سفید کردن چه بر سر دندان‌ها می‌آورد؟


عضو هیات مدیره دندانپزشکان عمومی ایران گفت: سفید کردن دندان باعث بروز حساسیت‌های شدید و فرسایش دندان‌ها می‌شود.

به گزارش لقمه، دکتر همایون فراست افزود: سفید کردن دندان (Bleaching) یک فرآیند شیمیایی است که بر روی سلول‌های دندان اتفاق می‌افتد و با نفوذ مواد اکسید کننده به داخل عاج دندان در لایه زیرین مینا، رنگ آن را روشن‌تر می‌کند.

متخصص و جراح دندانپزشکی اظهار کرد: استفاده از برخی داروها از جمله آنتی‌بیوتیک‌ها و تتراسیکلین‌ها در زمان قبل از جوانه زدن دندان‌های دائمی منجر به تغییر رنگ استخوان دندان‌های داخل فک می‌شود که این تیرگی با بلیچینگ برطرف می‌شود.

وی ادامه داد: سفید کردن دندان با دو روش بلیچینگ در خانه (Home Bleaching) با قالب مخصوص و ژل‌هایی با غلظت کم توسط خود بیمار و بلیچینگ در مطب (Office Bleaching) با غلظت بسیار بیشتر توسط دندانپزشک در مطب انجام می‌شود.

فراست در رابطه با دوام این نوع سفید کردن دندان، گفت: در صورت رعایت مراقبت‌های پس از بلیچینگ تا یک سال رنگ سفید دندان باقی می‌ماند ولی این سفیدی به عوامل دیگری همچون مصرف سیگار و تنباکو و یا عادت‌های دهانی بستگی دارد.

این متخصص دررابطه با آسیب‌های احتمالی این روش سفید کردن بر دندان‌ها، گفت: فرسایش دندان‌ها، تحلیل لثه، پوسیدگی و از دست دادن دندان‌ها در کنار حساسیت‌های شدید دندانی از عوارض احتمالی بلیچینگ است و بهتر است فقط در شرایط ضروری استفاده شود.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4510 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۶ تير بازدید: 4954 ساعت: 1:38 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آیا سفید کردن دندانها واقعا موثر است؟ ۱۳۹۳ شنبه ۱۶ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۶ علامت چرب شدن کبد پایگاه خبری لقمه: کبد چرب محصول زندگی بی‌تحرک و تغ...

  تاثیر قهوه بر اشتها مطالعات نشان می‌دهد قهوه تاثیرات مثبت زیادی بر روی...

  خوراندن غذای سفره به کودک زیر یک سال، زمینه ساز بروز آلرژی است اغلب شکایت والدین از سرماخوردگی‌های طولانی مدت کود...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

املت در وضعیت قرمز + عکس پایگاه خبری لقمه: شاید هر کسی در طول عمرش غذاهای ویژه زیادی را در مکان‌های خاص خورده باشد. غذاهایی که تا سالها و یا تا آخر زندگی طعم آن‌ زیر دندان آدم می‌ماند و با یادآوری خاطره‌اش لحظات شیرینی زنده می‌شود.
پس‌لرزه‌‌های تغییر موقتی نرخ دلار بر سبد مصرفی خانوار بعد از نوسانات نرخ دلار و ایجاد نگرانی مبنی بر افزایش قیمت کالاها، مصرف‌کنندگان باز هم برای تامین برخی کالاهای خود به بازار مراجعه کرده و همین امر، تولیدکنندگان را منجر به بروز رفتار دوگانه کرده است.
تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام شهر ری بر اهمیت توجه به تنوع غذایی ایران برای برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی تاکید کرد.
طبخ غذا با فویل در سفر چنانچه برای چند روزی قرار است در سفر باشید، یکی از هوشمندانه ترین راه های آشپزی، استفاده از فویل آلومینیومی است.