10 نکته برای مصرف بیشتر لبنیات کم چرب


گروه لبنیات شامل شیر، ماست، پنیر، و شیرسویای غنی شده می‌باشد. این گروه حاوی کلسیم، ویتامین د، پتاسیم، پروتئین و دیگر مواد مغذی مورد نیاز برای سلامتی در طول دوران زندگی هستند.

به گزارش لقمه، گروه لبنیات شامل شیر، ماست، پنیر، و شیرسویای غنی شده می‌باشد. این گروه حاوی کلسیم، ویتامین د، پتاسیم، پروتئین و دیگر مواد مغذی مورد نیاز برای سلامتی در طول دوران زندگی هستند. انتخاب‌ها باید از انواع کم چربی یا بدون چربی باشند تا میزان کالری دریافتی و چربی اشباع کاهش داده شود. شما به چه مقدار از این مواد غذایی نیازدارید؟ کودکان بزرگتر، نوجوانان و بزرگسالان به ۳ واحد در روز نیاز دارند، درحالی که کودکان سنین ۴ تا ۸ سال به ۵,۲ واحد و کودکان ۲ تا ۳ سال به ۲ واحد نیاز دارند.

۱/ چربی را بگیرید
شیربدون چربی (خامه گرفته) یا کم چرب (۱%) بنوشید. اگر درحال حاضر از شیر کامل استفاده می‌کنید، به تدریج استفاده از انواع کم چرب‌تر را شروع کنید. این تغییرمقدارکالری‌های دریافتی را کاهش می‌دهد، اما کلسیم و دیگر مواد مغذی ضروری آن تغییری نمی‌کنند.

۲/ مصرف پتاسیم و ویتامین د را بیشتر کنید و سدیم را کاهش دهید
شیر یا ماست بدون چربی یا کم چربی را بیشتراز پنیر مصرف نمایید. شیر و ماست پتاسیم بیشتر و سدیم کمتری در مقایسه با بیشتر پنیرها دارند. همچنین، تقریباً تمام شیرها و بسیاری از ماست‌ها با ویتامین د غنی‌سازی می‌شوند.

۳/ همراه وعده‌ها از لبنیات استفاده کنید
همراه با غلات صبحانه یا حریره جوی دوسر از شیر بدون چربی یا کم چرب استفاده کنید. سالاد میوه و سیب زمینی تنوری را به جای سس‌های پرچرب مثل مایونز با ماست کم چربی مصرف نمایید.

۴/ پنیرهای دارای چربی کمتر را انتخاب کنید
بسیاری از پنیرها غنی از چربی اشباع هستند. بر روی برچسب پنیرها به دنبال عبارت‌هایی همچون “چربی کاسته" یا “کم چرب" باشید. برندها یا انواع مختلف را امتحان کنید تا نوع دلخواه خود را پیدا کنید.

۵/ پنیرخامه‌ای چطور؟
پنیر خامه‌ای معمولی، خامه و کره بخشی از گروه لبنیات محسوب نمی‌شوند. آنها غنی از چربی اشباع بوده و کلسیم اندکی دارند یا فاقد آن می‌باشند.

۶/ تغییر مواد اولیه
در دستور تهیه مواد غذایی به جای خامه از ماست ساده استفاده کنید. از شیر تبخیرشده بدون چربی به جای خامه استفاده کنید، و به جای پنیرخامه‌ای از پنیر ریکوتا استفاده کنید.

۷/ لبنیات شیرین را با احتیاط به کار ببرید
شیرهای طعم‌دار، ماست‌های میوه‌ای، ماست منجمد و پودینگ‌ها می توانند حاوی مقدار زیادی قندهای افزوده باشند. این قندهای افزوده کالری پوچ هستند. شما به مواد مغذی موجود در لبنیات نیاز دارید نه به این کالری‌ها.

۸/ کافئین زیاد مصرف می‌کنید؟
اگر این طور است، کلسیم را همراه با کافئین صبحگاهی خود مصرف کنید. قهوه، لاته یا کاپوچینو را همراه با شیر کم چربی یا بدون چربی سفارش دهید.

