شیرینی های قلبی رمانتیک و رنگارنگ


پای توت فرنگی دوست دارید یا پای بلوبری؟ این شیرینی های خوشمزه را می توانید در مهمانی یا برای عشقتان سرو کنید. آماده کردن مواد این شیرینی نیم ساعت وقتتان را می گیرد و در کل به 45 دقیقه زمان برای درست کردن آنها نیاز دارید.

 

مواد لازم:

•    1 فنجان توت فرنگی و بلوبری منجمد

•    نیم فنجان شکر

•    2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت

•    1 بسته خمیر پای منجمد

•    1 فنجان پودر شکر (پودر قند)

•    2 قاشق غذاخوری شیر

•    1 تیوب ژل رنگ غذای قرمز یا آبی

 

دستور تهیه:

1. فر را بگذارید در دمای 375 درجه فارنهایت داغ شود. روی سینی فر کاغذ روغنی بکشید.

2. در کاسه متوسطی میوه های منجمد، شکر و نشاسته ذرت را مخلوط کنید. آنها را خوب هم بزنید تا مخلوط یکنواختی بدست آید و آن را کنار بگذارید.

 

3. هر کدام از دو خمیر پای را با قالب قلبی شکل، به 8 عدد قلب درآورید.

 

4. با قاشق یک چهارم از میوه را وسط چهار تا از قلب ها بگذارید. سعی کنید آب میوه روی خمیر نریزید.

 

5. چهار قلب دوم را روی قلب های اولی بگذارید و لبه های قلب ها را بچسبانید و محکم کنید. سپس با چنگال به لبه ها مدل دهید. آنها را روی سینی فر بچینید.

 

6. پای ها را حدود 10 تا 14 دقیقه بپزید تا طلایی شوند. سپس از فر دربیاورید و فوراً روی سطحی بگذارید تا سرد شوند. با چاقو بقایای میوه ها را جدا کنید.

7. در کاسه کوچکی پودر شکر (پودر قند) و شیر را مخلوط کنید (اگر لازم شد کمی بیشتر شیر بریزید). با رنگ غذا این مخلوط را به دو رنگ دلخواه خود درآورید. آنها را به کیسه پلاستیکی منتقل کنید و یک گوشه آنها را ببرید تا بتوانید از هر کدام از رنگ ها روی پای ها بچکانید.

 

8. بگذارید این مخلوط که روی پای چکانده اید خودش را بگیرد و سپس آنها را سرو کنید.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :برترین ها

کد: 6226 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۲۵ بهمن بازدید: 4364 ساعت: 1:23 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
3 محاسبه وزن جعبه با شیرینی کم‌فروشی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
4 درباره ویژگی‌های زولبیا و بامیه سالم بیشتر بدانید ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
5 روزه‌داران مصرف شیرینی را کاهش دهند/ زولبیا بامیه ممنوع!؟ ۱۴۰۲ شنبه ۱۲ فروردين
6 طرز تهیه مسقطی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
7 تارت خرمالو را اینگونه برای یلدا تهیه کنید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
8 شیرینی هایی که شما را زشت می کنند! ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۸ آذر
9 آشنایی با شیرینی سنتی ایلامی‌ها در شب یلدا ۱۴۰۱ جمعه ۲۵ آذر
10 طرز تهیه کوکی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۲ آذر
11 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نکاتی در خصوص تغذیه زنان باردار دکتر ربابه شیخ الاسلام تغذیه دوران بارداری را بسیا...

  سحری بخوریم یا نه؟ سحری یک وعده غذایی مهم و ضروری در ماه رمضان است. ب...

  برگ بو برای لاغری فوری پایگاه خبری لقمه: برگ بو داراری خواص زیادی است که ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گوشت پرندگان سموم هوا را دفع می‌کند/تقویت ریه با سنگک یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: در ایام آلوده هوا بهتر است مواد غذایی دارای ویتامین A، E و C مصرف شود. غلات سبوس‌دار مانند نان سنگک، ریه را تقویت می‌کند و گوشت ماهی و پرنده نیز در جذب اکسیژن و خنثی‌کردن آلرژن‌های محیطی مؤثر هستند.
بهترین میوه جایگزین قند و شکر یک کارشناس بهداشت مواد غذایی، از خرما به عنوان میوه ای نام برد که با خوردن ۱۵ گرم آن در روز می توان کم خونی ناشی از کمبود آهن بدن را برطرف کرد.
بررسی آثار بهداشتی و اقتصادی آلودگی هوا در ۲۷ شهر پایگاه خبری لقمه: رییس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت با اشاره به انجام مطالعه‌ای برای کمی‌سازی اثرات بهداشتی و اقتصادی منتسب به آلاینده ذرات معلق PM ۲.۵، به تشریح عوارض این معضل بهداشتی در کشور پرداخت و گفت: در سال ۱۴۰۰ تعداد همه مرگ‌های منتسب به مواجهه طولانی مدت با ذرات معلق PM۲.۵ بیش از ۸۷ درصد نسبت به سال ۱۳۹۹ افزایش یافته است.
طرز تهیه و خواص گلاب/چه کسانی نباید گلاب بخورند از قدیم گلاب برای مردم خواص دارویی داشت اما امروزه گلاب هم در غذا و هم در طب پزشکی و طب سنتی به کار می رود حالا با ما همراه باشید تا از فواید مصرف گلاب بگوییم.