ترشیدگی خرما خرماداران بمی را ترشرو کرد


ترشیدگی خرمای نخلداران شهرستانهای بم ،ریگان،فهرج ونرماشیر در سال جاری و پرداخت نشدن خسارت بیمه باعث نارضایتی آنها شد.

به گزارش لقمه، نماینده شرق استان کرمان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به عارضه ترشیدگی خرمای نخلداران شهرستانهای بم، ریگان، فهرج و نرماشیر در سال جاری از پرداخت نکردن خسارت بیمه به کشاورزان انتقاد کرد وگفت : با این روند دیگر کشاورزان رغبتی به بیمه کردن نخلهای خود نخواهند داشت

حجت الاسلام غضنفرآبادی همچنین بر ضرورت حذف عوارض صادراتی خرما در مرزهای شرقی کشور تاکید کرد و افزود: در حال حاضر در مرز کشور پاکستان برای هرکیلو خرما 140تومان عوارض دریافت می شود که باعث رکود صادرات خرما شده است.






نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 2963 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۳۰ دي بازدید: 1768 ساعت: 12:22 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خواص عسل آفریقایی "اقاقیا" لقمه: عسل اقاقیا حاوی انواع مختلف ویتامین ها و اسی...

  سه خطای رایج در وعده‌ غذایی صبحانه صبحانه یکی از وعده‌های مهم غذایی و در عین حال یکی ...

  بهترین گوشت برای مصرف کدام است؟ گوشت جزو بهترین غذاهاست؛ به شرطی که در مصرف آن افر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

داستان شکلات‌هایی با طعم سوئیسی امروزه کشور اروپایی سوئیس که در دامنه سلسله رشته های کوه های آلپ واقع شده است، به عنوان یکی از کشورهای مشهور در زمینه تولید شکلات در جهان به شمار می‌رود، تا جایی که شکلات سوئیسی تبدیل به یکی از سوغاتی‌های این کشور اروپایی شده است.
شهروندان هنگام خرید محصولات غذایی به نشانگر تغذیه ای توجه زیادی داشته باشند پایگاه خبری لقمه: کارشناس تغذیه واحد مدیرت نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران از شهروندان خواست تا هنگام خرید محصولات غذایی به اطلاعات روی جلد محصولات دقت کنند.
آشنایی با سلف سرویس‌های صبحانه در تهران هتل ها معمولا سلف سرویس‌های صبحانه دارند که در مطلب زیر با این سلف ها در هتل های تهران آشنا می شوید.
۷ هشدار درباره حلیم این روزها با زیاد شدن مشغله‌‌های کاری و نداشتن فرصت کافی، بسیاری از خانواده‌ها ترجیح می‌دهند حلیم را از بیرون بخرند چون معتقدند برای پخت نوع خانگی این غذا مدت زمان زیادی لازم است و از طرفی بافت حلیم خانگی به خوبی‌ بافت حلیم بیرون به اصطلاح کش نمی‌‌آید.