به گزارش لقمه، به گفته کارشناسان مرکز دولتی کنترل و پیشگیری امراض «جیانکسو» در چین، خواص سیرخام مربوط به وجود نوعی ماده شیمیایی موسوم به «آلیسین» در آن است. این ماده پس از کوبیدن یا خرد کردن سیرخام آزاد میشود و علاوه بر کاهش التهاب در بدن، آسیب ناشی از مولکولهای رادیکال آزاد به سلولها را نیز میکاهد. نتایج پژوهشها نشان میدهد که مصرف معمول سیرخام خطر ابتلا به سرطان ریه در افراد غیرسیگاری را تا 44 درصد کاهش میدهد. مطالعات نشان میدهد که مصرف سیرخام در افراد سیگاری نیز خطر ابتلا به سرطان ریه را تا 30 درصد کاهش میدهد. به گزارش شبکه خبری فاکس نیوز، طبق پژوهشهای پیشین در دانشگاه استرالیای جنوبی سیر خطر ابتلا به تومورهای رودهای را تا یک سوم کاهش میدهد و احتمال سرماخوردگی و خطر بروز التهاب در بدن را نیز کمتر میکند. بازگشت به صفحه نخست