تولید 75 تن گوشت کبک در خراسان جنوبی


رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: با تولید 75 تن گوشت کبک در خراسان جنوبی 12 میلیارد ریال درآمد حاصل پرورش دهندگان این پرنده درخراسان جنوبی شده است.

به گزارش لقمه، هادربادی با بیان اینکه حدود 80 درصد تولیدات کبک(Partridge) خراسان جنوبی به خارج از استان صادر می شود گفت: این فرارده گوشتی به استانهای سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی و تهران صادر می شود که ارزش صادرات گوشت کبک حدود 9 هزار و 600 میلیون ریال برآورد می شود.

وی ظرفیت واحدهای پرورش کبک در استان را 60 هزار قطعه در دوره عنوان کرد و افزود: با توجه به طول دوره پرورش، کبک حدود 2 و نیم دوره در سال می تواند جوجه ریزی کند.

هم اکنون 3 واحد پرورش کبک در شهرستانهای سربیشه، بیرجند و خوسف به ظرفیت 60 هزار قطعه پرواری (گوشتی) در هر دوره و 4 هزار قطعه مولید در حال فعالیت است.

واحدهای پرورش کبک زمینه اشتغال 12 نفر را بصورت مستقیم در خراسان جنوبی فراهم کرده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: پرورش دهندگان کبک نیز مانند سایر مشاغل کشاورزی می توانند از تسهیلات توسعه بخش کشاورزی جهت بهینه سازی واحد خود استفاده کنند.

گوشت کبک به دلیل پروتئین بالا و درصد چربی پایین ارزش غذایی بالا دارد و در درمان بعضی از بیماریها مانند ضعف اعصاب موثر است.

عناصر معدنی کمیاب و ویتامینهای متعدد در گوشت این پرنده، آن را به دارویی معجزه آسا برای درمان امراض صعب العلاجی همچون آسم، تشنج، فشار خون، ضعف اعصاب تبدیل کرده است. 


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 4100 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۱۸ خرداد بازدید: 3869 ساعت: 9:04 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اگر جدی نگیرید، دندان های تان را به خطر انداخته اید حداقل یك بار جرم گیری در سال ضروری است، حتی هر 6 م...

  سبزی مفید برای جلوگیری از نقایص جنین اسفناج دارای لوتئین و زئازانتین است كه از تخریب شب...

  این ویتامین قند خون را کاهش می‌هد پایگاه خبری لقمه:تحقیقات نشان می دهد مکمل ویتامین ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پیشگیری از سرطان لوزالمعده با مصرف مواد غذایی حاوی منیزیم پایگاه خبری لقمه: طبق یافته اخیر محققان، مصرف روزانه منیزیم در پیشگیری از ابتلا به سرطان لوزالمعده مفید است.
نکاتی در مورد تغذیه سالمندان پیر شدن به این معنا نیست که فرد باید خود را رها کند و دیگر اهمیتی به سلامت و ظاهر خود ندهد. تغذیه‌ای مناسب و انجام فعالیت‌های جسمی و ذهنی، به عنوان ارکان سلامتی در سنین پیری شناخته می‌شوند. تغذیه متعادل و فعالیت، برای پیشگیری یا جلوگیری از شدت یافتن برخی عوارض مانند پوکی استخوان، تصلب شرائین، کاهش سطح ایمنی بدن و برخی از انواع سرطان‌ها ضروری هستند.
غذاهای کنسروی تا چند روز قابل مصرفند؟ غذاهای کنسروی که خیلی از جوانان علاقه زیادی به آن دارند، می تواند مضر باشد. با باز کردن در قوطی، محتویات آن در معرض آلودگی های بیرون قرار می گیرد.
سالم‌ترین روش‌های طبخ غذا یکی از عوامل مهم برای داشتن بدنی سالم، گنجاندن مواد خوراکی مغذی و سالم در وعده‌های غذایی است اما به غیر از نوع خوردنی‌ها، روش مناسب طبخ آنها نیز اهمیت دارد.