حقایقی درباره غذاهای رستوران‌ها و سرآشپزها


خیلی کیف دارد که رستوران بروید، غذا سفارش بدهید و با خیال راحت بنشینید تا بشقاب غذایتان را روی میز بگذارند. در واقع بدون زحمت و بدون اینکه بوی پیاز داغ بگیرید غذای مورد علاقه‌تان را نوش جان کنید و از آن لذت ببرید. البته این یک روی سکه است!

به گزارش لقمه، غذای رستوران سنگین، پرچرب و سرشار از ترکیباتی است که می‌تواند رژیم سالمتان را به هم بزند و اگر جزو مشتری‌های دائم باشید چیزی نمی‌گذرد که چند کیلو اضافه‌وزن روی دستتان می‌ماند. اگر می‌خواهید بدانید رستوران‌دارها چه مواد غذایی را بیشتر استفاده می‌کنند که به تناسب اندام و سلامتی شما آسیب می‌زند با ما همراه باشید.

غذاهای رستورانی پر از کره

سرآشپز محترم داخل سوپ کره می‌ریزد، به سس‌ها کره اضافه می‌کند، روی گوشت و سبزیجات کره می‌ریزد، روی برنج کره می‌ریزد و کلا همه غذاها را کره‌باران می‌کند. همه این کارها را هم از روی عمد می‌کند به خاطر اینکه باید دست‌پختش خوشمزه باشد و شما را راضی نگه دارد. استفاده از کره یکی از روش‌های سریع و بی‌دردسر برای خوش‌طعم کردن غذاهاست. البته بیشتر سرآشپزها هم نامردی نکرده و با دست و دلبازی این کار را می‌کنند. یعنی اصلاً به این فکر نمی‌کنند که کره سرشار از اسیدهای چرب اشباع شده است و مقدار زیاد آن به سلامت قلب و عروق رحم نمی‌کند.

سرآشپزها عاشق خامه‌اند

یک نگاهی به دور کمر آشپزها و سرآشپزها بیندازید. اگر نگوییم همه‌شان به جرات می‌توان گفت اکثرشان چاق هستند. به خاطر اینکه عاشق کره و خامه‌اند. شیوه استفاده سرآشپزها از خامه نیز مانند کره است. یعنی اینکه خامه هم پای ثابت ترکیبات سوپ و سس و دسرهای رستورانی است. در واقع اگر خامه و کره را از آشپزها بگیرند از سوپ و دسر خوشمزه خبری نیست!

روغن بخوریم یا غذا!

یکی دیگر از روش‌های لذیذ کردن غذاها استفاده زیاد از روغن است. یعنی هر چه غذا چرب تر، خوشمزه‌تر. بعضی وقت‌ها روغن زیتون است، گاهی وقت‌ها روغن‌های دیگر مانند روغن گردو و غیره تا غذای مورد نظر، سفارش سرآشپز باشد. در رستوران‌های معمولی هم از همین روغن نباتی‌های معمولی استفاده می‌شود آن هم به میزان فراوان! برای همین است که غذاهای سرخ کردنی طعم خوش‌آیندی دارند. باید بدانید که این قبیل غذاها مانند اسفنج، روغن را به خود می‌گیرند. درست است که بدن ما برای جذب برخی مواد مغذی موجود در مواد غذایی به روغن نیاز دارد اما میزان این روغن باید کم باشد. به خاطر اینکه روغن یک ماده چرب و پرکالری است که میزان زیاد آن به سلامتی آسیب می‌زند.

طعم خوش کباب‌های آبدار

بیشتر ما کباب، استیک یا همبرگر خشک را دوست نداریم و به اصطلاح دنبال کباب آبدار می‌گردیم که تردتر و خوشمزه‌تر است. دفعه بعد که چنین کبابی دیدید یادتان باشد که به اصطلاح «آب» کباب همان چربی آب شده گوشت است. واقعیت این است که برای خیلی از ما چربی‌های حیوانی بسیار لذیذ است. پوست مرغ یا اردک سوخاری، استیک و کباب، طعم محشر خود را مدیون چربی‌های حیوانی خود هستند. اما بدانید که این چربی‌ها اشباع شده‌اند و میزان زیاد آن به سلامتی آسیب می‌زنند.

