لیبل گذاری گوشت های استحصالی در کشتارگاه ضروری است


سرپرست دامپزشکی شهرستان جیرفت گفت: لیبل گذاری گوشت های استحصالی در کشتارگاه این شهرستان ضروری است و باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

به گزارش لقمه، ˈسید سجاد حسینی نسبˈ با اشاره به اینکه رعایت بهداشت در تمامی مراحل استحصال گوشت و دیگر مواد خام دامی اهمیت فراوانی دارد افزود: اگر کشتارگاه شهرستان فاقد ساختار بهداشتی باشد علاوه بر اینکه زمینه سوء استفاده سودجویان را فراهم می آورد تمامی هزینه و وقت بکار رفته برای سلامت دام از بین می رود.

وی بیان کرد: بدون ایجاد محیط مناسب بهداشتی کشتارگاه تلاش شبانه روزی مجموعه دامپزشکی برای تحقق بهداشت مواد غذایی از طریق نظارت بر تمامی مراحل تولید و عرضه گوشت بی حاصل خواهد بود.

سرپرست دامپزشکی جیرفت، خاطرنشان کرد: در راستای رسیدن به سطح بهداشتی قابل قبول در کشتارگاه شهرستان نیاز به یک سو کردن دیدگاه ها و اهداف متصدیان امور ذیربط است که در این زمینه وظیفه شهرداری ها پررنگ تر است.

وی گفت: با لیبل گذاری در عمل برای گوشت شناسنامه ای درست شده است که ردیابی دقیق منشاء تولید و تضمین سلامت گوشت را موجب می شود.

وی بیان کرد: بزرگترین دغدغه و تلاش عرصه دامپزشکی تامین سلامت و بهداشت مواد خام دامی است و تغییر رویه کشتارگاه ها و بهبود وضعیت آن تا رسیدن به وضعیت کشتارگاه صنعتی در نیل به این هدف بیشترین کمک را خواهد کرد.






نقل از :ایرنا

کد: 2978 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۱ بهمن بازدید: 1407 ساعت: 9:01 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این افزودنی محبوب متهم به سرطان زایی است پایگاه خبری لقمه: گزارش‌ها حاکی از آن است که به زو...

  بهترین و بدترین عصرانه‌ها کدامند اگر لاغر هستید، فعالیت زیادی دارید و به هیچ بیماری...

  شش لقمه ای که جوان تان می کند! اگر می‌خواهید جوانی‌تان را حفظ کنید، این شش نوع خو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت