برنامه‌های وزارت کشاورزی برای کاهش ضایعات برنج


مدیر کل دفتر صنایع وزارت جهاد کشاورزی از بازسازی و نوسازی 80 واحد شالیکوبی برنج در سال آینده خبرداد و گفت: بهسازی 350 واحد شالیکوبی با سرمایه‌گذاری 35 میلیارد تومان در دستور کار است.

به گزارش لقمه، علیرضا پوربصیر  با بیان این‌که فناوری بیش از 95 درصد واحدهای شالیکوبی قدیمی است، اظهار کرد: 3650 واحد شالیکوبی در کشور فعال و نیمه‌فعال هستند که بازسازی، نوسازی و بهسازی این واحد‌ها برای به روز‌رسانی فناوری تبدیل شلتوک به برنج و کاهش پنج درصدی ضایعات برنج در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: از سال 84 تاکنون 360 واحد شالیکوبی بازسازی و نوسازی شده‌ که 60 واحد آن در امسال انجام شده است. همچنین سال آینده 80 واحد شالیکوبی دیگر بازسازی و نوسازی می‌شوند که به 25 تا 30 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

پوربصیر عنوان کرد: بازسازی و نوسازی کامل خط تبدیل و خشک‌کن 300 واحد شالیکوبی با ظرفیت 2000 تن به بالا با اعتبار 120 میلیارد تومان و بهسازی 350 واحد شالیکوبی با سرمایه‌گذاری 35 میلیارد تومان در دستور کار قرار گرفته است.

به گفته وی، احداث واحدهای فرآوری مدرن شلتوک و برنج نیم‌پخت با ظرفیت 350 هزار تن و اعتبار 100 میلیارد تومان یکی دیگر از برنامه‌های وزارت جهادکشاورزی در سال آینده است.

مدیر کل دفتر صنایع وزارت جهاد کشاورزی اظهار کرد: امسال حدود 7200 میلیارد تومان اعتبار به طرح‌های توسعه‌ی کشاورزی اختصاص یافت که از این میزان 4200 میلیارد تومان از اعتبارات سال گذشته و حدود 3000 میلیارد تومان از منابع مالی امسال بود.

پوربصیر گفت: حدود 2000 میلیارد تومان از اعتبارات تخصیصی امسال به بخش صنایع تبدیلی و تکمیلی اختصاص یافت که تاکنون 400 میلیارد تومان آن جذب شده و بیش از هزار میلیارد تومان در بانک‌ها مصوب شده است. مابقی نیز برای دریافت تسهیلات به بانک‌های عامل معرفی شده‌اند.

 


نقل از :ایسنا

کد: 3329 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۵ اسفند بازدید: 2143 ساعت: 7:50 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
2 توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
4 طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
5 لغو ممنوعیت فصلی واردات برنج / میانگین نیاز کشور ۳/۵ میلیون تن ۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير
6 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
7 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
8 کشف بیش از ٧٠٠ تن برنج احتکاری در تهران ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
9 عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
10 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
11 کنترل قیمت با ترخیص برنج‌های وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  فرمول بستنی چیست؟ تابستان که می‌شود، سرانه مصرف خوراكی‌هایی مانند بس...

  راه‌حل تـرك شیـــــرینی خوردن شیرینی شاید یک عادت باشد، اما باید توجه كرد ...

  دیالیزی‌ها آجیل نخورند یک متخصص کلیه گفت: دیالیزی‌ها تا حد امکان آجیل نخو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه سریع و سالم چاق شویم؟ بعضی از افراد مادرزادی لاغر بدنیا می آیند و یا لاغر بوده و نمی دانند، چگونه چاق شوند. هرچند اکثر افراد بدنبال لاغری هستند، اما خیلی ها هم چاق شدن برایشان آرزو است. بعضی ها برای شرکت در تیم های ورزشی و یا ماندن در تیم نیاز به چاق شدن دارند. بعضی دیگر احساس می کنند که با چاق شدن زیباتر و سالم تر بنظر می رسند. بدون توجه به دلیل شما برای چاقی، چگونگی چاق شدن بدون اینکه بسلامتی شما آسیبی برسد، در مقاله امروز راستینه بررسی شده است.
تغییراتی ساده برای کاهش وزن بسیاری از مردم با صرف هزینه های بسیار زیاد سعی در لاغر شدند دارند در این مطلب ما با راه هایی ساده و ارزان برای کاهش وزن آشنا می شوید.
بفرمایید غذای محلی واقعا هیچ لذتی به پای خوردن نمی‌رسد، همه ما غذاخوردن را دوست داریم مخصوصا بر سر سفره غذاهای سنتی و محلی كشورمان بنشینیم.
پخت «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی ممنوع است/مشکلات فرهنگی در تولید و مصرف نان صنعتی پایگاه خبری لقمه: مجری طرح توسعه نان صنعتی شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: طبق قانون، پخت و فروش «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی به ویژه واحدهای دارای ظرفیت بالای 20 تن ممنوع است. سازمان های تعزیرات و حمایت، اتحادیه ها و ستاد تنظیم بازار باید بازرسی و نظارت کنند.