دست سرآشپزها نمی‌لرزد

وقتی در منزل آشپزی می‌کنید بر حسب ذائقه خودتان نمک به غذا اضافه می‌کنید. اما سرآشپزها مثل خودتان دست به عصا راه نمی‌روند بلکه برای خوش‌طعم شدن غذا در مصرف نمک حسابی دست و دل‌باز هستند. البته فقط غذا نیست. سالادها و حتی دسرهای رستورانی هم نمک دارند.

رستوران‌ها پر از کیسه‌های شکر

احتمالاً برای شما هم پیش آمده یک بشقاب سالاد یا غذای حاوی سبزیجات میل می‌کنید و متوجه می‌شوید به اندازه دسر شیرین است! اشتباه نمی‌کنید. سرآشپزها برای اینکه غذاهایشان خوشمزه‌تر باشد در مصرف قند و شکر هم صرفه‌جویی نمی‌کنند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :روزنامه آرمان/ فاطمه مهدی پور

کد: 4935 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۳ شهريور بازدید: 6279 ساعت: 8:40 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بیانیه رسانه‌های ایران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی ۱۴۰۲ شنبه ۲۷ آبان
2 استقبال از پویش تحریم کالاهای «مرتبط با اسرائیل» در کشورهای اسلامی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
3 یک ماه از تشنگی و گرسنگی مردم غزه گذشت ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
4 رژیم لاغری فستینگ برای چه گروهی مناسب است؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
5 آشنایی با جدول غذایی رژیم لاغری کانادایی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۰ شهريور
6 چه کسانی نباید رژیم کتوژنیک بگیرند؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۱ شهريور
7 رژیم غذایی برای رفع کبد چرب و کاهش وزن ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
8 رژیم غذایی گیاهی و بهبود کلسترول و قندخون ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۹ مرداد
9 خطر رژیم غذایی کم فیبر در بارداری برای مغز نوزادان ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
10 زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
11 پیری زودرس با این 8 غذا ۱۴۰۲ شنبه ۲۷ خرداد


نظرات


sara

بيشتر از خاصيت سبزيها و ميوهها صحبت كنيد-خيلي متشكرم-مباحث اين صفحتون هم عالي بود

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  6 چیز بدی که در واقع برای تان خوب است! اگر تاکنون تحت تاثیر عقاید و باورهایی از قبیل آنچه...

  آهن موجود در گوشت قرمز سرطانزاست دانشمندان معتقدند سطح بالای آهن موجود در گوشت قرمز...

  مصرف قهوه در دوران بارداری مجاز است؟ تحقیقات جدیدی که در رابطه با نوشیدن قهوه در دوران ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

لاین ایرانی نیازمند یاری ایرانیان/رقیب سالم نژاد انگلیسی مدیر کل تامین دام شرکت پشتبانی با تاکید بر عزم راسخ مجریان و متخصصان داخلی برای اصلاح روند تولید و مصرف گوشت مرغ، تصریح کرد با بازگرداندن نژاد ایرانی آرین به گستره تولید و همراهی عموم مصرف کنندگان، بساط مرغ‌های غول پیکر وارداتی برچیده خواهد شد.
خوردنی‌های ممنوعه! سایت پرونسیون به تازگی فهرستی از قسمت‌های آسیب‌رسان چند گیاه را منتشر كرده كه كمتر كسی گمان می‌كند خوردن آنها به بدن صدمه بزند.
بخور نخورهای خواب‌آلودگی بهاره انواع میوه و آب‌میوه طبیعی حاوی قند هستند و مصرف آن‌ها در طول روز می‌تواند باعث افزایش سطح گلوکز خون، بهبود عملکرد مغز و بالا رفتن میزان هوشیاری شود.
گردشگر روس: مردم ایران بسیار مهربان و مهمان نوازند دندانپزشک روس که به همراه قطار گردشگری در تور رفت و برگشت یک روزه تهران - شمال (سوادکوه) شرکت کرده بود، گفت: مسافرت به ایران و بویژه استان مازندران بسیار لذت بخش و خاطره انگیز است.