صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار میشود
تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی
علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام
چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ میکنند؟
هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بیرویه نهادهها تعادل بازار را بههم میزند
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش
>
سیب زمینی های جدید، این رنگی اند
سیب زمینی های جدید، این رنگی اند
گروهی از محققان آلاسکایی نوعی سیب زمینی را کشت دادند که پوست آن به رنگ قرمز و گوشت آن به رنگ زرد طلایی است.
لقمه:
محققان دانشگاه "فیربنکس" آلاسکا معتقدند که این سیب زمینی رنگی می تواند بسیار معروف شود و سود سرشاری را نصیب ایالتی کند که در بخش کشاورزی شهرت چندانی ندارد.
«کارل لوئیس» رئیس دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه فیربنکس در خصوص توسعه این سیب زمینی اظهار کرد: این چیزی است که برای سرآشپزها و برای مردم بسیار خوشایند است و بنابراین امیدواریم که برای خریداران و پرورش دهندگان نیز خوشایند باشند. به ویژه که این سیب زمینی در فصول کوتاه ما عمل می آید.
محققان بیش از 100 سال است که گندم، علوفه و سبزیجاتی را که می توانند در آلاسکا به عمل آیند توسعه داده اند. یکی از این مزارع در سال 1915 به دانشگاه آلاسکا تبدیل شد.
نقل از :مهر
کد:
430
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ سه شنبه ۱۹ مهر
بازدید:
4786
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند
۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
2
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
4
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
5
انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار میشود
۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
6
تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی
۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
7
علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام
۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
8
چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ میکنند؟
۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
9
هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بیرویه نهادهها تعادل بازار را بههم میزند
۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
10
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
11
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
نظرات
asiye
salam.merc az matlabe khubetun.ye soal dashtam.aya in sib zaminiya ro kasi ta alan tu iran kashte?
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
درمان «کبد چرب» با نسخه ابن سینا
یکی از درمانهای ساده برای کبد چرب، مصرف روزانه «ش...
برای جذب بهتر آهن به همراه غذا، آبلیمو مصرف کنید
برای جذب بهتر آهن همراه با غذا نوشابههای گازدار و...
تا گرسنه نشده اید، غذا نخورید
پایگاه خبری لقمه:تازه ترین مطالعات محققان غربی موی...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
18 دلیل برای لاغری و کاهش وزن
چاقی میتواند 20 سال از عمر شما را کم کند و سالهایی که زنده هستید را با درد همراه کند، آن را ناسالمتر کرده و از میزان انرژی و فعالیت شما بکاهد.
با خوراکیهای سرطانزا آشنا شوید
بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، ابتلا به 80 درصد سرطانها مستقیم به سبک زندگی ما بستگی دارد.
مزیت خرما به قند و شکر چیست؟
خرما جزو گروه میوهها طبقهبندی میشود. البته خرما میوهای است که قند فراوانی دارد و هر 3 خرما یک واحد میوه محسوب میشود...
آیا شما هم به متخصص تغذیه مراجعه خواهید کرد؟
صرف نظر از وزن و ویژگی های جسمانی، عوامل چندی امکان مراجعه افراد به متخصصان تغذیه یا استفاده از رژیم های غذایی خاص را افزایش می دهد که از جمله آنها می توان به عوامل اجتماعی، روانشناختی و بیولوژیک اشاره کرد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است