دستور تهیه حلوای زنجبیلی برای مهمانی افطاری


قرار دادن حلوای زنجبیلی برای سفره افطار وقتی مهمان دارید، بسیار کاربرد دارد و این سفره را زیبا می کند.

مواد لازم:

آرد سفید ۴۰۰ گرم

روغن مایع ۱۰۰ گرم

کره ۱۰۰ گرم

پودر قند ۳۰۰ گرم

زنجبیل ۳۰ گرم

هل پودر شده در صورت تمایل یک قاشق مرباخوری

پودر پسته برای تزیین



روش تهیه:

آرد را در تابه حرارت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود، آرد را الک کرده و کنار بگذارید. روغن مایع و کره را مخلوط کرده، روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود؛ آرد را اضافه نموده، کمی تفت داده و از روی حرارت بردارید؛ پودر قند، هل و زنجبیل را اضافه کرده و خوب هم زده تا مواد به خورد هم برود، سپس قالب باقلوا را چرب نموده، حلوا را در آن ریخته و رویش را با پودر پسته تزیین کنید، بعد از اینکه حلوا خودش را گرفت و سرد شد آن را برش داده و در ظرف مورد نظر بچینید.

نکته تغذیه‌ای: این دسر چون شیرین و در عین حال خانگی است، مصرف آن با چای یا شیر گرم در زمان افطار لذت‌بخش است ولی توجه کنید در مصرف آن زیاده‌روی نشود چون حاوی قند، آرد و چربی می‌باشد. در عین حال این حلوا حاوی زنجبیل نیز می‌باشد و زنجبیل گیاهی است که اثر ضدتهوع دارد.


بازگشت به صفحه نخست




کد: 4428 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۴ تير بازدید: 7423 ساعت: 12:01 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «سوپ» میراثی نمادین برای رهایی از نژادپرستی و ظلم ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
2 درفصل پاییز از خوردن این میوه غافل نشوید ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲ آذر
3 چیزکیک کدو حلوایی؛ مخصوص جشن هالووین ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
4 صادرات 914 تن كدو حلوایی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳۱ خرداد
5 ایده های تزئین حلوا برای سفره افطار ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ خرداد
6 دستور اختصاصی تهیه حلوای زنجبیلی ۱۳۹۴ سه شنبه ۵ آبان
7 کارگاه پخت ترحلوا در ماه رمضان ۱۳۹۴ شنبه ۶ تير
8 تزیین حلوا با طرحی سنتی+ عکس ۱۳۹۴ جمعه ۵ تير
9 قیمت انواع گوشت کاهش یافت+جدول ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۷ خرداد
10 سفری شیرین در نوروز، با شیرینی ها و نان های محلی گیلان ۱۳۹۴ دوشنبه ۳ فروردين
11 روش تهیه دسر کدو حلوایی ویژه شب یلدا ۱۳۹۳ سه شنبه ۲ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دسرهای چاق‌کننده را بشناسید متخصصان تغذیه و سلامت در مطالعه جدیدی هشدار دادند:...

  قابل توجه کسانی که ترش می کنند اگر با این علایم روبرو هستید، هر چه سریع تر برای ...

  آیا ماءالشعیر برای سلامتی مفید است؟ ماءالشعیر یکی از نوشیدنی‌های معمول است که از جوانه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

۷ هشدار درباره حلیم این روزها با زیاد شدن مشغله‌‌های کاری و نداشتن فرصت کافی، بسیاری از خانواده‌ها ترجیح می‌دهند حلیم را از بیرون بخرند چون معتقدند برای پخت نوع خانگی این غذا مدت زمان زیادی لازم است و از طرفی بافت حلیم خانگی به خوبی‌ بافت حلیم بیرون به اصطلاح کش نمی‌‌آید.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
آنچه درباره خواص زعفران نشنیده اید! گیاه زعفران اثرات قابل ملاحظه ای بر روی ژن هایی دارد که عملکرد سلول های بینایی را تنظیم می کنند.
مستحبات و مکروهات غذا خوردن در این مقاله، برخی از مواردی که باید هنگام خوردن غذا رعایت شوند، اموری که ترک آنهاهنگام غذا خوردن شایسته است،حالاتی که غذا خوردن در آنها نکوهش شده،آدابی که رعایت آنها به هنگام غذا خوردن با دیگران ضروری است وآداب پایان غذا و برچیدن سفرهاز نظر احادیث و روایات اسلامی برشمرده شده است.