فتحعلی اویسی و آشپزی با خوراکی های عجیب و غریب


وحید مهدوی از تولید و پخش مسابقه تلویزیونی "چهار باغ" با رقابت بازیگران سینما و تلویزیون در شبکه یک خبر داد که نخستین شرکت‌کننده آن فتحعلی اویسی خواهد بود.

به گزارش لقمه، وحید مهدوی طراح و تهیه‌کننده "چهار باغ" درباره این برنامه تازه گفت: عوامل گروه سرزمین امید و آرزو از نوزدهم بهمن ماه سال جاری برنامه‌ای متفاوت با نام "چهارباغ" را در شب‌های جمعه ساعت 23 روی آنتن شبکه یک سیما خواهیم برد. این برنامه در حقیقت مسابقه تلویزیونی شاد و مهیجی بین بازیگران مطرح سینما و تلویزیون ایران است که به صورت مشارکتی با شبکه اول سیما در قالب 40 قسمت، مهمان خانه‌های مردم ایران خواهد شد و بدون شک لحظات شاد و به‌یاد ماندنی را برایشان به وجود خواهد آورد.

وی افزود: سه قسمت اول این برنامه در تاریخ‌های 10، 20 و 27 بهمن در مجموعه اصفهان سیتی سنتر ضبط خواهد شد. اولین شرکت‌کننده در این مسابقه فتحعلی اویسی است و فریدون بیگدلی، خواننده چند قطعه به یادماندنی را اجرا خواهد کرد.

مهدوی مدت زمان برنامه را 60 دقیقه معرفی و اظهار کرد: چالش‌های طنزی بین بازیگران چهره تلویزیون و سینما ایجاد می‌کنیم و هدفمان سرگرمی و ایجاد فضای طنز، سنجش توان بازیگری هنرمندان تلویزیون و سینما و نزدیک کردن فرهنگ اقوام ایرانی و پیوند هنر و تلویزیون با فرهنگ اقوام ایرانی است.

کارگردان "چهارباغ" مشاور این پروژه را یوسف صیادی و نویسنده را احسان روستایی معرفی کرد و گفت: اجرای برنامه را نیز من و یوسف صیادی بر عهده داریم. مدیر تولید پروژه نیز محمد خدادادی است.

وی ادامه داد: رادیو چهارباغ، دوربین مخفی، نقاشی و آشپزی آیتم‌های این مسابقه است و در مرحله اول شرکت کننده می‌بایست متنی ادبی را در قالب یک برنامه رادیویی در استودیو رادیو با گویش یکی از اقوام ایرانی اجرا کند.

مهدوی یادآور شد: در مرحله دوربین مخفی شرکت کننده در موقعیتی اجتماعی در زاویه دید دوربین‌های مخفی قرار می‌گیرد و می‌بایست با توجه به شرایط و سناریو ارائه شده بهترین نقش را بازی کند و افراد مخاطب خود را قانع کند که صرفاً شبیه به آن هنرپیشه معروف هست نه خود آن هنرپیشه. در این مرحله بر اساس شرایط مشخص شده در بسته انتخابی، به قدرت بازیگری شخص در فضا و موقعیت زنده امتیاز داده می‌شود.

تهیه کننده "چهارباغ" با اشاره به مرحله آشپزی در این باره توضیح داد: شرکت‌کننده در این بخش با مواد غذایی غیرمعمولی که در اختیارش قرار می‌گیرد غذایی خوشمزه تهیه می‌کند. همچنین همه مواد غذایی می‌بایست پخته شود. در چهارمین مرحله نیز با توجه به امکاناتی که در اختیار شرکت کننده قرار می‌گیرد کاریکاتور مجری یا شخص دیگری را نقاشی می‌کند.

وی تأکید کرد:‌ پس از طی کردن چهار مرحله و اعلام نتیجه در پایان برنامه، مخاطبان با پیامک از بین 0 تا 200 امتیاز می‌توانند به شرکت کننده تا 24 ساعت بعد امتیاز بدهند، که معدل امتیازات مخاطبان با امتیاز حاصل از چهار مرحله جمع و معدل گیری می‌شود و در نهایت رکورد آن شرکت‌کننده مشخص می‌شود.


نقل از :مهر

کد: 3090 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۸ بهمن بازدید: 4279 ساعت: 12:29 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 موز به روایت ناصرالدین شاه به قلم حدادعادل ۱۳۹۲ سه شنبه ۱ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هشدارهایی در رابطه با رژ لب رژ لب، به عنوان اولین و مهمترین ابزار آرایشی و بهد...

  تركیب فست فود با قهوه كشنده است لقمه: اگر عاشق خوردن فست فود هستید از این پس مراقب...

  روش‌ های طبیعی برای دفع سنگ کلیه یکی از دردناک‌ترین علت‌های مراجعه به بیمارستان‌ها ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در خصوص صبحانه و تغذیه سالم توضیحاتی داد.
سفره و صندوق پایگاه خبری لقمه: شاید عنوان این تیتر در نگاه اول عجیب به نظر برسد و مخاطب با خود بگوید غذا چه ربطی با انتخابات به عنوان یک کنش سیاسی دارد؟!اما واقعیت این است غذا به عنوان نماد و مصداقی از بهبود اوضاع زندگی و به مثابه یک شاخص اقتصادی از اهمیت و جایگاه خاصی در برنامه های نامزدهای انتخاباتی برخوردار است و بخش عمده ای از فعالیت ها و وظایف یک رئیس جمهور به شکل مستقیم و غیر مستقیم با مساله غذا در ارتباط است.
نباید شیر و چای را مخلوط کرد کلسیم، مهم‌ترین ریزمغذی شیر است که تحت‌تاثیر ترکیب‌های موجود در چای قرار می‌گیرد و غیر از آن، سایر ریزمغذی‌های شیر هم تاحدی در صورت ترکیب با چای تخریب خواهند شد.
بازار دستگاه نانوحباب‌ساز ایرانی در گلخانه‌ها و تصفیه‌خانه‌های ۶ کشور پایگاه خبری لقمه: یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان دستگاه نانو حباب ساز را برای کاربرد در سه صنعت آبزی پروری، گلخانه‌ها و تصفیه پساب به مرحله تجاری سازی رساند و اکنون ۶ کشور از مزایای این دستگاه بهره مند شده‌اند.