سفید کردن چه بر سر دندان‌ها می‌آورد؟


عضو هیات مدیره دندانپزشکان عمومی ایران گفت: سفید کردن دندان باعث بروز حساسیت‌های شدید و فرسایش دندان‌ها می‌شود.

به گزارش لقمه، دکتر همایون فراست افزود: سفید کردن دندان (Bleaching) یک فرآیند شیمیایی است که بر روی سلول‌های دندان اتفاق می‌افتد و با نفوذ مواد اکسید کننده به داخل عاج دندان در لایه زیرین مینا، رنگ آن را روشن‌تر می‌کند.

متخصص و جراح دندانپزشکی اظهار کرد: استفاده از برخی داروها از جمله آنتی‌بیوتیک‌ها و تتراسیکلین‌ها در زمان قبل از جوانه زدن دندان‌های دائمی منجر به تغییر رنگ استخوان دندان‌های داخل فک می‌شود که این تیرگی با بلیچینگ برطرف می‌شود.

وی ادامه داد: سفید کردن دندان با دو روش بلیچینگ در خانه (Home Bleaching) با قالب مخصوص و ژل‌هایی با غلظت کم توسط خود بیمار و بلیچینگ در مطب (Office Bleaching) با غلظت بسیار بیشتر توسط دندانپزشک در مطب انجام می‌شود.

فراست در رابطه با دوام این نوع سفید کردن دندان، گفت: در صورت رعایت مراقبت‌های پس از بلیچینگ تا یک سال رنگ سفید دندان باقی می‌ماند ولی این سفیدی به عوامل دیگری همچون مصرف سیگار و تنباکو و یا عادت‌های دهانی بستگی دارد.

این متخصص دررابطه با آسیب‌های احتمالی این روش سفید کردن بر دندان‌ها، گفت: فرسایش دندان‌ها، تحلیل لثه، پوسیدگی و از دست دادن دندان‌ها در کنار حساسیت‌های شدید دندانی از عوارض احتمالی بلیچینگ است و بهتر است فقط در شرایط ضروری استفاده شود.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4510 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۶ تير بازدید: 3005 ساعت: 1:38 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آیا سفید کردن دندانها واقعا موثر است؟ ۱۳۹۳ شنبه ۱۶ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  چای نعناع و کاهش اختلالات هورمونی زنان دانشمندان دریافتند كه نوشیدن روزی دو فنجان چای نعن...

  غذاهای پرکالری را در فصل سرما مصرف کنید یک کارشناس تغذیه گفت: در فصل سرد، بدن برای گرم نگا...

  چه بستنی‌ و چه‌ساندویچی بخوریم‌ تا بیمار نشویم؟ لقمه: فصل تابستان آغاز شده؛ مدرسه‌ها تعطیل می‌شود،...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

از همین امروز این خوراکی‌ها را نخورید/تغییر الگوی مصرف چیست پایگاه خبری لقمه: برای سلامتی بدنمان بهتر است مواد غذایی و نوشیدنی‌های مضر را بشناسیم و بدنمان را در معرض خطر ابتلا به بیماری‌ها قرار ندهیم.
بستنی های مسموم کننده کدامند؟ از باقلوا، زرشک، لواشکی، میوه‌ای، شیری که از انواع بستنی‌های تازه‌وارد بازار هستند گرفت تا وانیلی، شکلاتی، سالار، مگنوم، گردویی، معجون، نانی، زعفرانی، سنتی و فالوده که قدیمی‌ترین بستنی‌ها هستند، همه و همه دوست‌داشتنی‌اند! اصلا کسی را در اطراف خود می‌شناسید که بستنی دوست نداشته باشد؟!
عسل طبیعی با طعم پورشه پایگاه خبری لقمه: عسل شکوفه لیمو که شرکت "پورشه لایپزیگ" آن را به بازار عرضه کرده است، توسط ۱.۵ میلیون زنبور عسل تولید می‌شود.
خوشمزه‌ترین‌ افطاری‌های ماه رمضان در پایتخت مشهور است که در تهران قدیم، روشنایی معابر تنها تا2 ساعت پس از غروب آفتاب ادامه داشت اما به میمنت از راه رسیدن ماه رمضان نه تنها عبور و مرور بعد از غروب آفتاب قطع نمی‌شد بلكه تا طلوع آفتاب ادامه داشت.