چیزکیک کدو حلوایی؛ مخصوص جشن هالووین


پایگاه خبری لقمه: هالووین فرصتی برای شادی کردن و پرداختن به خرافات است و کدو حلوایی یکی از نماد های این جشن است. ما در اینجا طرز تهیه چیز کیک کدو حلوایی را برایتان آورده ایم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، هالووین فرصتی برای شادی کردن و پرداختن به خرافات است و کدو حلوایی یکی از نماد های این جشن است. ما در اینجا طرز تهیه چیز کیک کدو حلوایی را برایتان آورده ایم.

 

طرز تهیه چیزکیک کدو حلوایی

 

 

مواد لازم کراست (لایه زیرین):


بیسکوییت کاکائویی: 200 گرم

کره (به دمای محیط رسیده): 80 گرم


مواد لازم لایه رویی


پنیر خامه ای (نرم شده): یک کیلوگرم

کدوحلوایی (پودر شده): 300 گرم

تخم مرغ (درشت): 3 عدد

زرده تخم مرغ: 2 عدد

شکر: 200 گرم

شیرعسلی: 150 میلی لیتر

پودینگ وانیلی: نصف یک بسته

اسانس وانیل: 2 ق چ

پودر دارچین: یک چهارم ق چ


مواد اضافی:


پودر شکر: 2 ق س

پودر کاکائو: 2 ق س

 

 

طرز تهیه:


ابتدا برای تهیه کراست (لایه زیرین)، بیسکویت ها را در غذاساز پودر کنید (می توانید آنها را در کیسه پلاستیکی ریخته و با وردنه پودر کنید) و با کره نرم شده در مجاورت دمای محیط مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را در یک قالب کمربندی به قطر حدود 23 سانتی متر بریزید و کاملا کف قالب پخش کنید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.


طرز تهیه لایه میانی:


پنیر خامه ای، شکر، تخم مرغ، زرده تخم مرغ، اسانس وانیل، شیرعسلی، پودر دارچین و کدو حلوایی پوست کنده و پوره شده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.


پودینگ وانیلی را اضافه و مخلوط کنید. این مخلوط را در قالب روی لایه بیسکوییت بریزید و حدود 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد (350 درجه سانتی گراد) قرار دهید. سپس دمای فر را روی 150 درجه سانتی گراد (300 درجه فارنهایت) قرار دهید و به مدت یک ساعت و 30 دقیقه به پخت چیزکیک در فر ادامه دهید. فر را خاموش کنید و اجازه دهید چیزکیک حدود 40 دقیقه در فر خاموش با در بسته بماند. سپس چیزکیک را از فر خارج کرده و اجازه دهید کاملا خنک شود.

 شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ماهنامه کیک و شیرینی

کد: 13314 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان بازدید: 3227 ساعت: 2:05 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش تهیه لقمه‌های چیزکیک و توت فرنگی ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۸ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 






 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  فواید خوردن ماهی در دوران بارداری برای کودک یک کارشناس تغذیه، برای پیشگیری از حالت تهوع در درو...

  قوانین طلایی برای غذا خوردن این هفت قانون طلایی، قوانینی است که همه متخصصان تغ...

  چه کسانی نباید بستنی یخی بخورند؟ بستنی‌ها دو گروه شیری و یخی دارند. بستنی‌های یخی ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بــاید‌ها و نبــایدها برای مزاج‌ها دراین گزارش به توصیه‌هایی برای مزاج‌های مختلف خواهیم پرداخت.
خودتان لوازم آرایش و لایه‌بردار طبیعی بسازید ازم نیست برای خرید کرم، لوسیون، لوازم آرایش و تونرهای گران قیمت هزینه زیادی متقبل شوید. به راحتی می توانید با خوراکی های ساده ای همچون قهوه، ماست و چغندر پوست خود را شفاف، زیبا و آرایش کنید.
خوراکی هایی که زنان را سرد می کند مزاج زنان سردتر از مردان است و برای حفظ سلامتی خود باید ....
كدام موادغذایی را باید در یخچال گذاشت؟ برای خریدكردن از خانه خارج می‌شوید، خریدهایتان را می‌كنید و به خانه برمی‌گردید، همه چیزهایی را كه خریده‌اید در جای خودشان قرار می‌دهید و موادغذایی را در یخچال و فریزر می‌گذارید و سپس راحت مقابل تلویزیون دراز می‌كشید اما صبر كنید، دست نگه دارید، می‌دانید برخی از موادغذایی اگر در یخچال و فریزر نگهداری شوند، ارزش غذایی خود را از دست می‌دهند و زودتر خراب می‌شوند؟ این را هم می‌دانید كه برخی از موادغذایی كه در محیط خانه و در فضای معمول نگه می‌دارید از فریزشدن سود خواهند برد؟