به گزارش لقمه، ˈسید سجاد حسینی نسبˈ با اشاره به اینکه رعایت بهداشت در تمامی مراحل استحصال گوشت و دیگر مواد خام دامی اهمیت فراوانی دارد افزود: اگر کشتارگاه شهرستان فاقد ساختار بهداشتی باشد علاوه بر اینکه زمینه سوء استفاده سودجویان را فراهم می آورد تمامی هزینه و وقت بکار رفته برای سلامت دام از بین می رود.
وی بیان کرد: بدون ایجاد محیط مناسب بهداشتی کشتارگاه تلاش شبانه روزی مجموعه دامپزشکی برای تحقق بهداشت مواد غذایی از طریق نظارت بر تمامی مراحل تولید و عرضه گوشت بی حاصل خواهد بود.
سرپرست دامپزشکی جیرفت، خاطرنشان کرد: در راستای رسیدن به سطح بهداشتی قابل قبول در کشتارگاه شهرستان نیاز به یک سو کردن دیدگاه ها و اهداف متصدیان امور ذیربط است که در این زمینه وظیفه شهرداری ها پررنگ تر است.
وی گفت: با لیبل گذاری در عمل برای گوشت شناسنامه ای درست شده است که ردیابی دقیق منشاء تولید و تضمین سلامت گوشت را موجب می شود.
وی بیان کرد: بزرگترین دغدغه و تلاش عرصه دامپزشکی تامین سلامت و بهداشت مواد خام دامی است و تغییر رویه کشتارگاه ها و بهبود وضعیت آن تا رسیدن به وضعیت کشتارگاه صنعتی در نیل به این هدف بیشترین کمک را خواهد کرد.
نقل از :ایرنا