مواد لازم:
پودر كاكائو: 4 قاشق سوپخوری
شیر: یک دوم پیمانه
خامه: 600 گرم
ژلاتین: 3قاشق سوپخوری
شكر: 150 گرم
وانیل: یكچهارم قاشق چایخوری
روش تهیه:
1- ابتدا شیر را در ظرف كوچكی ریخته، پودر ژلاتین را روی آن بپاشید تا حالت اسفنجی پیدا كند.
2- خامه را داخل ظرفی ریخته به همراه پودر كاكائو، شكر و وانیل روی حرارت ملایم قرار دهید تا نسبتا به جوش آید.
3- سپس مواد را از روی حرارت برداشته و ژلاتین به آن اضافه كنید.
4- مواد را مجددا هم زده تا ژلاتین حل شود.
5- مواد را در قالب چرب شده بریزید و بهمدت3 ساعت در یخچال قرار دهید تا كرم ببندد، سپس جداره قالب را گرم كرده، كرم را در ظرف موردنظر برگردانید.
نكته: ظرف دسر را برای چند ثانیه داخل آب جوش قرار داده و سپس داخل ظرف سرو برگردانید و با شکلاتهای چیسی یا توت فرنگی و تمشک تزیین کنید.
نقل از :مجله آشپزی ایده آل