افزایش قیمت خرید گندم به کیلویی 1000 تومان


معاون وزیر کشاورزی گفت: با توجه به نرخ ارز و قیمت جهانی محصولات کشاورزی افزایش قیمت خرید تضمینی گندم به هزار تومان برای کشاورزان بسیار مناسب است.

به گزارش لقمه، ناصر توکلی گفت: قیمت‌گذاری محصولات کشاورزی باید به گونه‌ای باشد تا کشاورز به تولید و فروش محصول خود علاقه‌مند شود و بتوان توازنی بین درآمد کشاورزان، روستاییان و شهرنشینان ایجاد کرد.

وی افزود: منطقی‌شدن قیمت محصولات کشاورزی سبب رونق این بخش و افزایش تولید خواهد شد.

توکلی تاکید کرد: قیمت محصولات کشاورزی باید با توجه به تورم، نرخ ارز و قیمت جهانی آنها تعیین شود که در حال حاضر مباحث مطرح‌شده در مجلس شورای اسلامی برای افزایش قیمت خرید تضمینی گندم به کیلویی هزار تومان می‌تواند برای کشاورزان بسیار مناسب باشد و انگیزه‌ی آنها را افزایش دهد.

معاون وزیر کشاورزی اعلام کرد: در حال حاضر علی‌رغم مشکلات به وجود آمده مانند آسیب‌ دیدن بخشی از گندم به دلیل بارش‌های سیل‌آسای اخیر، پتانسیل جمع‌آوری 9 میلیون تن گندم وجود دارد به شرط آنکه کشاورزان با قیمت‌های تعیین شده رغبتی برای فروش محصول خود به دولت داشته باشند.

وی خاطر نشان کرد: در سال گذشته دو میلیارد و 200 هزار تومان گندم از کشاورزان خریداری شد اما تاکنون 50 درصد آنها خریداری شده و اگر قیمت خرید تضمینی گندم منطقی‌تر شود می‌توان با جمع‌آوری و خرید 9 میلیون تن از این محصول نیاز داخلی را پاسخ گفت.


نقل از :ایسنا

کد: 3900 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۹ ارديبهشت بازدید: 1603 ساعت: 1:02 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2 افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 ۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندم‌کاران واریز شد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
4 اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
5 وعده وزیر درباره نرخ خرید گندم/ قیمت نان گران می‌شود؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
6 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
7 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
8 امسال؛ برگزاری جشن خودکفایی با تولید ۱۵ میلیون تن گندم ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
9 گندمکاران بخوانند/ قیمت واقعی گندم اعلام شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
10 امسال نیازی به واردات گندم نخواهیم داشت ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
11 خرید تضمینی بیش از ۲۳۵ هزار تن گندم در آذربایجان شرقی ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا خانم‌ها دوغ نخورند؟! مطالعات جدید دانشمندان نشان می‌دهد لبنیاتی مانند م...

  کله پاچه بخوریم یا نه؟ مصرف کله پاچه به دلیل وجود حجم بالایی از تری گلیسر...

  خواص انار در طب سنتی این میوه كه از آن به عنوان میوه ای بهشتی یاد میشود...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

راهنمای خرید عسل در خوانسار پایگاه خبری لقمه: عسل یکی از محبوب ترین مواد غذایی طبیعی در طول تاریخ است که نه تنها مصرف خوراکی که در پزشکی وصنعت هم کاربرد داشته است.
کلم kale مفید برای لاغری و سم زدایی از بدن یکی از اعضای خانواده ی کلم ها، کلم کیل Kale هست که به لاغری، سم زدایی از بدن و مقابله با پوکی استخوان کمک زیادی می‌کند اما جزو کلم‌های ناشناخته محسوب می‌شود.
اگر رژیم غذایی بگیرید دیرتر پیر می شوید! تحقیقات نشان می‌دهد که اگر میزان کالری‌های دریافتی تا 40 درصد کاهش یابند روند پیری سلول‌ها آهسته شده و عمر طولانی خواهد شد، از این رو محققان تلاش می‌کنند راهی پیدا کنند تا تأثیرات محدودیت کالری روی مغز را با یک دارو تقلید کنند.
خط قرمزهای تغذیه‌ای ١٧ساعت روزه داری نزدیک به ١٧ساعت روزه‌داری، ماه رمضان را در سال‌های اخیر، متفاوت با سال‌های دیگر کرده است. گرمای هوا که با ورود به تیرماه؛ اولین ماه تابستان، شدیدتر می‌شود و تشنگی و گرسنگی، آزمون سخت روزه‌داری را سخت‌تر کرده است.