45 درصد شكر مصرفی كشور در خوزستان تولید می شود


مدیرعامل شركت توسعه نیشكر و صنایع جانبی كشور گفت: در حال حاضر با تولید شكر توسط شركت توسعه نیشكر، هفت تپه و كارون حدود ۴۵ درصد شكر مصرفی كشور در استان خوزستان تولید می شود.

به گزارش لقمه، نسیم صادقی افزود: با توجه به شرایط مطلوب آب و هوایی در سال زراعی ۹۳-۱۳۹۲، پیش بینی می شود با كشت بیش از چهارمیلیون و ۸۰۰ هزار تن نیشكر توسط شركت توسعه نیشكر، تولید در این شركت به ۵۰۰ هزار تن برسد.

وی ظرفیت تولید شكر شركت های كارون و هفت تپه را ۱۵۰ هزارتن عنوان كرد و گفت: در مجموع ۶۵۰ هزارتن شكر در این استان تولید خواهد شد كه ۵۰ درصد تولید شكر كل كشور را به خود اختصاص خواهد داد.

به گفته صادقی، پیش بینی می شود سال آینده یك میلیون و ۳۰۰ هزارتن شكر در داخل كشور تولید شود.

وی در ادامه اراضی زیركشت شركت توسعه نیشكر را ۶۶ هزار هكتار اعلام كرد و تصریح كرد: طبق طرح كلی توسعه نیشكر ۸۴ هزار هكتار كشاورزی خالص است كه ۷۰ هزار هكتار آن باید زیر كشت نیشكر قرار گیرد و حدود ۱۴ هزارهكتار آن طرح آیش است.

وی ادامه داد: در نظر داریم امسال سطح زیركشت را به ۷۰ هزار هكتار برسانیم. اراضی كه پس از برداشت نیشكر به طور مجدد گیاه واسطه همچون گندم و كلزا در آن كاشت می شود، را اراضی آیش گویند.

وی درخصوص تفاله نیشكر نیز افزود: با تفاله نیشكر محصولاتی همچون كاغذ، mdf و نوپان تولید می شود كه پیش بینی می شود تا مهرماه سال جاری نزدیك ۷۰ هزار مترمكعب mdf و نوپان در این استان تولید شود.

صادقی اظهاركرد: سال گذشته با كشت سه میلیون و ۸۰۰ هزارتن نیشكر حدود ۳۸۰ هزارتن شكر خام توسط این شركت تولید شد.


نقل از :ایرنا

کد: 4000 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۸ خرداد بازدید: 3729 ساعت: 8:51 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نکاتی درباره نگهداری از کابینت های mdf ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۵ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آنچه درباره چای کیسه ای نمی دانید چای‌های کیسه‌ای، محصولاتی فوری برای تهیه یک لیوان ...

  چرا نباید نودل بخورید در اینجا 10 دلیل برای اینکه چرا باید از خوردن نود...

  با فلفل سیاه و سیر، کلسترول را از بین ببرید متخصص طب سنتی گفت: با مصرف سیر، فلفل سیاه، آلبالو،...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

در مدرسه چه بخوریم؟ با توجه به نزدیک شدن فصل بازگشایی مدارس، مطلب زیر را که درباره بهداشت عمومی و بهداشت محیط در مدارس، تغذیه دانش‌آموزان و رعایت نکات بهداشت فردی از سوی دانش‌آموزان است، برایتان آورده‌ایم.
خوش اندامی، چه غذایی؟ در چه زمانی؟ در این مقاله یک روز رژیمی ساده را به عنوان نمونه عنوان می‌کنیم تا بگوییم چه چیزی را در چه ساعاتی از روز مصرف کنید تا هم انرژی لازم برای کارهای روزانه را داشته باشید و هم اینکه یک روز رژیمی سالم را پشت سر بگذرانید.
5 دلیل خوب برای مصرف بیشتر گردو باید جمله‌ی «هر گردی گردو نمی‌شود» را با آب طلا نوشت و آویزه‌ی هر کوی و برزنی کرد. قدیمی‌ها یک چیزی می‌دانستند که چنین ضرب‌المثلی ساخته‌اند.
کشک و قره قوروت دشمن پوکی استخوان زهره خدایی در گفت‌وگویی گفت: کلسیم یک نوع ماده معدنی است که وجودش به مقدار کم برای بدن لازم است .وجود این ماده در ساختمان هورمون‌ها و هم در ساختمان استخوان ها بسیار ضروری و مهم است.