چه چیزی پوست را پیر می‌‌کند؟


برخی همواره به دنبال کلید جادویی برای داشتن پوستی شاداب هستند غافل از اینکه رعایت برخی نکات ساده و کم خرج مانند خوردن میوه و سبزی تازه و رعایت رژیم غذایی بهترین نسخه‌ای است که می‌توان پیچید.

به گزارش لقمه، مریم مهرآزی در مورد نقش تغذیه در سلامت پوست خاطر نشان کرد: برای داشتن پوست سالم و شاداب عوامل مختلفی از جمله ژنتیک، مراقبت‌های محیطی و تغذیه نقش دارد.

وی ادامه داد: برخی برای داشتن پوست سالم و شاداب تنها استفاده از کرم‌های مرطوب کننده و ضد آفتاب را مورد توجه قرار می‌دهند در صورتی که تغذیه نیز یکی از ارکان اصلی شادابی و سلامت پوست است.

این متخصص تغذیه رعایت زنجیره درست غذایی و رساندن تمام مواد مورد نیاز بدن طی روز را یکی از نکاتی برشمرد که اغلب افراد به آن بی‌توجه هستند و افزود: مصرف میوه و سبزیجات تازه، لبنیات سبب می‌شود تا املاح و ویتامین‌هایی مانند ویتامین A و E که در شادابی پوست بسیار مفید هستند تأمین شود اما برخی افراد به ویژه زنان شاغل به دلیل کمبود وقت رو به مصرف غذاهای آماده می‌آورند که حاوی مقدار زیادی مواد نگهدارنده و نمک است که علاوه بر ایجاد فشار خون و کبد چرب خود به مرور از شفافیت و سلامت پوست کم می‌کند.

مهرآزی خاطر نشان کرد: خوردن وعده‌های غذایی سنگین به ویژه در وعده شام بیشترین آسیب را به پوست می‌رساند و پوست را به سمت پیر شدن سوق می‌دهد. آنهایی که علاوه بر تناسب اندام ترجیح می‌دهند پوستی شاداب داشته باشند سوپ رقیق و آب میوه طبیعی را می‌توانند در وعده پایانی روز قرار دهند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بر این نکته تأکید کرد که برخی از روی عادت در طی روز مدام چای یا قهوه می‌نوشند در حالی که کافئین موجود در این مواد فرد را از داشتن پوستی شاداب بی‌بهره کرده و در عین حال پوست را خشک می‌کند.

وی به آنهایی که برای رفع تشنگی نیاز به نوشیدن مایعات دارند توصیه کرد تا نوشیدنی‌های گیاهی مانند چای سبز و چای ترش را جایگزین چای و قهوه کنند.

بنابر تأکید این متخصص تغذیه مصرف بیش از حد مواد قندی مانند انواع شیرینی، قند و شربت‌ها مقاومت و ایمنی پوست را از بین می‌برد و به تدریج بدن قادر نخواهد بود قند را به درستی جذب و یا احیا کند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 4335 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۸ تير بازدید: 3175 ساعت: 10:16 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 با این خوراکی ها دیرتر پیر شوید ۱۳۹۷ يکشنبه ۲۶ فروردين
2 مضرات آلودگی هوا را با سیر از خود دور کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
3 ارتباط آسپرین با سرطان دستگاه گوارش ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
4 پنج مورد از خواص آب کرفس برای بدن ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
5 آسپرین ریسک سرطان کبد را در بیماران هپاتیت B کاهش می دهد ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
6 پنج پیشنهاد برای بهبود وضعیت سلامت در دوره پیری ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۶ مهر
7 آیا مصرف کلسیم بعد از یائسگی ضروری است؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
8 جلوگیری از پیری زودرس با مصرف این میوه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
9 بیماری ها در کمین کودکانی که آسپیرین مصرف می کنند ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
10 جلوگیری از پیری پوست صورت با آب برنج ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
11 روزانه آسپیرین خوردن مفید است یا مضر؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۳ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  شما هم چای را داغ داغ می نوشید؟ نوشیدن چای داغی که بخار از آن بلند می شود، خطر ابت...

  ترفندهای عجیب و غریب برای كاهش وزن شاید شما برای اینکه وزنتان را کم کنید، دست به هر ک...

  مهمترین ویتامین های مکمل برای حفظ سلامت بدن با این حال، بسیاری ازمردم به اندازۀ نیاز بدنشان مو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذا در یک متن فرهنگی انسان شناسان عادات غذایی را به عنوان کلیتی پیچیده از فعالیت های آشپزی ، تمایل ها و تنفرها ، آگاهی جمعی ، اعتقادات ، تابوها ، موهومات وابسته با تولید و تهیه و مصرف غذا و در یک کلام یک مفهوم فرهنگی بزرگ می نگرند.به عنوان یک مفهوم فرهنگی بزرگ ،غذا را در مواجهه و ارتباط با بسیاری از مفاهیم فرهنگی دیگر می بیینند.
غُلغُل قلیان قدغن! ۱۰-۱۲ سالی هست قلیان به یکى از سرگرمی‌های رایج در ایران به ویژه در میان جوانان و نوجوانان تبدیل شده است و هر چه هم وزارت بهداشت و پزشکان به جوانان توصیه می‌کنند ‌این عادت خطرناک را ترک کنند، بی‌تأثیر است.
ویتامین‌های مکمل چه کاربردهایی دارند بعضی روزها آنقدر سرتان شلوغ است که اصلا وقت آماده کردن خوراکی‌های مفید را ندارید و حداقل کاری که می‌توانید برای حفظ سلامت خود بکنید، تامین موادمغذی از طریق مکمل‌هاست.
ویژگی های عسل مرغوب چیست؟ برای بهره بردن از خواص فراوان و شفا د هندگی عسل، از این نوع استفاده نکنید. در حالت کلی عسل تهیه شده از مواد قندی که زنبور عسل هیچ گونه نقشی در جمع آوری آن نداشته باشد و افزودن هر ماده ای دیگر اعم از مواد قندی و انواع اسانس ها، رنگ ها وانواع نگهدارنده ها به عسل، جزء موارد تقلب محسوب می شود و ارزش آن در مقایسه با عسل صفر است.