ترشیدگی خرما خرماداران بمی را ترشرو کرد


ترشیدگی خرمای نخلداران شهرستانهای بم ،ریگان،فهرج ونرماشیر در سال جاری و پرداخت نشدن خسارت بیمه باعث نارضایتی آنها شد.

به گزارش لقمه، نماینده شرق استان کرمان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به عارضه ترشیدگی خرمای نخلداران شهرستانهای بم، ریگان، فهرج و نرماشیر در سال جاری از پرداخت نکردن خسارت بیمه به کشاورزان انتقاد کرد وگفت : با این روند دیگر کشاورزان رغبتی به بیمه کردن نخلهای خود نخواهند داشت

حجت الاسلام غضنفرآبادی همچنین بر ضرورت حذف عوارض صادراتی خرما در مرزهای شرقی کشور تاکید کرد و افزود: در حال حاضر در مرز کشور پاکستان برای هرکیلو خرما 140تومان عوارض دریافت می شود که باعث رکود صادرات خرما شده است.






نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 2963 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۳۰ دي بازدید: 1700 ساعت: 12:22 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوردن عسل برای کودکان زیر یک سال ممنوع خیلی‌ها عسل را شیرینی بی‌ضرر می‌دانند و مرهم بسیار...

  چهار راهکار تغذیه‌ای برای افزایش قوای جنسی اگر مدتی است تصور می‌کنید احساسات عاشقانه و تمایلا...

  از بین بردن بوی بد بدن با خوراکی بوی بدن یکی از مواردی است که وجودش باعث شرمندگی ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

"پای مرغ" منبعی سرشار از کلسیم و فسفر یک متخصص تغذیه، مصرف لبنیات، قلم و پای مرغ را منبعی سرشار از کلسیم و فسفر عنوان و خاطرنشان کرد: متاسفانه مردم کشورمان بسیار کم از پای مرغ استفاده می‌کنند در حالی که سالانه به کشورهای دیگر صادر می‌شود.
آیا استفاده از تلفن همراه عامل ابتلا به بیماری قلبی است؟ پایگاه خبری لقمه: همانطور که تلفن‌های همراه به سلطه خود بر جهان ادامه می‌دهند و تعداد آنها بیشتر از انسان‌ها روی زمین شده است، دانشمندان مشتاق هستند تا تاثیرات آنها بر سلامت را درک کنند.
با خوراکی‌های سرطان‌زا آشنا شوید بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، ابتلا به 80 درصد سرطان‌ها مستقیم به سبک زندگی ما بستگی دارد.
یا مصرف مارگارین ضرر دارد؟/تفاوت های کره حیوانی و گیاهی پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس صنایع غذایی گفت: مارگارین بسته به کیفیت ماده اولیه و تکنولوژی به کار گرفته شده در فرآیند فرآوری می تواند ارزش غذایی خیلی خوب تا خیلی بد داشته باشد.