دکوراسیون آشپزخانه و تناسب اندام خانم ها!


خیلی ساده و جالب، با تغییر چیدمان و دکور آشپزخانه می توانید به روند لاغر شدن خود کمک کنید. با تغییر دکور آشپزخانه خود به روش هایی که در زیر ذکر می کنیم، می توانید اشتهای خود را کم و چربی های اضافه را آب کنید.

به گزارش لقمه، لاغری دغدغه بسیاری از مردم دنیا به ویژه خانم هاست. راه ها و تمرینات بیشماری برای این منظور وجود دارند که هر فردی با توجه به سلیقه و امکانات خود یک یا چند تا از آنها را انتخاب می کند. اماخیلی ساده و جالب، با تغییر چیدمان و دکور آشپزخانه می توانید به روند لاغر شدن خود کمک کنید.

با تغییر دکور آشپزخانه خود به روش هایی که در زیر ذکر می کنیم، می توانید اشتهای خود را کم و چربی های اضافه را آب کنید. شاید کمی دور از عقل به نظر برسد، اما با وسایل آشپزخانه، فضای کار و طراحی مناسب، می توانید به روشی جدید و بسیار سالم تر آشپزی کنید و در نتیجه غذاهای کم کالری بپزید.

 

1.    دور از دسترس بودن

سعی کنید تعدادی از کابینت های آشپزخانه را تا حد امکان بالا و نزدیک سقف نصب کنید و وسایلی همچون سرخ کن، بستنی ساز و دیگر وسایل آشپزخانه که شما را تحریک می کنند تا غذاهای غیر سالم و چاق کننده درست کنید را دور از دید و دسترس خود قرار دهید.

 

2.    انتخاب صحیح وسایل آشپزخانه

درست برعکس مورد اول، سعی کنید خشک کن سبزیجات یا بخارپز و هر وسیله پخت و پز دیگری برای غذاها و خوراکی های سالم لازم هستند را روی کانتر آشپزخانه قرار دهید تا در دسترس باشند. به این ترتیب، به طور ناخودآگاه سعی می کنید به طور مثال، در بخارپز غذا درست کنید و این مساله از سرخ کردن سبزیجات یا گوشت و مرغ داخل روغن جلوگیری می کند و غذا روغن ندارد و شما هم چاق نمی شوید.

 

3.     خوراکی های سالم را جلوی چشم بگذارید

سعی کنید همه خوراکی های سالم و لاغر کننده را جلوی چشم خود بگذارید. مثلا وقتی درب یخچال را باز می کنید، به جای اینکه چشمتان اول به نوشابه، شکلات، بستنی یا ... بیفتد، سعی کنید سبزیجات رنگی و سالم و میوه هایی همچون سیب را در  طبقه های مختلف یخچال بچینید تا علاقه شما به خوردن آنها افزایش بیابد.

 

4.    انتخاب هوشمندانه رنگ ها

آیا می دانید که رنگ ها نیز در کم یا زیاد کردن اشتها تاثیر بسیاری دارند؟ به طور مثال، رنگ های قرمز و خانواده آن باعث افزایش اشتها می شوند در حالیکه رنگ های سرد همچون آبی یا بنفش، تاثیر متضاد دارند و اشتهای آدم را کم می کنند.

 

5.    اختصاص فضای کافی برای تهیه غذا

اگر در آشپزخانه محل مخصوص و فضای کافی برای تهیه غذاهای خود داشته باشید، با علاقه بیشتری غذا تهیه می کنید. غذاهای رستوران ها اصولا چرب، زیاد، بزرگ و حتی گران هستند و آدم را بیشتر چاق می کنند. سعی کنید در خانه غذا درست کنید. به این ترتیب، می دانید چه می خورید و از روغن و مواد اولیه چاق کننده کمتری هم در تهیه آن استفاده می کنید.

 

6.    استفاده درست از نور

هنگامی که آشپزخانه به اندازه کافی نور داشته باشد، می توانید با دقت کافی سبزیجات خود را خورد کنید و از تمیز بودن صددرصد کانتر آشپزخانه نیز مطمئن خواهید بود.

 

7.    استفاده نکردن از تلویزیون

سعی کنید در آشپزخانه تلویزیون نداشته باشید. اگر هنگام غذا خوردن در کنار خانواده حواستان به غذایی باشد که می خورید، پرخوری نمی کنید و امکان اضافه وزن را تا حد زیادی کاهش می دهید. تحقیقاتی نشان داده است، خانم هایی که لقمه های کوچکی بر می دارند و آن را بادقت و کامل می جوند، 70 درصد کمتر از آنهایی که این کار را نمی کنند کالری مصرف می کنند. سعی کنید در طول روز سه وعده غذا میل کنید.

 

8.    کابینت ها را مرتب کنید

اگر نتوانید ظروف نچسب یا خشک کن سبزیجات خود را به راحتی پیدا کنید، از آنها استفاده هم نخواهید کرد. داخل کابینت های خود را مرتب بچینید. می توانید از سازمان دهنده های که در هر رنگ و شکلی موجود هستند نیز کمک بگیرید. به این ترتیب، روغن های سرخ کردنی سالم، بشقاب های کوچک و ... دم دست قرار می گیرند و از آنها استفاده خواهید کرد.

