لیبل گذاری گوشت های استحصالی در کشتارگاه ضروری است


سرپرست دامپزشکی شهرستان جیرفت گفت: لیبل گذاری گوشت های استحصالی در کشتارگاه این شهرستان ضروری است و باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

به گزارش لقمه، ˈسید سجاد حسینی نسبˈ با اشاره به اینکه رعایت بهداشت در تمامی مراحل استحصال گوشت و دیگر مواد خام دامی اهمیت فراوانی دارد افزود: اگر کشتارگاه شهرستان فاقد ساختار بهداشتی باشد علاوه بر اینکه زمینه سوء استفاده سودجویان را فراهم می آورد تمامی هزینه و وقت بکار رفته برای سلامت دام از بین می رود.

وی بیان کرد: بدون ایجاد محیط مناسب بهداشتی کشتارگاه تلاش شبانه روزی مجموعه دامپزشکی برای تحقق بهداشت مواد غذایی از طریق نظارت بر تمامی مراحل تولید و عرضه گوشت بی حاصل خواهد بود.

سرپرست دامپزشکی جیرفت، خاطرنشان کرد: در راستای رسیدن به سطح بهداشتی قابل قبول در کشتارگاه شهرستان نیاز به یک سو کردن دیدگاه ها و اهداف متصدیان امور ذیربط است که در این زمینه وظیفه شهرداری ها پررنگ تر است.

وی گفت: با لیبل گذاری در عمل برای گوشت شناسنامه ای درست شده است که ردیابی دقیق منشاء تولید و تضمین سلامت گوشت را موجب می شود.

وی بیان کرد: بزرگترین دغدغه و تلاش عرصه دامپزشکی تامین سلامت و بهداشت مواد خام دامی است و تغییر رویه کشتارگاه ها و بهبود وضعیت آن تا رسیدن به وضعیت کشتارگاه صنعتی در نیل به این هدف بیشترین کمک را خواهد کرد.






نقل از :ایرنا

کد: 2978 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۱ بهمن بازدید: 1570 ساعت: 9:01 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توصیه‌های تغذیه‌ای برای مقابله با درد متخصصان تغذیه و سلامت معتقدند که برخی از مواد غذای...

  با 13 معجزه سیب آشنا شوید سیب خواص زیادی برای سلامتی دارد. در این مبحث به 13...

  مسواک بزنید تا عقلتان زایل نشود! پایگاه خبری لقمه: طبق نتایج یک تحقیق جدید، از ارتب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تنظیم نبض قلب با این خوراکی‌ها قلب یکی از اندام‌های مهم بدن است که اگر اختلالی در فعالیتش ایجاد شود، زندگی مختل یا تمام خواهد شد.
عیال وارترین مرد ایران با ۲۶ زن و ۱۹۵ فرزند را بیشتر بشناسید + عکس مردی که در دهه ۵۰ به خاطر خانواده پر جمعیتش تیتر یک روزنامه‌های کشور شد.دو گوسفند، ۵۰ کیلو برنج، ۲۰ کیلو آرد، هفت کیلو حبوبات، چهار کیلو روغن، یک کیلو چای و ۱۰ کیلو قند و شکر مصرف روزانه خانه آن‌ها بود.
یک همبرگر چه هزینه هایی برای طبیعت ایجاد می کند؟ هزینه های زیست محیطی مانند زمین، آب، علوفه و گازهای گلخانه ای که در پس تولید گوشت لازم جهت تولید یک همبرگر قرار دارد، بسیار مهمتر و بیشتر از آن است که فکرش را می کنید.
آشنایی با قارچ سمی که جان 15 نفر را گرفت/ معرفی «فرشته نابودگر» پایگاه خبری لقمه: قارچ سمی که این روزها بسیاری از هموطنان مان را راهی بیمارستان کرده و جان 15 نفر را گرفته است، «فرشته نابودگر» نام دارد که شباهت بسیاری به قارچ خوراکی سفید رنگ دارد.