مغذی‌ترین خوردنی‌های زمینی


کارشناسان تغذیه همواره تاکید دارند که بدن انسان به مصرف مجموعه‌ای کامل از مواد خوراکی نیاز دارد تا به لحاظ جسمی و روانی سالم بماند و به زندگی ادامه دهد.

به گزارش لقمه، مواد خوراکی فرآوری شده اغلب حاوی مقادیر پایینی از مواد مغذی هستند و مصرف آن‌ها به دلیل از دست دادن بسیاری از ریزمغذی‌های حیاتی در حین عملیات فرآوری حتی می‌تواند برای بدن مضر باشد.

به گزارش سایت تخصصی ارگانیک، در این میان برخی از خوردنی‌ها هستند که می‌توانند تا حد امکان املاح و ریزمغذی‌های ضروری را به بدن برسانند که بهترین و مفیدترین آنها عبارتند از:

1- کلم پیچ: این ماده خوراکی جزء مغذی‌ترین خوردنی‌ها به حساب می‌آید که سرشار از مواد معدنی، ویتامین‌ها،‌ فیبر خوراکی و آمینواسیدهاست. همچنین این ماده خوراکی به دلیل دارا بودن آنتی‌اکسیدان‌ از التهاب و سرطان جلوگیری می‌کند و در عین حال بسیار خوشمزه و سالم است.

2- شاهدانه: شاهدانه داروخانه طبیعی در آشپزخانه شماست. این ماده خوراکی سرشار از پروتئین، فیبر خوراکی، اسیدهای چرب ضروری، آنتی اکسیدان‌ها، آمینواسیدها، ویتامین‌ها و مواد معدنی است. این دانه زود هضم جزو موادی است که چندین خاصیت مفید برای بدن دارد و در عین حال مصرف آن راحت است.

3- شکلات: دانه‌های کاکائو سرشار از مواد مغذی هستند و دانشمندان هنوز نتوانسته‌اند تمامی فوائد این دانه‌ کوچک را شناسایی کنند. وجود املاح معدنی، ویتامین‌ها و چندین نوع آنتی‌اکسیدان در این ماده خوراکی برای سلامت قلب و پوست فوق‌العاده سودمند است و نوعی مواد شیمیایی را در مغز آزاد می‌کند که به انسان احساس رضایت از زندگی می‌دهد.

4- بروکلی: برای داشتن دستگاه گوارشی سالم و کاهش خطر ابتلا به سرطان، مصرف این ماده خوراکی توصیه می‌شود که بسیار هم خوش طعم و خوشمزه است.

5- اسفناج: برای بهره بردن از فواید این ماده خوراکی از مصرف محصولات کنسرو شده آن بپرهیزید اما اسفناج تازه منبع غنی از پروتئین، انواع آنتی‌اکسیدان‌ها و فیبر خوراکی است.

6- انواع توت‌ها: بر خلاف میوه‌های دیگر، انواع توت‌ها حاوی مواد قندی کمتری هستند و منابع غنی از ویتامین‌های مفید، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌ها محسوب می‌شوند.





بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4168 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۳ خرداد بازدید: 3692 ساعت: 8:48 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مصرف روزانه تخم مرغ چقدر باید باشد ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۹ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه نوع غذاهایی روند پوکی استخوان را تسریع می‌کند؟ کارشناس تغذیه دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: روند...

  اینفوگرافیک / مواد غذایی مضر برای سلامت روده‌ها پایگاه خبری لقمه: در این اینفوگرافیک به هفت ماده غ...

  عادت هایی که شما را چاق می کند! لقمه: برخی رفتارها و عادت ها در زندگی افراد وجود د...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا نباید در ظروف مسی غذا بپزیم؟ یک متخصص تغذیه با بیان این‌که بهتر است در ظروف مسی پخت و پز صورت نگیرد، توضیح داد: استفاده مکرر از مس، موجب انتقال مس به بدن و بروز عوارضی در بدن و ایجاد بیماری‌هایی مانند آسیب‌های مغزی، عقب‌ افتادگی ذهنی و بیماری‌های کلیوی می‌شود.
انقلاب رنگی در صنایع غذایی شکلات جزو پرطرفدارترین خوراکی‌ها بین بچه‌ها و حتی بزرگ‌ترهاست. در میان انواع شکلات‌ها، آبنبات‌ها،‌ تافی‌ها و دراژه‌های شکلاتی (اسمارتیزها) رنگ‌هایی زنده‌تر و تندتر دارند و مصرف‌کننده را به این فكر می‌اندازند که نکند از مواد و رنگ‌های غیرمجاز برای تهیه آنها استفاده شده باشد!
101نکته برای این‌که یک آشپز حرفه‌ای شویم؟ در این مقاله دانستنیهای لازم برای آشپزی آورده شده است تا برای کسانیکه تازه آشپزی را شروع می کنند و یا تجربه خوبی از نکات اشپزی ندارند مفید باشد این مقاله دارای چندین بخش است که هر قسمت جداگانه مشخص و نکات یک سری از غذاها ذکر شده است مطالعه این مقاله به هر بانوی ایرانی توصیه می شود.
با خوراکی‌های سرطان‌زا آشنا شوید بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، ابتلا به 80 درصد سرطان‌ها مستقیم به سبک زندگی ما بستگی دارد.