توصیه‌هایی برای مادران باردار دچار اضافه‌ وزن


مادران دارای وزن طبیعی می‌توانند بین 11 تا 16 كیلوگرم وزن اضافه كنند و مادران لاغر تا 18 كیلوگرم نیز مجاز به افزایش وزن هستند.

لقمه: بهتر است بارداری زمانی رخ دهد كه مادر اضافه وزن نداشته باشد، اما اگر مادری كه اضافه وزن دارد، باردار شد، باید توجه كند كه میزان افزایش وزن مطلوب او در كل طول بارداری بین 7 تا 11 كیلوگرم باشد و بیشتر نشود. مادران دارای وزن طبیعی می‌توانند بین 11 تا 16 كیلوگرم وزن اضافه كنند و مادران لاغر تا 18 كیلوگرم نیز مجاز به افزایش وزن هستند. افزایش وزن در نیمه دوم بارداری در حدود 400 گرم به ازای هر هفته مجاز است و مادران چنانچه اضافه وزن دارند در سه ماهه آخر بارداری مجاز به كاستن از وزن خود نیستند، چون یقیناً به سلامت جنین و رشد طبیعی او آسیب خواهد رسید.

در سه ماهه اول بارداری میزان نیاز تغذیه‌ای مادر باردار تفاوتی با زمان غیر بارداری ندارد، ولی از سه ماهه دوم تقریباً 350 كیلوكالری اضافی در روز مورد نیاز است كه این میزان انرژی را می‌توان با یك لیوان شیر اضافی به اضافه یك سهم نان و دو سهم میوه بیشتر، بدست آورد، لذا باید توجه شود از پرخوری كه منجر به چاقی بارداری می‌شود اجتناب گردد. در سه ماه سوم 120 كیلوكالری دیگر نیز باید اضافه شود كه آن هم با دو سهم (واحد) میوه یا یك لیوان شیر كم چربی تأمین می‌شود.

دكتر منصوره قائنی


نقل از :دنیای تغذیه

کد: 519 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ دوشنبه ۱۴ آذر بازدید: 7907 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توصیه هایی برای تغذیه در راهپیمایی اربعین ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
2 ۶ علامت چرب شدن کبد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
3 کاهش خطر آلزایمر با کمک رژیم غذایی مدیترانه‌ای ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
4 آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
5 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
6 در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۵ تير
7 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
8 اصول تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
9 توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
10 خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
11 هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن


نظرات


mahya

ممنونم از مطالب مفیدتون

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  لاغری و عمر بیشتر با روزی یک مشت آجیل متخصصان تغذیه و سلامت در انگلیس می‌گویند: افرادی ک...

  در زمان امتحان، قهوه، شکلات و نوشابه ممنوع! به زمان امتحانات نزدیک می‌شویم... دلشوره و دلشوره....

  روغن‌ زیتون را حرارت ندهید کارشناسان تغذیه در چند مطالعه مختلف تاکید کردند که...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

لطفا لبنیات آلوده نوش جان نكنید! نتایج دو تحقیق انجام شده در سال های 90، 91 و 92 نشان داد كه تمام فرآورده های لبنی سنتی كه بدون طی هیچ گونه مرحله پاستوریزاسیون و میكروب زدایی، به صورت فله و در فرآیند تولید به مصرف، از دامداری ها به مغازه های عرضه لبنیات سنتی حمل شده اند، دارای آلودگی میكروبی و باكتریایی بوده اند.
طبخ غذا با فویل در سفر چنانچه برای چند روزی قرار است در سفر باشید، یکی از هوشمندانه ترین راه های آشپزی، استفاده از فویل آلومینیومی است.
این عادت‌ها کلیه شما را از بین می برد کلیه‌ها برای سلامتی بدن اهمیتی فراتر از تصور ما دارند که به‌دلیل این نقش حیاتی و انکارناپذیر در بدن، سزاوار توجه و مهربانی بیشتری هستند.
یخچالی خوشبو، تمیز و بدون برفک داشته باشیم یکی از لوازم ضروری در هر خانه ای یخچال است که همه افراد خانه با آن سرو کار دارند.از بچه ها که در آن به دنبال خوراکی می گردند تا خانم خانه که وظیفه سر و سامان دادن و نظافت آن را بر عهده دارد و البته وظیفه پر کردن قفسه های یخچال نیز به عهده مرد خانه است! بنابراین خیلی مهم است که این وسیله «همه گیر» به خوبی تمیز شده و از ظاهری خوب برخوردار باشد.