ماجرای توقیف نفتکش هندی از سوی ایران صادرکنندگان برنج هند را نگران کرد


توقیف نفتکش هندی از سوی ایران صادرکنندگان برنج هند را نگران کرد این مسئله باعث کاهش صادرات برنج هند به ایران شود.

به گزارش لقمه، به نقل از پایگاه اینترنتی ایندیا تایمز، توقیف نفتکش هندی از سوی ایران، منجر به بروز نگرانی در بین صادرکنندگان برنج هند شده است، زیرا آنها از این می ترسند که این اختلاف بین دو کشور موجب کاهش صدور برنج باسماتی به ایران شود.

ایران بزرگترین وارد کننده برنج باسماتی از هند است. در سال 13-2012، ایران حدود 1.082 میلیون تن برنج باسماتی از هند وارد کرد، در حالی که کل برنج صادراتی هند در این سال 3.4 میلیون تن بود.
کولویندر سینگ ماخنی، مدیر شرکت برنج باسماتی پنجاب روز سه شنبه گفت: «ایران وارد کننده اصلی برنج باسماتی از هند است، بنابراین تیره شدن روابط می تواند بر این تجارت تاثیرگذار باشد.»
ماخنی گفت، ایالت پنجاب و به خصوص منطقه آمریتسار بیشترین سهم را در تولید برنج صادراتی به ایران دارد. وی افزود: «از حدود یک میلیون تن برنجی که از ایالت پنجاب هند به ایران صادر شده است، بیش از چهار پنجم از آمریتسار به این کشور ارسال شده است.»
بر اساس گزارش‌ها، گارد ساحلی ایران در روز 12 آگوست نفتکش دش شانتی را در آبهای خلیج فارس توقیف کرده و به بندرعباس انتقال داده است. این تانکر در حال حمل نفت خام از بصره عراق به هند بود. آلوده کردن آب های ایران اتهام وارده به این کشتی است.
دانیل مسیح، یک تاجر برنج که اخیرا در قالب یک هیئت تجاری به ایران سفر کرده است گفت، حوادث اخیر صادرکنندگان را بسیار نگران کرده است. وی افزود: «آنها انتظار دارند که دولت هند این موضوع را به صورت فوری حل و فصل کند. گذشته از همه اینها، ایران بازار مصرف اصلی برنج باسماتی تولید پنجاب است.»
اما راجیو ستیا، مدیر اجرایی شرکت گامان لال ستیا اکسپرتس با بی مورد خواندن نگرانی ها از تحت تاثیر قرار گرفتن صادرات برنج از حادثه توقیف نفتکش مدعی شد که این حادثه یک موضوع مجزاست و نباید زیاد از آن نگران بود.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تسنیم

کد: 4949 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۳ شهريور بازدید: 2130 ساعت: 12:47 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
2 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
3 عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
4 کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
5 حذف یا اختصاص ارز به واردات برنج؟ / دولت چهاردهم برنامه‌ریزی کند ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
6 چگونگی کمک واردکنندگان به برنج کاران داخلی ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
7 برنامه دولت برای تنظیم بازار برنج چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
8 خطر قطع مصرف نان و برنج برای افراد دیابتی ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ مرداد
9 جایگاه تولید و صادرات تولیدات کشاورزی ایران در آسیا و جهان ۱۴۰۲ جمعه ۲۶ خرداد
10 گزارشی از میزان تولید و نیاز بازار برنج ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۴ خرداد
11 باور غلط درباره خراب نشدن برنج پخته/ مسمومیت با پلوی مانده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ویتامین K دوست دار استخوان پایگاه خبری لقمه: در حالی که کلسیم و ویتامین D اغل...

  شیر را با شیره خرما میل كنید اگر این روزها به یكی از شهرها یا استان‌های جنوبی ك...

  افزایش شانس پدر شدن با تغذیه مناسب پزشکان معتقدند که با چند تغییر ساده در رژیم غذایی‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

برخی مایکروفرها غذا را کامل نمی‌پزند کارشناسان آمریکایی در یک مطالعه جدید هشدار دادند استفاده از مایکروفرهای کم وات باعث می‌شود که مواد غذایی به اندازه کافی طبخ نشوند و همین امر می‌تواند سلامت کاربران را به خطر بیندازد.
توصیه‌هایی برای هضم بهتر غذا تند تند غذا خوردن به مشکلات گوارشی ختم خواهد شد. آرام غذا خوردن باعث می‌شود کار دستگاه گوارش کمتر شود و در عین حال احتمال گرفتگی عضلات معده نیز کاهش می‌یابد.
خوردن مواد آرایشی و جذب میکروب‌های خطرناک درباره لوازم آرایشی و عوارض استفاده مکرر از آن‌ها مطالبی شنیده‌اید و خوانده‌اید، اما متاسفانه با وجود اطلاعات کم و بیش افراد به ویژه زنان درباره تاثیر مضر این لوازم بر پوست، هم چنان مصرف لوازم آرایشی در کشور ما بسیار بالاست.
چرا صبحانه ایرانی یکی از بهترین‌هاست؟ تاکنون مطالب بسیاری درباره اهمیت صبحانه به‌عنوان اولین وعده غذایی روز نوشته‌ایم و با کارشناسان بسیاری در رابطه با مشخصات این وعده گفت‌وگو كرده‌ایم...