۹/ نمی‌توانید شیر مصرف کنید؟
اگردچار عدم تحمل لاکتوز هستید، شیر بدون لاکتوز را امتحان کنید، هر بار مقادیر اندکی شیر بخورید یا شیر سویا (نوشیدنی سویا) مصرف نمایید. برچسب محصول را چک کنید تا مطمئن شوید که شیرسویای مصرفی شما حاوی ۳۰۰ میلی گرم کلسیم می‌باشد. کلسیم موجود در بعضی از سبزیجات برگدار به خوبی جذب می‌شود، اما خوردن مقدار زیادی از این سبزیجات در روز برای تامین کلسیم مورد نیاز ممکن است واقع‌بینانه نباشد.

۱۰/ مراقب خود و خانواده تان باشید
والدینی که شیر می‌خورند و لبنیات مصرف می‌کنند به کودکان خود نشان می‌دهند که این کار مهم است. لبنیات به‌ ویژه برای ساخت استخوان‌های در حال رشد کودکان و نوجوانان اهمیت دارد. به خاطر سلامتی همه خانواده روزانه لبنیات کم چرب یا بدون چربی را همراه وعده‌ها یا میان‌وعده‌ها مصرف کنید.




ف.ن


نقل از :سیبیتا

کد: 1949 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۴ مهر بازدید: 5076 ساعت: 8:45 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
2 ۱۰۰ میلیون دلار به بازار شیر خشک تخصیص یافت ۱۴۰۲ سه شنبه ۷ آذر
3 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
4 لاغری با تزریق بوتاکس!؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
5 رشد ۷۷ درصدی تامین ارز واردات شیرخشک ۱۴۰۲ شنبه ۲۰ آبان
6 جان باختن جوان ۲۵ ساله شیروانی در استخر کشاورزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
7 توزیع شیر استریل و با کیفیت در مدارس ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
8 ارتقای سرانه مصرف لبنیات با اجرای طرح توزیع شیر در مدارس ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
9 امضای تفاهم‌نامه با سازمان غذا و دارو برای تسریع ترخیص فرآورده‌های دارویی ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
10 الزام توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
11 چرایی افزایش قیمت محصولات لبنی/ عرضه لبنیات در غرفه‌های میادین میوه و تره بار تهران ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بارداری زمان مناسبی برای رژیم لاغری نیست بسیاری از خانم‌ها به ویژه آنهایی که چند قلو باردار...

  مصرف زیاد پروتئین حیوانی به اندازه سیگار کشنده است پزشکان آمریکایی هشدار دادند که مصرف مقادیر زیاد پر...

  تغذیه در پیاده‌ روی اربعین پایگاه خبری لقمه: به دلیل وجود برخی بیماری‌ها در ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا هندوانه اینقدر مفید است هندوانه از آن دست میوه های تابستانی است که به خاطر آبدار و شیرین بودنش محبوب و مورد علاقه همگان است. هندوانه منبع طبیعی از بهترین آنتی‌‌اکسیدان‌ها بوده که طبیعت فراهم کرده است. آنتی ‌اکسیدان‌هایی مثل ویتامین‌ C و A که از ما در برابر بیماری‌ها محافظت می‌کنند. با مصرف هندوانه خطر کم ‌آب شدن بدن نیز کاهش می‌‌یابد.
از خواص نعنا چه می دانید نعنا گیاهی است باطبع گرم و خشک که دارای خواص فراوان دارویی است و مصرف آن به اشکال مختلف از جمله تازه، خشک شده، اسانس، دمکرده، پودر و... امکان‌پذیر‌است.
چرا در میانسالی دچار افزایش وزن می شویم؟ افزایش وزن در دوران میانسالی یک مشکل مرسوم و مبتلا، به ویژه در جامعه ی شهری است. بسیاری از افراد به موازات افزایش سن، وزن شان نیز افزایش می یابد و در نهایت ممکن است در حوالی 40 سالگی دچار چاقی و اضافه وزن گردند.
خوراكی‌های بدون كالری اغلب رژیم‌های لاغری توجه ویژه‌ای به میزان كالری مصرفی فرد دارد. مواد غذایی كه در این شماره برایتان گردآوری كرده‌ایم دارای كالری بسیار كمی هستند و جالب اینجاست كه همین كالری بسیار كم در حین مصرف در بدن ـ زمانی كه مشغول گاز زدن، جویدن و هضم غذا هستید ـ به صفر می‌رسد.