مواد لازم: آرد سفید ۴۰۰ گرم روغن مایع ۱۰۰ گرم کره ۱۰۰ گرم پودر قند ۳۰۰ گرم زنجبیل ۳۰ گرم هل پودر شده در صورت تمایل یک قاشق مرباخوری پودر پسته برای تزیین روش تهیه: آرد را در تابه حرارت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود، آرد را الک کرده و کنار بگذارید. روغن مایع و کره را مخلوط کرده، روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود؛ آرد را اضافه نموده، کمی تفت داده و از روی حرارت بردارید؛ پودر قند، هل و زنجبیل را اضافه کرده و خوب هم زده تا مواد به خورد هم برود، سپس قالب باقلوا را چرب نموده، حلوا را در آن ریخته و رویش را با پودر پسته تزیین کنید، بعد از اینکه حلوا خودش را گرفت و سرد شد آن را برش داده و در ظرف مورد نظر بچینید. نکته تغذیهای: این دسر چون شیرین و در عین حال خانگی است، مصرف آن با چای یا شیر گرم در زمان افطار لذتبخش است ولی توجه کنید در مصرف آن زیادهروی نشود چون حاوی قند، آرد و چربی میباشد. در عین حال این حلوا حاوی زنجبیل نیز میباشد و زنجبیل گیاهی است که اثر ضدتهوع دارد.بازگشت به صفحه نخست