هنوز گندم هندی و پاکستانی وارد نشده است


رییس سازمان حفظ نباتات گفت: از ابتدای سال تاکنون محموله‌های گندم بسیاری از کشورهای مختلف به کشور وارد شده اما هیچ کدام از آن‌ها از کشورهای هند و پاکستان نبوده است.

به گزارش لقمه، رضا فتوحی در نشست خبری که به مناسبت دهه فجر برگزار شده بود، درباره آخرین وضعیت واردات گندم هندی اظهار کرد: تاکنون هیچ محموله‌ی گندمی از هند و پاکستان وارد کشور نشده است و سازمان حفظ نباتات تمام محموله‌های محصولات کشاورزی از جمله گندم را در صورت ورود به قرنطینه مورد آزمایش قرار می‌دهد.

وی افزود: با توجه به اینکه براساس کنوانسیون بین‌المللی حفظ نباتات محموله‌های وارد شده باید با استانداردهای کشور مقصد مطابقت داشته باشد، سازمان حفظ نباتات وظیفه دارد محصولات کشاورزی وارداتی و صادراتی را از نظر آفات و میزان سموم و باقیمانده‌های شیمیایی کنترل کند.

رییس سازمان حفظ نباتات گفت: امسال تنها محموله‌ی برگشت خورده صادراتی، سیب بوده که به کشور پاکستان صادر شده بود.

وی افزود: علت برگشت خوردن محموله سیب از پاکستان، آلوده بودن سیب‌های صادراتی ایران نبوده‌ بلکه طرف پاکستانی با توجه به تولید سیب در داخل کشور خود از واردات سیب ایرانی جلوگیری کرده است.

فتوحی ادامه داد: ایران سالم‌ترین محصولات کشاورزی جهان را از نظر میزان باقیمانده‌های شیمیایی، دارویی و فلزات سنگین دارد و 98 درصد از محصولات کشاورزی ایران سالم است.

به گفته رییس سازمان حفظ نباتات برخی برای مطرح کردن خود در رسانه‌ها محصولات کشاورزی ایران را مسموم دانسته و با اظهار نظرهای غیر علمی این محصولات را عامل یک سوم از سرطان‌های معده در کشور اعلام می‌کنند اما براساس گزارش‌ها و تحقیقات انجام شده محصولات کشاورزی ایران از نظر باقیمانده‌های شیمیایی، دارویی و فلزات سنگین نگران‌کننده نیست.

فتوحی عنوان کرد: سازمان حفظ نباتات تمامی محصولات کشاورزی را از مبدأ تولید از نظر میزان باقیمانده‌های سموم ، مواد دارویی و فلزات سنگین کنترل می‌کند اما براساس قانون مصوب سال 46 کنترل مواد غذایی بر عهده وزارت بهداشت است.

 


نقل از :ایسنا

کد: 3174 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۸ بهمن بازدید: 1674 ساعت: 10:30 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2 افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 ۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندم‌کاران واریز شد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
4 اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
5 وعده وزیر درباره نرخ خرید گندم/ قیمت نان گران می‌شود؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
6 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
7 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
8 امسال؛ برگزاری جشن خودکفایی با تولید ۱۵ میلیون تن گندم ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
9 گندمکاران بخوانند/ قیمت واقعی گندم اعلام شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
10 امسال نیازی به واردات گندم نخواهیم داشت ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
11 خرید تضمینی بیش از ۲۳۵ هزار تن گندم در آذربایجان شرقی ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ترفندهایی برای جلوگیری از پرخوری‌های شبانه تصمیم «شب‌ها ریزه خواری نمی‌کنم» از خرید در سوپرما...

  تغذیه در پیاده‌ روی اربعین پایگاه خبری لقمه: به دلیل وجود برخی بیماری‌ها در ک...

  شیر مادر بهترین غذا علیه باکتری ها لقمه: بندناف یکی از مهمترین مکانها برای استقرار با...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رژیمی برای شفاف سازی پوست استفاده از انواع کرم‌های شیمیایی آرایشی، می‌تواند به سادگی آنها را به این هدف برساند اما اگر قرار است به این زودی‌ها جشن عروسی‌تان را برگزار کنید، پیشنهاد دیگری برایتان داریم.
چه خوراکی‌هایی شکم را صاف و کدام شکم را چاق می کند؟ همه ما می‌دانیم که ورزش کردن باعث شکل گرفتن و سفت شدن عضلات بدن می‌شود اما بعد از کرانچ‌های بی‌شمار و دراز و نشست‌های نفس گیر، بعضی وقت‌ها می‌بینید شکم‌تان آنطور که باید سفت نشده و حسابی لج‌تان می‌گیرد!
گوشت کبابی خوشمزه است اما... واقعیت این است كه اكثریت مردم جامعه از اینكه شیوه پخت غذای آنها روی ارزش و سلامت غذایی كه پخته‌اند تاثیر مستقیم و بسیار مهمی دارد، ناآگاهند.
تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام شهر ری بر اهمیت توجه به تنوع غذایی ایران برای برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی تاکید کرد.