توصیه‌های مهم پس از پرخوری


اغلب ما در بسیاری از اوقات تلاش می‌کنیم یک رژیم‌ غذایی سالم و ضدالتهابی حاوی مواد خوراکی متنوع را دنبال کنیم اما گاهی نیز هوس فست‌فودخوری به سرمان می‌زند در حالی که بدن نیز به طور طبیعی به این قبیل مواد غذایی ناسالم واکنش‌های التهابی نشان می‌دهد.

به گزارش لقمه، در چنین مواقعی افراد می‌توانند با خوردن یا نوشیدن مواد خوراکی خاص و یا با برخی اقدامات ساده این واکنش‌ها را به حداقل برسانند که عبارتند از:

- مصرف آب و لیموترش: نوشیدن مرتب آب حرارت بدن را می‌کاهد اما افزودن مقداری لیموترش تازه به آن، حرارت دستگاه‌ گوارش را کاهش می‌دهد و اثر ضدالتهابی دارد.

- کمک به ترشح آنزیم‌های گوارشی: پس از نوشیدن یا خوردن مواد خوراکی، بدن آنزیم‌های گوارشی را می‌سازد اما گاهی اوقات این عملکرد بدن به دلایل مختلفی چون افزایش سن به کندی صورت می‌گیرد که این کندی در تولید آنزیم‌ها را می‌توان با خوردن یا نوشیدن ماده خوراکی سبک دیگری بلافاصله یا تا یک ساعت پس از وعده غذایی قبلی جبران کرده و بدن را به ترشح آنزیم‌های گوارشی بیشتر وادار کرد.

- مصرف مواد معدنی: در این شرایط مصرف مواد معدنی همچون پتاسیم و منیزیم توصیه می‌شود. همچنین نوشیدن آب نارگیل، افزودن آووکادو به وعده غذایی نیمه کامل و مصرف مکمل منیزیم سیترات قبل از خواب برای کاهش التهاب بدن پیشنهاد می‌شود.

- تعادل در مصرف انواع مواد مغذی: هرگز به دلیل زیاد یک ماده خوراکی مغذی خود را برای مدت طولانی از خوردن آن محروم نکنید. همچنین مصرف مواد غذایی متنوع شامل انواع کربوهیدرات‌ها، پروتئین‌ها و چربی‌ها به طور متعادل ضروری است.

به گزارش شبکه خبری فاکس نیوز، علاوه بر اینها متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند که برای داشتن تغذیه سالم خود را عذاب ندهید و بار روانی اضافی به خودتان تحمیل نکنید. وقتی نتوانسته‌اید برنامه غذایی سالمی را که در نظر دارید به شیوه صحیح دنبال کنید به خودتان سرکوفت نزنید. در واقع هیچ غذایی مضرتر از این نیست که خود را به خاطر آنچه خورده‌اید سرزنش کنید. همه چیز را همین لحظه فراموش کنید و دوباره از نو آغاز کنید. رژیم غذایی ضدالتهابی خود را امیدوارانه دنبال کنید و از غذایی که می‌خورید لذت ببرید و بدون احساس منفی و با رضایت کامل برنامه غذایی خود را ادامه دهید.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5034 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۰ شهريور بازدید: 4166 ساعت: 12:15 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کاهش فشارخون به روش طبیعی ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۴ آذر
2 پیشگیری از سرطان ریه با سیرخام ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۲ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه کسانی نباید بستنی یخی بخورند؟ بستنی‌ها دو گروه شیری و یخی دارند. بستنی‌های یخی ا...

  مواظب میزان مصرف مکمل آهن باشید از آن جا که خانم‌ها و دخترخانم‌ها شنیده‌اند که مصر...

  به كودك خود به اجبار غذا ندهید دكتر پریسا ترابی در گفت وگویی، ضمن بیان این مطلب ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فواید و مضرات پروتئین برای بدن پایگاه خبری لقمه: پروتئین یکی از مواد مغذی است که مصرف آن برای بدن انسان ضروری است. این ماده به ساخت و بهبود عضلات بدن و استخوان‌ها کمک می‌کند. رژیم‌هایی که حاوی پروتئین بسیار بالایی هستند خطرات متعددی را برای بدن انسان به همراه خواهند داشت. در این مقاله ما قصد داریم به این خطرات بپردازیم.
چگونه غذا بخوریم تا سالم بمانیم شاید دیده و یا شنیده اید كه افرادى با داشتن سرمایه ى بسیار و بهره مندى از همه گونه امكانات رفاهى و استفاده از انواع غذاهاى رنگارنگ ، از نعمتى بزرگ یعنى سلامتى محرومند و به همین دلیل از زندگى خود لذتى نمى برند! و بالعكس افرادى با خوردن غذایى معمولى و ساده در كمال صحت و سلامت عمرى طولانى مى كنند و از زندگى خود لذت مى برند. به راستى رمز و راز سلامتى در چیست ؟
خواص انواع آب‌میوه و سبزیجات آب میوه ها و سبزیجات نه تنها بسیار خوش‌طعم، لذیذ و نشاط‌آور بوده، بلكه باعث ایجاد انرژی و حس جوانی می‌شوند.
جنسینگ ایرانی بخورید! بررسی ها نشان می دهند یکی از اصلی ترین فایده های سیاه دانه در بهبود سیستم ایمنی بدن و تقویت آن است، به طوری که حتی در بیماران مبتلا به صرع نیز مصرف آن سبب کاهش حملات تشنج می شود.