وزیر جهادکشاورزی در دیدار با سفیر ژاپن اعلام کرد
رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی


پایگاه خبری لقمه: وزیر جهادکشاورزی در پاسخ به درخواست سفیر ژاپن در کشورمان مبنی بر تسهیل صادرات پنیر ایرانی به این کشور گفت: موانع موجود به زودی رفع خواهد شد و مردم ژاپن طعم مطلوب پنیر ایرانی را تجربه خواهند کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، غلامرضا نوری در دیدار تسوکادا تاماکی گفت: روابط عمیق ایران و ژاپن در مسایل زیست‌محیطی به ویژه آب، زمینه مناسبی برای گسترش مراودات میان دو کشور است.

 
وی افزود: مقاومت دو ملت ایران و ژاپن در برابر متجاوز از مهم‌ترین اشتراکات فرهنگی دو کشور است و ایستادگی در برابر شداید جنگ و آبادانی میهن به دست مردم در تاریخ معاصر، الگوی خوداتکایی و مقاومت را به نمایش گذاشته است.
 
وزیر جهاد کشاورزی انتقال دانش‌ فنی پیشرفته ژاپن در کشاورزی مبتنی بر استفاده حداکثری از منابع تولید محدود را از نکات بارز در مذاکرات دو کشور برشمرد و تصریح کرد: ایران آماده همکاری در بخش افزایش راندمان با استفاده از فناوری‌های نوین است.
 
وی خوداتکایی ایران در تولید غذا و توسعه کشاورزی در بخش‌های مکانیزاسیون، خدمات فنی مهندسی، دامپزشکی و تولید دارو و واکسن دامی، زنجیره تولید مرغ و تخم‌مرغ، محصولات جالیزی، سبزی و صیفی و تامین امنیت غذایی ۹۰ میلیون نفر با توجه به اقلیم سخت و تحریم‌های ظالمانه در حوزه غذا را قابل توجه دانست.
 
نوری در پاسخ به درخواست سفیر ژاپن در کشورمان مبنی بر تسهیل صادرات پنیر ایرانی به این کشور گفت: موانع موجود به زودی رفع خواهد شد و مردم ژاپن طعم مطلوب پنیر ایرانی را تجربه خواهند کرد.
 
وی آمادگی کشورمان در برپایی دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت کاربردی در فناوری‌های نوین کشاورزی به ویژه در بخش مصارف آب را یادآور شد و خاطرنشان کرد: اقدامات عملی ژاپن در بهره‌وری برنج و آبیاری کشاورزی مورد نظر ما است و آماده تبادل کارشناس در این زمینه هستیم.
 

ژاپنی‌ها مزه پنیر ایرانی را می‌پسندند

 
بنا بر اعلام وزارت جهاد کشاورزی، سفیر ژاپن هم در این دیدار به وزیر جهادکشاورزی گفت: همکاری ژاپن و ایران به دهه‌ها پیش به ویژه در پروژه جایکا برمی‌گردد و کشورم در زمینه آب و خدمات فنی مهندسی آن همکاری موثری با جمهوری اسلامی ایران داشته و دارد.
 
تسوکادا تاماکی در ادامه، از سفرش به استان‌های شمال‌غرب کشور و بازدید از دریاچه ارومیه گفت و افزود: در مورد کشاورزی، مدیریت آب و احیای دریاچه ارومیه، با حضور رئیس گروه پارلمانی ایران و ژاپن مباحث کلیدی مطرح شد.
 
سفیر ژاپن با یادآوری فعالیت ۵۰ ساله این کشور به واسطه پروژه جایکا با جمهوری اسلامی ایران چنین گفت: همکاری ژاپن و ایران گسترده و عمیق است؛ مشارکت در استقرار سیستم‌های آبیاری، پروژه تولید برنج و مدیریت جنگل در استان گلستان و احیای دریاچه ارومیه با حضور فائو از این دست موارد است که قابل تعمیم و گسترش به سایر موارد همکاری به ویژه در بخش‌های کشاورزی است. 

 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15685 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر بازدید: 289 ساعت: 1:01 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تکذیب صدور مجوز برای تولید پنیر با شیر الاغ ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
2 تناسب اندام با خوردن یک غذای معجزه‌گر ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۷ مهر
3 طرز تهیه بیسکویت پنیری ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
4 ارتباط مصرف روزانه پنیر با حملات قلبی ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
5 نکاتی برای درست کردن لازانیا در روش های مختلف ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
6 پاستای هویج و پنیر ریکوتا ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
7 آب ماست به جای شیر ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
8 طرز تهیه نان پوآچای ژامبون و پنیر ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
9 بهترین غذاهای ضد سلولیت را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۲ آبان
10 طرز تهیه کرپ ژامبون و پنیر ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای پرچرب و تاثیر آن بر توان تولیدمثلی مردان نتایج یک بررسی نشان داده است که مصرف غذاهای پرچرب ...

  افزایش ریسک مرگ دیابتی ها با غذاهای فوق فرآوری شده پایگاه خبری لقمه: تحقیقات جدید نشان می دهد که غذاه...

  درمان سرماخوردگی با آویشن/ زنان باردار آویشن نخورند یک متخصص گیاهان دارویی با بیان این ‌که درمان سرماخ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

لاغر شدن برای سلامت یا زیبایی آیا شما هم فکر می کنید هر قدر لاغرتر باشید، زیباتر هستید و کاهش وزن و لاغر شدن به بهبود کیفیت زندگی تان کمک می کند؟
آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی پایگاه خبری لقمه: آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی به از دست رفتن ویژگی های ارگانولپتیکی، ارزش تغذیه ای، ایمنی و بازار پسندی یا مطلوبیت مواد غذایی، فساد مواد غذایی گفته می شود که به سه دسته فساد شیمیایی، فیزیکی و بیولوژیکی طبقه بندی می گردد.
میگرن و دانستنی هایی درباره آن یک متخصص مغز و اعصاب با تاکید بر اینکه کاهش آب بدن به عنوان یکی از عوامل تشدید کننده سردرد در تابستان است، گفت: کاهش آب بدن در تابستان به علت تعریق فراوان است به همین دلیل باید روزانه آب به صورت اندک اندک و بافاصله مصرف شود.
ریزش مو با رژیم غذایی مناسب تا حد زیادی برطرف می‌شود سید حسین حسینی رئیس اداره غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی نیشابوراظهار داشت: کم‌خونی یکی از علت‌های اصلی ریزش مو است که برای رفع آن، مصرف مواد غذایی غنی از آهن مانند گوشت، غلات کامل، سبزیجات برگی سبز تیره، تخم مرغ، خرما و کشمش توصیه می‌شود.