 

9.    کابینت بدون در در آشپزخانه تعبیه کنید

می توانید ظروف و پیمانه های اندازه گیری رنگی غذا خریداری و آنها را در کابینت های بدون در نگهداری کنید.

 

10.    استفاده بهینه از پنجره آشپزخانه

اگر پنجره آشپزخانه شما لبه و تاقچه ای دارد، می توانید با خریداری باکس های پلاستیکی پرورش گیاه، سبزیجات معطری که به غذاها طعم و عطر خوبی می دهند را پرورش دهید. این سبزیجات باعث می شوند تا غذاهای سالم تری تهیه و تغذیه کنید.

 

11.    در جست‌وجوی دستور پخت های سالم باشید

گوشی های هوشمند یا تبلت خود را همیشه در آشپزخانه همراه خود داشته باشید. به این ترتیب، می توانید در اینترنت دستورهای غذایی سالم و آنهایی که با سبزیجات تهیه می شوند را جست‌وجو کنید.

 

12.    از چاقوهای تیز استفاده کنید

تیز بودن چاقو باعث می شود تا با جرات بیشتری مواد غذایی را تکه تکه و خرد کنید یا پوست بگیرید.

 

13.    کباب کردن

کباب کردن غذاها بسیار سالم تر از سرخ کردن آنها در روغن است. بنابراین خریداری و داشتن اجاق گازی که فضای گریل کردن نیز دارد، بسیار عالیست. به این ترتیب در همه فصل های سال می توانید غذاهای کبابی و سالم تهیه کنید و لاغرتر بمانید.

 

14.    استفاده از بخارپز

با کمک بخارپز می توانید غذاهای عاری از روغن و چربی تهیه کنید. به این ترتیب، علاوه بر اینکه چاق نمی شوید، سالم تر هم خواهید ماند. تا حد امکان از سبزیجات بخارپز شده تغذیه کنید.


نقل از :برترین ها

کد: 3375 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۱۱ اسفند بازدید: 5266 ساعت: 8:08 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نکات مهم در طراحی دکوراسیون آشپزخانه ایرانی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
2 یک طرح مناسب برای رستوران چه ویژگی‌های دارد؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
3 نکاتی مهم برای طراحی و بازسازی آشپزخانه ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۶ آذر
4 آشپزخانه امروزی داشته باشید ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان
5 ترکیب رنگهای مناسب برای دکوراسیون زیبا ۱۳۹۶ پنج شنبه ۳۰ شهريور
6 تزیین دکوراسیون آشپزخانه کوچک، با رنگ‌های شاد ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
7 مدل های شیک و متنوع دکوراسیون آشپزخانه ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور
8 بهترین فضا را برای آشپزخانه خود انتخاب کنید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۱ مرداد
9 ۴ آشپزخانه‌ی مدرن به سبک مینیمال ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
10 همه چیز درباره دکوراسیون اشپزخانه ۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد
11 بهترین کتری و قوری‌ها برای آشپزخانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۶ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بد‌ترین ظرف برای نگهداری ادویه‌جات اسانس‌ها به عنوان حلال ظروف پلاستیکی محسوب می‌شوند...

  حقایقی درباره "تاریخ انقضا"ی موادغذایی برای بسیاری از ما بارها اتفاق افتاده که مقابل یخچا...

  خطرات همزمانی مصرف غذا و دارو می‌دانستید همزمانی مصرف برخی داروها با برخی مواد غ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذاهای ضد پیری برخی مواد غذایی آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به بقیه غذاها دارند که تأثیری بیشتری در جوان ماندن بدن دارند.
چگونه غذا بخوریم تا سالم بمانیم شاید دیده و یا شنیده اید كه افرادى با داشتن سرمایه ى بسیار و بهره مندى از همه گونه امكانات رفاهى و استفاده از انواع غذاهاى رنگارنگ ، از نعمتى بزرگ یعنى سلامتى محرومند و به همین دلیل از زندگى خود لذتى نمى برند! و بالعكس افرادى با خوردن غذایى معمولى و ساده در كمال صحت و سلامت عمرى طولانى مى كنند و از زندگى خود لذت مى برند. به راستى رمز و راز سلامتى در چیست ؟
حد مجاز مصرف ویتامین D اولین مطالعه در زمینه عوامل غلظت ویتامین D و پارامترهای آن توسط محققان فرانسوی انجام شد.
بخور و نخورهای روزهای آلوده/ تغذیه‌ مناسب هنگام آلودگی هوا را بشناسید پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه با اشاره به بخور و نخورهای روزهای آلوده، گفت: کسانی که فقر آهن، ید و سلنیوم در بدن داشته باشند، بیشتر تحت تأثیر آلودگی هوا قرار می‌گیرند.