فنی مهندسی آن همکاری موثری با جمهوری اسلامی ایران داشته و دارد.
 
تسوکادا تاماکی در ادامه، از سفرش به استان‌های شمال‌غرب کشور و بازدید از دریاچه ارومیه گفت و افزود: در مورد کشاورزی، مدیریت آب و احیای دریاچه ارومیه، با حضور رئیس گروه پارلمانی ایران و ژاپن مباحث کلیدی مطرح شد.
 
سفیر ژاپن با یادآوری فعالیت ۵۰ ساله این کشور به واسطه پروژه جایکا با جمهوری اسلامی ایران چنین گفت: همکاری ژاپن و ایران گسترده و عمیق است؛ مشارکت در استقرار سیستم‌های آبیاری، پروژه تولید برنج و مدیریت جنگل در استان گلستان و احیای دریاچه ارومیه با حضور فائو از این دست موارد است که قابل تعمیم و گسترش به سایر موارد همکاری به ویژه در بخش‌های کشاورزی است. 

 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15685 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر بازدید: 502 ساعت: 1:01 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تکذیب صدور مجوز برای تولید پنیر با شیر الاغ ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
2 تناسب اندام با خوردن یک غذای معجزه‌گر ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۷ مهر
3 طرز تهیه بیسکویت پنیری ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
4 ارتباط مصرف روزانه پنیر با حملات قلبی ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
5 نکاتی برای درست کردن لازانیا در روش های مختلف ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
6 پاستای هویج و پنیر ریکوتا ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
7 آب ماست به جای شیر ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
8 طرز تهیه نان پوآچای ژامبون و پنیر ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
9 بهترین غذاهای ضد سلولیت را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۲ آبان
10 طرز تهیه کرپ ژامبون و پنیر ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه تازه‌ترین ماهی را خریداری کنیم؟ شما برای تهیه ماهی تازه دو راه پیش رو دارید. اول م...

  فواید درمانی طالبی طالبی یكی از بهترین منابع ویتامین آ است و مملو از ...

  عصرانه‌ای برای لاغر شدن مصرف میان‌وعده‌های حاوی پروتئین و سویا به عنوان عص...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سبزیجات غنی از پروتئین را بشناسید پروتئین به عنوان جزء مهمی از ساختار هر سلول برای ادامه حیات بدن ضروری و برای رشد و حفظ سلامت حائز اهمیت است.
روشهای طلایی خانگی برای پاک کردن انواع لکه چسب از روی لباس پایگاه خبری لقمه: لکه چسب یکی از سخت ترین لکه ها است که بسته به نوع چسب می تواند پاک کردن آن سخت باشد.
تلاش دختران ایرانی برای «باربی شدن» «ممنون، میل ندارم. برنج کم می‌خورم. میلی به گوشت قرمز ندارم. شب‌ها شام نمی‌خورم. به جای پروتئین، سالاد می‌خورم و...» شنیدن این جملات از زبان دختران و زنان ایرانی در سال‌های اخیر به رواج بی‌اشتهایی‌های عصبی و دامن زدن به توهم چاقی میان آن‌ها کمک کرده است. موضوعی که بیش از هر چیز، شاید ریشه در باورها و خرده فرهنگ‌های غلط جامعه داشته باشد و جامعه زنان ایرانی را درگیر مشکلاتی اساسی در زندگی کند.
چاقی شما چه مدلی است؟ گلابی یا موزی؟ دانش و اطلاعات کافی درباره بدنمان، این امکان را به ما می دهد که با بدنمان درست رفتار کنیم و انتظار درست و بجایی از، آن داشته باشیم. راستی می دانید چاقی چند نوع دارد؟