توصیه‌های مهم پس از پرخوری


اغلب ما در بسیاری از اوقات تلاش می‌کنیم یک رژیم‌ غذایی سالم و ضدالتهابی حاوی مواد خوراکی متنوع را دنبال کنیم اما گاهی نیز هوس فست‌فودخوری به سرمان می‌زند در حالی که بدن نیز به طور طبیعی به این قبیل مواد غذایی ناسالم واکنش‌های التهابی نشان می‌دهد.

به گزارش لقمه، در چنین مواقعی افراد می‌توانند با خوردن یا نوشیدن مواد خوراکی خاص و یا با برخی اقدامات ساده این واکنش‌ها را به حداقل برسانند که عبارتند از:

- مصرف آب و لیموترش: نوشیدن مرتب آب حرارت بدن را می‌کاهد اما افزودن مقداری لیموترش تازه به آن، حرارت دستگاه‌ گوارش را کاهش می‌دهد و اثر ضدالتهابی دارد.

- کمک به ترشح آنزیم‌های گوارشی: پس از نوشیدن یا خوردن مواد خوراکی، بدن آنزیم‌های گوارشی را می‌سازد اما گاهی اوقات این عملکرد بدن به دلایل مختلفی چون افزایش سن به کندی صورت می‌گیرد که این کندی در تولید آنزیم‌ها را می‌توان با خوردن یا نوشیدن ماده خوراکی سبک دیگری بلافاصله یا تا یک ساعت پس از وعده غذایی قبلی جبران کرده و بدن را به ترشح آنزیم‌های گوارشی بیشتر وادار کرد.

- مصرف مواد معدنی: در این شرایط مصرف مواد معدنی همچون پتاسیم و منیزیم توصیه می‌شود. همچنین نوشیدن آب نارگیل، افزودن آووکادو به وعده غذایی نیمه کامل و مصرف مکمل منیزیم سیترات قبل از خواب برای کاهش التهاب بدن پیشنهاد می‌شود.

- تعادل در مصرف انواع مواد مغذی: هرگز به دلیل زیاد یک ماده خوراکی مغذی خود را برای مدت طولانی از خوردن آن محروم نکنید. همچنین مصرف مواد غذایی متنوع شامل انواع کربوهیدرات‌ها، پروتئین‌ها و چربی‌ها به طور متعادل ضروری است.

به گزارش شبکه خبری فاکس نیوز، علاوه بر اینها متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند که برای داشتن تغذیه سالم خود را عذاب ندهید و بار روانی اضافی به خودتان تحمیل نکنید. وقتی نتوانسته‌اید برنامه غذایی سالمی را که در نظر دارید به شیوه صحیح دنبال کنید به خودتان سرکوفت نزنید. در واقع هیچ غذایی مضرتر از این نیست که خود را به خاطر آنچه خورده‌اید سرزنش کنید. همه چیز را همین لحظه فراموش کنید و دوباره از نو آغاز کنید. رژیم غذایی ضدالتهابی خود را امیدوارانه دنبال کنید و از غذایی که می‌خورید لذت ببرید و بدون احساس منفی و با رضایت کامل برنامه غذایی خود را ادامه دهید.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5034 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۰ شهريور بازدید: 2387 ساعت: 12:15 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کاهش فشارخون به روش طبیعی ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۴ آذر
2 پیشگیری از سرطان ریه با سیرخام ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۲ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 






 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  دیابت هر 6 ثانیه یک قربانی می گیرد هر 6 ثانیه یک نفر در جهان بر اثر ابتلا به قند خون ...

  پرخوری پس از ماه رمضان ممنوع لقمه: در روزهای اول پس از ماه رمضان، از مصرف غذاها...

  پیتزای سالم را در خانه تهیه کنید برلیانت بزرگمهر در گفت‌وگویی اظهار داشت: پیتزا به ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کاهش وزن با دکتر اوز وقتی بحث کاهش وزن به میان می‌آید، دکتر اوز می‌تواند کمک زیادی به شما کند. برنامه کاهش وزن دکتر اوز از سال 2009 فعالیت خود را آغاز کرده و تا امروز صدها نفر از افرادی که قصد لاغری داشتند توانسته‌اند فقط با ایجاد تغییر در عادات خود چندین کیلو لاغر شوند.
نان تازه، تخم مرغ آب پز و لكه آدامس شب موقع خواب یاد یخچال می افتید. چرا؟ چون رژیم هستید و شام هم نخورده اید اما قصد دارید صبح كه از خواب بیدار شدید قبل از خروج از خانه صبحانه مفصلی بخورید.اما...
9 توصیه سرآشپز برای خوش‌ طعم کردن گوشت اگر می خواهید از طعم گوشتی که پخته اید لذت ببرید حتما این مطلب را بخوانید.
در هفته چقدر گوشت قرمز بخوریم؟ یک متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: مصرف بالای گوشت قرمز و گوشت‌های فرآوری شده که همبرگر و کالباس شامل آن می‌شود می‌تواند از علل ایجاد سرطان روده باشد. حتی گوشت قرمز دودی یا نمک‌سود هم باعث ایجاد مواد سرطان‌زا می‌شود.