سفید کردن چه بر سر دندان‌ها می‌آورد؟


عضو هیات مدیره دندانپزشکان عمومی ایران گفت: سفید کردن دندان باعث بروز حساسیت‌های شدید و فرسایش دندان‌ها می‌شود.

به گزارش لقمه، دکتر همایون فراست افزود: سفید کردن دندان (Bleaching) یک فرآیند شیمیایی است که بر روی سلول‌های دندان اتفاق می‌افتد و با نفوذ مواد اکسید کننده به داخل عاج دندان در لایه زیرین مینا، رنگ آن را روشن‌تر می‌کند.

متخصص و جراح دندانپزشکی اظهار کرد: استفاده از برخی داروها از جمله آنتی‌بیوتیک‌ها و تتراسیکلین‌ها در زمان قبل از جوانه زدن دندان‌های دائمی منجر به تغییر رنگ استخوان دندان‌های داخل فک می‌شود که این تیرگی با بلیچینگ برطرف می‌شود.

وی ادامه داد: سفید کردن دندان با دو روش بلیچینگ در خانه (Home Bleaching) با قالب مخصوص و ژل‌هایی با غلظت کم توسط خود بیمار و بلیچینگ در مطب (Office Bleaching) با غلظت بسیار بیشتر توسط دندانپزشک در مطب انجام می‌شود.

فراست در رابطه با دوام این نوع سفید کردن دندان، گفت: در صورت رعایت مراقبت‌های پس از بلیچینگ تا یک سال رنگ سفید دندان باقی می‌ماند ولی این سفیدی به عوامل دیگری همچون مصرف سیگار و تنباکو و یا عادت‌های دهانی بستگی دارد.

این متخصص دررابطه با آسیب‌های احتمالی این روش سفید کردن بر دندان‌ها، گفت: فرسایش دندان‌ها، تحلیل لثه، پوسیدگی و از دست دادن دندان‌ها در کنار حساسیت‌های شدید دندانی از عوارض احتمالی بلیچینگ است و بهتر است فقط در شرایط ضروری استفاده شود.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4510 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۶ تير بازدید: 4952 ساعت: 1:38 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آیا سفید کردن دندانها واقعا موثر است؟ ۱۳۹۳ شنبه ۱۶ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  موادغذایی تصفیه کننده خون سم زدایی، امری مهم برای بهبود عملکرد اعضای بدن است...

  با مصرف حبوبات کلسترول بد را کاهش دهید بررسی‌ها نشان می‌دهد که مصرف روزانه حبوبات پخته به...

  عوارض نمک دریا جبران‌ناپذیر است وزارت بهداشت اعلام کرد: کمبود ید مهمترین عامل عقب‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

روغنی برای مقابله با آلزایمر و سرطان روغن هسته انگور حاوی اسیدهای چرب با یک باند دوگانه است و به روغن زیتون شباهت زیادی دارد.
نان‌های رژیمی چقدر رژیمی‌اند!؟ این روزها نان‌های رژیمی تهیه شده از آردهای مختلف و با مخلفاتی مثل سبزیجات معطر و شوید، زیره، شاه‌دانه، کنجد و دانه آفتابگردان سوپرمارکت‌ها را تسخیر کرده‌اند.
اسفناج به ‌همراه گوشت مصرف شود یک کارشناس سبزی و صیفی‌جات اظهار کرد: بهتر است اسفناج به‌همراه گوشت مصرف شود.
بررسی وضعیت تغذیه ای دانشجویان ایران پایگاه خبری لقمه: مسئول گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت گفت:بررسی ها نشان می دهد بیش از 6 درصد از دانشجویان تمام روزهای هفته از نوشابه یا آبمیوه صنعتی استفاده می کنند، حدود 57 درصد نیز به ندرت از آن استفاده می کنند. همچنین حدود 5/12 درصد دانشجویان تمام روزهای هفته از شیرینی جات ، مصرف می کنند و حدود 6 درصد نیز اصلا شیرینی مصرف نمی کنند. این در حالی است که توصیه می شود مقدار مصرف انواع شیرینی باید به حداقل برسد.