آرام خوردن و درست جویدن غذا


در توصیه های بهداشتی همیشه به خوردن غذا با آرامش و درست جویدن آن اشاره شده است.آرام خوردن غذا باعث می شود تا هضم غذا از دهان آغاز شود.

به گزارش لقمه، غذا خوردن در محیط آرام باعث می شود که فرد از طعم آن لذت بیشتری ببرد و به تبع آن دستگاه گوارش نیز فرصت کافی برای پذیرش غذا برای هضم و جذب را داشته باشد. از آن جا که بخشی از مرحله هضم غذا، هضم مکانیکی آن است جویدن کامل غذا باعث می شود غذا به تکه های کوچکی خرد شود و آنزیم های گوارشی بر روی آن اثر بهتری بگذارد و هضم و جذب آن آسان تر انجام شود.

هرچه شما غذا را بیشتر بجوید، طعم و بوی آن را بهتر احساس می کنید و در ادامه جویدن باعث فعال شدن گیرنده های انتقال دهنده پیام در مرحله هضم می شود.


نقل از :خراسان

کد: 3648 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۸ فروردين بازدید: 4845 ساعت: 10:05 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آرامش در بازار گوشت مرغ با قیمت هر کیلو ۷۸ هزار تومان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
2 چگونگی کمک واردکنندگان به برنج کاران داخلی ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
3 آرامش به بازار روغن نباتی برگشت؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۲ خرداد
4 فایده آهسته غذاخوردن و مبارزه با افزایش وزن ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
5 نوشیدنی‌هایی برای آرامش در بحران کرونا ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير
6 آرامش بازار به زودی با فرارسیدن فصل زایش دام / قاچاق ماده بره ها به کشورهای حاشیه خلیج فارس ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند
7 میوه های با کمترین و بیشترین محتوای قند را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۵ اسفند
8 با مصرف این غذا ها به جنگ دردهای مزمن بروید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ آذر
9 ارتباط آرام غذا خوردن با بیماری‌های قلبی ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ آبان
10 رفع ناراحتی های اعصاب با این گیاهان دارویی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۰ آبان
11 غذا خوردن سریع باعث چاقی می شود؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطر ابتلا به سرطان مری با مصرف چای داغ یک فوق تخصص گوارش و کبد با اشاره به اینکه سرطان م...

  قطره آهن باعث پوسیدگی دندان‌ها نمی‌شود ترکیبات قطره آهن کودکان به‌گونه‌ای‌ است که هنگام ب...

  سوسیس و کالباس فاسد را چگونه تشخیص دهیم؟ دلایل مضر بودن گوشت فراوری شده پایگاه خبری لقمه: در این مطلب راه های تشخیص سوسیس ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اولین رستوران را در نوزده سالگی راه اندازی کردم/ غذای ایرانی نیازمند اطلاع رسانی بیشتر است پایگاه خبری لقمه: شایان شمس سرآشپز برتر سال 1395 مسابقه تلویزیونی دستپخت مسیر موفقیت را با تلاش اما سریع طی کرده است و معتقد است غذاهای اصیل ایرانی به دلیل ضعف اطلاع رسانی محجور مانده اند.
جدیدترین قوانین و مجازات‌های "نظام استاندارد" + جزئیات پایگاه خبری لقمه: طبق قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، جرایم مرتکب شده در نظام استاندارد مطابق با قانون مجازات اسلامی و قوانین به روز شده قوه قضاییه تعریف شده است.
کم‌کالری‌ترین میوه‌های تابستانی کدامند؟ فصل تابستان فصل میوه‌های جورواجور و خوشمزه است. میوه‌های رنگی، آبدار، خوش‌طعم و صد البته مغذی. اما آیا می‌دانید میزان کالری هر کدام از این میوه‌ها چقدر است؟ آیا دنبال میوه‌های کم کالری هستید؟
جایگاه ایران در سرانه مصرف چای جهانی+اینفوگرافیک پایگاه خبری لقمه: اگرچه ایرانیان پرمصرف‌ترین چای‌خوران جهان نیستند اما در جمع پنج کشور پرمصرف قرار دارند.