بهترین و بدترین شکلات را بشناسید


شکلات انواع مختلفی دارد که انتخاب از بین آنها کمی سخت است.

به گزارش لقمه، با توجه به مواد مورد استفاده برای تهیه شكلات، شكلات‌های مختلف فرمولهای گوناگونی دارند كه در ذیل به آنها اشاره خواهد شد:

شكلات شیری

از آن جایی كه نسبت به شكلاتهای تلخ فلاوانول كمتری دارد انتخاب مناسبی نمی‌باشد. اما با انتخاب یك تكه شكلات كه میزان كاكائوی آن متوسط یا بالا ( در حدود 40‌درصد ) بوده و حاوی مقداری از مغزها یا میوه‌های خشك شده باشد می‌توانید فواید آن را افزایش دهید.

شكلات سفید

جیانكولی می‌گوید: از آن جایی كه این نوع شكلات فاقد كاكائو می‌باشد بر خلاف انتظار فاقد هر گونه ارزش غذایی است. تنها مزیت این نوع شكلات‌ها وجود مقدار بسیار كم كلسیم موجود در آن است.

شكلات تلخ

این نوع شكلاتها با رنگ كاملاً تیره و كمی تلخی بهترین و استانداردترین نوع شكلات هستند چرا كه حاوی مقادیر بالایی از كاكائو هستند. بیشتر ذائقه‌ها نمی‌توانند طعم تند كاكائوی تلخ خالص را تحمل كنند اما شكلات تلخ‌هایی كه حاوی 70‌درصد كاكائو هستند گزینه خوبی هستند. پس از انتخاب میزان تلخی شكلات حالا نوبت به آن است كه گوشه چشمی هم به برند و ماركی كه انتخاب می‌كنید داشته باشد تا مطمئن شوید كه تقلبی نباشند. كره كاكائو یكی از مواد تشكیل دهنده شكلاتهای اصل است. از شكلاتهایی كه حاوی شیره ذرت، قند نیشكر و شیر كامل هستند خودداری نمایید.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :آرمان

کد: 4320 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۶ تير بازدید: 3763 ساعت: 10:40 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ادویه‌ای معطر با فواید بی‌پایان/خواص هل و طریقه مصرف آن ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
2 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
3 جلوگیری از قطع عضو مبتلایان به دیابت با یک راه حل جدید ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
4 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان
5 اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6 جزییات آتش‌سوزی انبار شکلات در بازار تهران ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
7 کشف یک اقیانوس پنهان در مریخ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
8 خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
9 رفع مشکلات گوارشی در خانم های باردار با توصیه های طب سنتی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۵ آبان
10 ارتباط استرس با مشکلات گوارشی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
11 علت توقف واردات گوشت قرمز اعلام شد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۶ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف سبزیجات سدی در برابر سرماخوردگی استفاده از سبزی‌جات و لبنیات باعث می‌شود افراد کمت...

  عوامل موثر در سوء تغذیه در سالمندی پایگاه خبری لقمه: سوء تغذیه را می توان به عنوان تغ...

  پسته بخورید تا قند مواد غذایی جذب شود مطالعات دانشمندان نشان می‌دهد خوردن روزانه پسته مو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف روزانه ۵ وعده سبزی و میوه/ توجه به نکات بهداشتی سبزی و میوه تازه فواید زیادی دارند و کارشناسان تغذیه توصیه می کنند روزانه حداقل ۵ وعده سبزی و میوه مصرف شود.
بخور و نخورهای ورزشی رژیم غذایی و رعایت موادی که در طول روز خورده می‌شود، در همه افراد، بویژه ورزشکاران، از اهمیت بالایی برخوردار است و نقش تعیین‌کننده‌ای در روند فعالیت ورزشی آنها دارد.
7 ترفند برای جنگ با هله‌هوله ها در یکی از آخرین توضیحات ارائه‌شده در مجله نیویورک‌تایمز درباره علم خارق‌العاده اعتیاد به هله‌هوله‌ها یا همان خوراکی‌های ناسالم واقعیت قدرت بالای این موادغذایی برای برانگیختن اشتهای افراد حتی به عنوان یک واکنش فیزیولوژیکی انکار نشده و البته در عین حال این موضوع هم عنوان شده که این اتفاق در پی یک استراتژی مشخص از سوی کارخانه‌های تولید این نوع مواد خوراکی در حال بسط و گسترش است...
فندق؛ خوشمزه و مغذی و بسیار پرانرژی این میوه‌ی خوشمزه حاوی مواد معدنی و عناصری مانند کلسیم، فسفر، پتاسیم، منگنز، مس، سلنیوم، روی، آهن و منیزیم می‌باشد و از ویتامین‌های خانواده‌ی ب (B۱ ،B۲ ،B۳ ،B۵ ،B۶) و ویتامین C ،E و K نیز بی‌بهره نیست.